Uf, ja veći problem imam sa svojim starcima nego sa muževim. Moji su kupili apsolutno sve za malu, od robe, cipelica, posteljine...ma sve valjda. I svaki put kad pomislim kako ćemo joj mi kupiti prve cipelice ili jaknu, shvatimo da su joj moji to već uzeli. Sad sam malo podijeljenog mišljenja, s financijske strane mi odgovara, ali opet želim da i mi kao roditelji nešto prvi kupimo, uostalom ne svida mi se baš apsolutno sve što oni izaberu...
Starim, sorry, sorry, 32 tjedan onda i super za pregled! To onda dugačka beba, kaj ne?
Žabice, super izgledaš!
Abies, pa i kod tebe beba lijepo napreduje, nadam se da nisi predugo cekala :)

Di ste ljetniceee😀 evo taman s pregleda pa da vam javim..u 26tj sam.. mama je na +5 kila od starta, dr kaze sve super, cak i pohvala za kile..iako se meni cinilo puno +2.5kg od proslog pregleda prije 4tjedna..medutim mali je od proslog pregleda dobia puno..i sad je na 1100..nekako mi zazvucalo puno a gin kaze da se ne brinem da je sve ok..sad gledam mjere bpd 68,ac 232 i fl53..po svemu mi se cini da je veci nego sta bi trebao biti za 26tj a dr nista ne spominje..uvalila sam si bubu u uho..

Majadila ooo blizi se 😊 proletit ce ovih par tjedana da se ne okrenemo!
Cro pa nije vas dug,onako recimo normalne duzine
Bruna nisam ja jela u Meca,sin je jeo i to tek drugi put u zivotu jer te mu otrove rijetko dopustam...
Ja sam dosla kuci i napala kokace od jucer😉
Evo i slikica patikica i sandalica za Nou 😍

Starim uuuu fino izgledaju ti kolacici :) naziv? I di mogu nac recept,da te ne zamaram... ;) inace u mekicu ne jedem nista osim sladoleda :D posebno mi je dobar onaj s napolitankama,to mi mm morao donjet u bolnicu sada na NG kad sam bila :P i da, patike i sandalice su divota :) bas se veselim kupovini za Sofiu :)
Ja danas ispekla londonere i kore za medenu pitu sa gris kremom... Sutra kuglof i sunkica i spremni za blagoslov...
Inace, danas slavim prvi rodendan-tocno je god dana od kako sam izvadila stitnjacu i preporodila se :) bas mi drago da sam se te nemani rijesila i sve krenulo tada na bolje po pitanju zdravlja... :)
Starim uuuu fino izgledaju ti kolacici :) naziv? I di mogu nac recept,da te ne zamaram… ;) inace u mekicu ne jedem nista osim sladoleda :D posebno mi je dobar onaj s napolitankama,to mi mm morao donjet u bolnicu sada na NG kad sam bila :P i da, patike i sandalice su divota :) bas se veselim kupovini za Sofiu :)
Ja danas ispekla londonere i kore za medenu pitu sa gris kremom… Sutra kuglof i sunkica i spremni za blagoslov…
Inace, danas slavim prvi rodendan-tocno je god dana od kako sam izvadila stitnjacu i preporodila se :) bas mi drago da sam se te nemani rijesila i sve krenulo tada na bolje po pitanju zdravlja… :)
Kolac je od narande i oraha,naziv nema jer sam ga sama sklepala 😊 gledala jucer ujutro u emisiji Dobro jutro Hrvatska gospodu iz Osijeka koja je otvorila slasticarnicu u 60 i kojoj godini zivota i prikazuju njen kolac s kremom od narande i zumanjaka sa biskvitom od bjelanjaka i oraha i meni pocele zazubice😂 a krije recept jer je njen autorski pa ja odlucila napravit svoju verziju😀 pa eto ako te i dalje zanima napisat cu ti svoju verziju,ukusan je...
Ja veceras pecem teletinu i krumpir jer janjetinu ne volimo a sutra nekakvu ribu jos ne znamo kakvu to cemo ujutro na ribarnici odluciti a onda u subotu kolace pravim i bojamo jaja,sin pravi gnijezdo za zeku koji ce mu doc navecer😍,kuham punjenu papriku i pripremam jaja,pletenicu i ostale karafeke kao mladi sir...u kosaricu za nosit posvetu u nedjelju ujutro a muz kuha sunku i onda u nedjelju mi ostaje ispec komad odojka i to je to-prezderavanje slijedi😀
Od svega se najvise radujem Uskrsnom dorucku-posveti koju nosim pravo po slavonski kojoj se i muz posebno raduje😉 ovu ovdje njihovu sa jajima i sirnicom je totalno prekrizio😀

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ja imam pitanjce, curke u čemu hodate? Dolaze topliji dani i ja doma imam starke, balerinke, i jos par cipelica
Noge tj stopala mi vec sada pocinju naoticati, ujutro mi je tesko obuci tenisice za trcanje koje su mi vece za broj, a kamoli tek ostalo....kazu da mi se ne isplati kupovati da je moguce da mi bude poslije trudnoce prevelika cipela....ali sve mi pocinje biti usko
Ja imam pitanjce, curke u čemu hodate? Dolaze topliji dani i ja doma imam starke, balerinke, i jos par cipelica
Noge tj stopala mi vec sada pocinju naoticati, ujutro mi je tesko obuci tenisice za trcanje koje su mi vece za broj, a kamoli tek ostalo….kazu da mi se ne isplati kupovati da je moguce da mi bude poslije trudnoce prevelika cipela….ali sve mi pocinje biti usko
Samo ti kupi cipele pa neces bosa hodat?! a moguce je da ti i noga ostane broj(nekome i dva)veca iza poroda
Kupi sad neke baletanke komotne,veci broj ne preskupe pa kasnije neke sandale ili papuce kad zatopli
Ja nosim stalno patike sa petom i cizmice sa petom,ne visokom naravno😊 jer ravan don ubije leda i samo jos vise naticu noge
I cini mi se da malo prerano natices,jesi rekla dr za to?

Hej evo da se i mi javimo s pregleda, ako se to moze nazvat pregledom...Provjerila je samo dal sam zatvorena i to je to... A ja malca nisam vidla vise od mjesec dana,..
Dala mi je uputnicu za uzv bolnicu u kojoj cu rodit, a to je Merkur...Ne kuzim zakaj moram tam na uzv?
Rekla je da cu kod nje jos doc samo dvaput da nesto usporedi i to je to... Bas me zbunjujeee.. .

🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
http://www.planetobuca-webshop.com/proizvod/trendy-obuca-7/
Ove cipelice sam si zagledala zbog đona nije ravni ali.mi sogorica govori da ne kupujem cipele u trudnoci,ali nemam nista bas da me ne tiska a toliko toplo za anatomske natikace jos nije .....😠😠

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji