Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    24. Ožujak 2016. 19:48

Ajme fali mi pol slova...

betty bas to, tesko razocaranje! Ko da je to takav problem, bar na minutu da znam da je sve oke, a i ginekologica je zenska, pa bi bar ona trebala imati razumijevanja kolko je to nama bitno...

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Bruna257
    24. Ožujak 2016. 19:49

Hvala ti starim… Zakon si :) hahaha, smatrat ce one nas starima ovako ili onako,a to da si nas ti prozvala starima, eeej lakse malo :P pa zato sto smo u 28oj NISMO STARE :D necemo bit jos bar 20godina :P

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    24. Ožujak 2016. 20:02

Inaj natecene noge splasnu. Ali mogu se povecati za broj i ne vrate se. Spusti se svod. Cari trudnoce.
    Starim super kolac. Bas cu probat. Napisem i jedan glupavi kasnije - bez sudja! Kad muske u kuci maknem od sebe
    Cipelica klince - menj Valek super. Jos i produze. Imaju ulozak. Promijene tabanicu a znaju imat i akcije. Odlaze i u dalmaciju sloveniju. Cijene kao frodo bambi..
    Cro nisam dugo cekala :) niti je bilo puno ljudi

sarlina
    24. Ožujak 2016. 20:07

Večer ljetnice....
    Evo i nas sa pregleda i ajko smo veseli da je sve ok..
    Cervix 3,7 , zatvorena ko čep-kaže dr; plodne vode i sluzi dovoljno , ušće super i to je mama :)
    Mia - 1280 g, malo glavata opet hahahha - BPD 7,58 ; AC 23,78 ; FL 5,18 
    Otkucaji super, ali vidjet joj lice ...nožnim prstićima ko majminić klati po glavi, a između je pupčana...ne bi vidjeli lice-nemoguća misija....eto..
    Drago mi je da je i ostalim curama super prošao pregled...jurim sada kupiti ribu za sutra....puse do sutra

Sanjarka88
    24. Ožujak 2016. 20:12

Hello ljetnice 😘 tipkate vi ha? Neka neka 😉
    Ja odradila svoj radni dan, rucak sam imala od jucer, samo jos tjesteninu skuhala. Pa zesci odmor bas mi treba s ovim mojim teretnim trbuhom.
    Starim eto vidiš digla si paniku oko kila kad ono samo jedno vise me bravo 😉 i lagano se tijelo priprema za porod aaaaa bas sam uzbudena zbog svih nas 😍Btw ubijas me s ovim kolacima, hocu komad! 😍
    Cro 2 kilice su sasvim fine no sikiriki, samo nek cura raste za nas je bolje sto manje 😂
    Abies bravo za tvoju veliku djevojcicu raste i ona ❤
    Teja bas mi je zao zbog tako loseg pregleda, bas me zivciraju ti ginici nekad 😬😬 drzim fige da cim prije dodes na red u bolnici
    Malakoza kako su slatke teneeee 😍
    Babycoming i ti velikog decka imas 💙 sve nam neke napredne bebe ugl nemoj se brinit ako je po dr sve ok onda je 😉
    Bruna ti si prava vrijednica danas bila 😊
    Silvestrica bas bas mi je drago da su nalazi uredu! Uh koje olaksanje! Pisemo Bartola u tablicu? 😊
    Peppe is is prehlada od tebe , nadam se da si vec bolje 😘
    Miska koja kolica na kraju kupujete?
    Crazy znam kako ti je kad si zabrijes da si kriva zbog toga jer ti dijete nesto radii ili slicno. No nemoj si to radit ja iz iskustva govorim to su zaista samo fazice koje dodu i prođu nema trajnih posljedica 😘
    Zabice bome rastete vas dvi 😍 ma divna si! Majica je totalna fora 😉
    Gdje nam je Dunya???????

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zumbul
    24. Ožujak 2016. 20:17

Vecer ljetnice 😊

Super za preglede, velika neka djeca 😁 hehe

Dajte da vas pitam.. moj malac je na zadak od pocetka.. Cak je na nalazu na zadnjoj kontroli dr.napisao velikim slovima i pocrtao - NA ZADAK..
    Kad se trebaju okrenuti ? Mislim.. meni bolje..neka sjedi.. to mi je garancija za carski.. 😀

Poslala sam žabici  slikicu od veceras nakon kupanja 😂 pa ce staviti kad ce moc 😀😊 

Obecala sam Vam a nikako da sliknem pupu i posaljem joj 😀😊 pa eto, žabice, cekamo 😇😇😇

Bruna257
    24. Ožujak 2016. 20:26

Sanjarka a ja to sve laganini... Pomalo... S obzirom da svud zapinjem sa ovim svojim spicastim trbuhom,sve je jos dobro i ispalo :P samo trbuh bio od brasna ko da u mlinu radim haha

Zumbul beba ima vremena okrenut se, poznanici se mala okrenula 2dana prije poroda kad je bila na kontroli, a vec dogovorili carski... Kad eto, okret i normalan porod.. Moja za razliku od pocetka dubi na glavi,pita mene mm-a jel to dobro za nju,da joj neide previse krvi u glavu,znas da ni nama nije dobro kad nam glava visi prema dole... Smoto moj... :P

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    24. Ožujak 2016. 20:34

Sto ce oticanja tice, nema problema nikakvih hb, uredno nosim svu obucu a i sad si kupila balerinke i tene u svom broju i jedva cekam  nosit ih samo da proljece nappkon docekamo ☀

Sto se Uskrsa tice nemam nekih velikih priprema, radit cu sirnice, i cupavce od kolaca, bojamo jaja i to je to i to cu sve u subotu... Kod mojih smo na rucku iako ce svekar dignit nos bojim se no to nek zahvali sinu, on hoce s mojima 😂😂

Sarlina curetak veliki ❤ bas su nam super djecica.
    No koliko mogu primjetir moj je sa 1100g u 29.tj prestrkljav u odnosu na vase ili???
    I super za zatvorenost nek tako ostane do samog kraja 😉

Starim kad ti je opet pregled? Jel sad cesce?

Zumbul moze se okrenit do zadnjeg dana , nema tu pravila. No uglavom se tu negdje do cca 32tj namjeste na glavu

Abies cekamo i tvoj recept 😉

Abies
    24. Ožujak 2016. 20:34

Kolac copy paste

Dakle, ne trebaju vam ni jaja, ni mlijeko, ni margarin, pa čak ni mikser, a ni zdjele. Morali smo kliknuti da bi vidjeli o čemu se radi, u čemu je patka, a onda shvatili da njen naziv Chocolate Crazy Cakeapsolutno odgovara opisu. Crazy jer nikada do sada nismo radili tortu koja je ovako jednostavna i ovako mmmm ukusna. 

Što vam dakle treba: 

1 i pol šalica brašna
    1 šalica šećera
    3 velike žlice kakaa
    1 žličica soda bikarbone
    prstohvat soli
    1 žličica alkoholnog octa
    1 žličica ekstrakta vanilije
    5 žlica ulja
    1 šalica vode 

Čokolada za preljev (ili preljev po želji) 

Po želji dodati višnje, maline, banane, bademe...

Priprema: 

Umjesto klasične pripreme kada smjesu za biskvit prvo mutite u zdjeli, ovoga puta cijeli proces odrađujete u posudi u kojoj ćete tortu peći - bez prethodnog mazanja masnoćom ili posipavanja dna brašnom. 

Dakle, u dublji pleh ubacite sve suhe sastojke (brašno, šećer, sol, sodu bikarbonu, kakao) i jednostavno ih pomiješajte žlicom ili vilicom.  Potom napravite tri manje "rupe" i u njih ulijte - u jednu ocat, u drugu ekstrakt vanilije, u treću ulje, te postom sve zalijte vodom i dobro, dobro izmiješajte. 

Za to vrijeme zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva te kada je smjesa dobro izmiješana stavite je peći na oko 35 minuta. 

Kada se malo ohladi tortu prelijte rastopljenom čokoladom, ukrasite voćem (po želji) te ostavite da se ohladi. 

I uživajte bez pranja suđa.

Sanjarka88
    24. Ožujak 2016. 20:37

Bruna zakon ti je tm 😂😂😂 i moj se cudio sto ce junior 2-3mj dubit na glavi nista to njemu nije jasno haha

Ooooo pričaj mi o trbuhu 😂 pa sta god spremala, kuhala njega umocim u nesto... Pa nemos virovat nikako da se naviknem na taj dio svog tijela 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.