Inaj meni jos uvijek HB sve pristaje, pa neznam sto da ti savjetujem... Sada za proljece imam odlicne kozne polucipele,ravne jer ionako samo to i nosim.. A u tenisice i sve ostalo jos uvijek stanem..
Teja neznam sto da ti kazem... Ajd bar si sigurna da si zatvorena... A to da ti uzv nije napravila,ne kuzim je... Bar minutu,da ti kaze samo da je sve ok... Neznam.... Ahhh 😞
Starim naravno da moze receptic :) ja volim radit kolace pa i skupljam receptice-imam vec 4biljeznice puuune ispisane :D i svake sam bar jednom probala.. Mm je isto odusevljen nasom kosarom za blagoslov-moja sveki nije imala obicaj ici,pa su oni to tek tako imali,ako jesu jesu ako ne ne... Ja slozim kuglof,jaja,sunku(domacu naravno),hren,mladog luka, pisanica koja,koji kolacic i to je to.... Najdrazi dio sve te hrane za Uskrs... Sutra cu radit hobu pod pekom(tj u pecnici :P) sa krumpirom, i salate... A Uskrs- filana teletina sa hrpom svakakvog povrca i juhica od domace govedine.. Manje vise sve domace,HB pa sam na selu ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Starim rekla sam da naoticem, to mu je i normalno jer imam genetski one unutarnje ne vidljive vene s kojima sam imala problema i prije trudnoce, pritisak u listovima i naoticanje
Babycoming, super za pregled, koliko me pamćenje služi po kilaži su sve bebe tu negdje u tom tjednu. :)
Starim, moram se složiti s tvojim mužem da su patikice za gay paradu baš sam ih ne dan vidjela na ebayu i isto to pomislila...
Inaj, nemam tih problema, ali i
uzmi nešto jeftino i što ti je lagano za obuti jer će ti s vremenom biti sve teže saginjati se. Ja sad tenisice ne vezem, ali timbice sam uredno davala mužu da mi ih zaveže
Teja, ne kuzim tu tvoju doktoricu...ok, kao tri uzv-a su sasvim dovoljno u trudnoći, ali ne kuzim zašto bi te slala u bolnicu i zasto vec? Ona ga ne može napraviti?
Maja, Starim, jeste vi isle raditi IAT, onaj test senzibilnosti? Kaže mi doktor da se vadi nakon 32.tjedna, samo ne znam koliko dugo se čekaju nalazi...
Ma neznam kaj da kazem, tolko sam se veselila pregledu i uzv jer nisam bila mjesec dana a ono nist, ona mi da uputnicu da idem u bolnicu na uzv!
Kao da nije mogla bar na minutu pogledat da je sve oke! Al ja se tjesim da je kad malca redovito osjetim da lupa... Danas se narucila preko maila, pa se nadam da cu sto prije doci na red!
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Teja mislim da te nema pravo ograniciti u koju bolnicu da ides na uvz ili gdje ces roditi....toga vise nema....dali je napisala na uvz bas bolnica merkur....odi njoj da ti to promijeni....si razmisljala da odes koji put privatniku na pregled,znam da kosta ali vrijedi svake kune....
Bruna evo recept,posto je izmisljen ti napisi u tekicu "Stare stanglice" hahaha pa kad budes jednog dana dala kceri da prepisuje reci da ti dala jedna teta sa foruma recept koja se sama prozvala starom u 28 godini😂
Biskvit:
8 bjelanjaka
150 g oraha
200 g secera
Prstohvat soli
4 zlice brasna
1 prasak za pecivo
Krema:
8 zumanjaka
7 zlica secera
3 dcl iscjedenog soka od narande
4 dcl mlijeka
4 zlice gustina
125 g maslaca
2 zlice mljevenog secera
Za preljev biskvita 1,5 dcl mlijeka
Biskvit-pjenasto umutit bjelanjke sa secerom mikserom onda dodat ostale sastojke i lagano umijesat i sjedinit zlicom,peci na 180 c dok ne porumeni.Hladan prelit sa mlijekom
Krema-mlijeko stavit kuhat na paru,umutit pjenasto zumanjke sa secerom i usuti u mlijeko,dodati sok od narande i ostatak mlijeka umijesanog sa gustinom pa kuhat na pari dok se ne zgusne kao puding.
Izmiksat maslac sa secerom u prahu pa umiksat sa ohladenom kremom i premazat biskvit,gore slag. Etoooo😉
Cro ja volim sareno i meni su patikice bas cool 😊
Ja ne moram na taj test ici jer sam rh pozitivna
Starim meni su patikice predivne.Ka sta su mi predivni i homo ljudi Takvih bojica, uzela sam malcu pelenu, i meni je suuper.Neka se dite od malena uci razlicitostima
MM i moja mama imali su komentar da je pelena gejasta, al mene to ne dira.
Ne znam ko, al neko je komentira, da mu nije napravljen ultrazvuk.Totalno kuzim, to razocaranje, jer sam ja ostala razocarana, kad nisam dobila slikicu malca, nakon 7tj.I zakljucila, kako me vise nece vidit ginic
Inaj ma pitala je ona mene za koju sam se bolnicu odlucila da ci ic odit, i rekla sam merku...A na uputnici pise samo UZV pregled..Fakat mi nije jasno zakaj ona to nije mogla obavit, i cemu tak rano ic vec u bolnicu na UZV.. Bas bih trebala kod privatnika..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji