Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    24. Ožujak 2016. 15:37

Uf, ja veći problem imam sa svojim starcima nego sa muževim. Moji su kupili apsolutno sve za malu, od robe, cipelica, posteljine...ma sve valjda. I svaki put kad pomislim kako ćemo joj mi kupiti prve cipelice ili jaknu, shvatimo da su joj moji to već uzeli. Sad sam malo podijeljenog mišljenja, s financijske strane mi odgovara, ali opet želim da i mi kao roditelji nešto prvi kupimo, uostalom ne svida mi se baš apsolutno sve što oni izaberu...

Starim, sorry, sorry, 32 tjedan onda  i super za pregled! To onda dugačka beba, kaj ne?

Žabice, super izgledaš! 

Abies, pa i kod tebe beba lijepo napreduje, nadam se da nisi predugo cekala :)

Littleladybug
    24. Ožujak 2016. 15:59

Di ste ljetniceee😀 evo taman s pregleda pa da vam javim..u 26tj sam.. mama je na +5 kila od starta, dr kaze sve super, cak i pohvala za kile..iako se meni cinilo puno +2.5kg od proslog pregleda prije 4tjedna..medutim mali je od proslog pregleda dobia puno..i sad je na 1100..nekako mi zazvucalo puno a gin kaze da se ne brinem da je sve ok..sad gledam mjere bpd 68,ac 232 i fl53..po svemu mi se cini da je veci nego sta bi trebao biti za 26tj a dr nista ne spominje..uvalila sam si bubu u uho..

Mama3put
    24. Ožujak 2016. 16:46

Majadila ooo blizi se 😊 proletit ce ovih par tjedana da se ne okrenemo!

Cro pa nije vas dug,onako recimo normalne duzine

Bruna nisam ja jela u Meca,sin je jeo i to tek drugi put u zivotu jer te mu otrove rijetko dopustam...
    Ja sam dosla kuci i napala kokace od jucer😉 

Evo i slikica patikica i sandalica za Nou 😍

Bruna257
    24. Ožujak 2016. 17:51

Starim uuuu fino izgledaju ti kolacici :) naziv? I di mogu nac recept,da te ne zamaram... ;) inace u mekicu ne jedem nista osim sladoleda  :D posebno mi je dobar onaj s napolitankama,to mi mm morao donjet u bolnicu sada na NG kad sam bila :P i da, patike i sandalice su divota :) bas se veselim  kupovini za Sofiu :) 
    Ja danas ispekla londonere i kore za medenu pitu sa gris kremom... Sutra kuglof i sunkica i spremni za blagoslov...
    Inace, danas slavim prvi rodendan-tocno je god dana od kako sam izvadila stitnjacu i preporodila se :) bas mi drago da sam se te nemani rijesila i sve krenulo tada na bolje po pitanju zdravlja... :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj
    24. Ožujak 2016. 18:21

Ja imam pitanjce, curke u čemu hodate? Dolaze topliji dani i ja doma imam  starke, balerinke, i jos par cipelica
    Noge tj stopala mi vec sada pocinju naoticati, ujutro mi je tesko obuci tenisice za trcanje koje su mi vece za broj, a kamoli tek ostalo....kazu da mi se ne isplati kupovati da je moguce da mi bude poslije trudnoce prevelika cipela....ali sve mi pocinje biti usko

MomM.94
    24. Ožujak 2016. 18:29

Hej evo da se i mi javimo s pregleda, ako se to moze nazvat pregledom...Provjerila je samo dal sam zatvorena i to je to... A ja malca nisam vidla vise od mjesec dana,.. 

Dala mi je uputnicu za uzv bolnicu u kojoj cu rodit, a to je Merkur...Ne kuzim zakaj moram tam na uzv?
    Rekla je da cu kod nje jos doc samo dvaput da nesto usporedi i to je to... Bas me zbunjujeee.. .

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

inaj
    24. Ožujak 2016. 18:30

http://www.planetobuca-webshop.com/proizvod/trendy-obuca-7/
    Ove cipelice sam si zagledala zbog đona nije ravni ali.mi sogorica govori da ne kupujem cipele u trudnoci,ali nemam nista  bas da me ne tiska a toliko toplo za anatomske natikace jos nije .....😠😠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.