Ej cure, evo ja se malo posunčala vani, šmugnula s posla na kavu sa šogi. Što se tiče maloga, do sad je stvarno bio super dijete, tako da sumnjam da mu je ovo baš neka faza, mislim da ipak to ima veze s time da se osjećao malo zanemareno ovih dana. Emotivac je to, proživljava sve te neke promjene... Al da znaju imati te faze to vam vjerujem...
Žabice super izgledaš, a majca je zakon.
ejić, mala koza sa sveki nemam tih problema, ali bi me to svojatanje isto malo smetalo, koliko god bi po drugoj stani bilo simpa, jer se bake baš vesele svojim unucima. Pogotovo jer ih ulavnom odpadnu samo lijepe stvari - a ne iscrpljenost, noćda dizanja itd...
silvestrice - bravo za super nalaze, sad samo uživaj u lupanju bebe
Crazy, Starim hvala na lijepim komentarima. Ako sam koju zaboravila, sorry
Silvestrice, super za nalaze...javljaj nam se češće.
Kaj se toče djece, to je njihova faza. Ja znam hrpu djece u razrednoj nastavi koja jako lažu, npr. da ih učiteljice tuku...i onda pitamo gdje i kada i onda veli da se šali...a to nisu stvari za šalu. Toga bude sve više.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Eto da javim sve super. Malo manje od 1500g (ja 29+2 ona 29+5). Vbac itekako mogu ocekivat sto me veseli
A nekako i ocekujem na kraju oko 4kg.
Svekrve bake djedovi. Uvalite im bebu i maknite se. Bar pod tus u miru. Obozavat ce ih, a vas u tom slucaju nece obuzet neki zivotinjski sebicni nagon da zastitite dijete. Niti cuti 300puta u min pazi glavu pazi ruku pazi pazi. Tako mi je susjeda dobila pazi glavu a cetvero djece ima, ja sam poludila pa valjda zna bolje nego itko primit bebu.
Ljetnice, ne mogu vas uhvatiti...citam, a vi stalno ispred...
Zabica, zgodna trudnica!
Abies, prava bebica za 30.tt! Cestitam!
Cro, super vijest, al nemoj se sad previse opteretiti da nadoknadis prelezano. Samo polako. Hvala sto si me se sjetila za pojas, kupujem ga i ja svakako. Svi kazu, odmoci nece.
Ja za sada ne mogu reci da moja princeza pokazuje ljubomoru, prkos ili slicno kad se spomenu bebice. Pomaze mi oko pripreme ormara, samo je pitala zasto to stavljamo u njezin ormar. Haha Pitanje je samo koliko je ona svega svjesna i sto ce biti kad bebe stignu...
Sami smo i sad me vec hvata panika sto da me stisne za u bolnicu, sto cemo s njom u tom trenutku. Sveki se ponudila da ce doci zivjeti s nama kad se termin priblizi i neko vrijeme poslije poroda, zahvalna sam joj na tome i znam da mi odmoci sigurno nece kad vec moja mama ne moze biti samnom.
Silvestrice, neka se i to razrijesilo na najbolji moguci nacin. Sad opusteno u prave pripreme za bebu.
Ma moja svekrva je 800 km dalje, tako da ne mogu uvalit bebu :)
Inače je super, čitala sam kakvih sve ima. Moja je zlatna. Normalno da nismo svi savršeni. Vjerojatno i ja njoj nekad nisam po volji :D
Silvestrica, baš mi je drago da je sve u redu s nalazima!
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ja ispekla kruh i kolac i punila palacinke sunkom,sirom i krastavcima za rucak,pa malo kaskam... 😜
Uglavnom vidim da je rasprava o svekrvama,bakama i pomoci sa strane... Ja sam sretna sto mi sveki 40km od mene, ne vozi auto i nema direktnog javnog prijevoza do nas,pa nece precesto bit kod nas 😁
Znam da sam zlobna, al njezina i moja misljenja po pitanju odgoja se biitno razlikuju... Srecom je mm vise baka odgajala nego moja sveki... A doma mi je super kaj zivimo s mamom i vec je naglasila da i usred noci mogu racunat na nju,ipak je samo kat ispod nas :) moja sestra rekla da ce joj moja beba bit za praksu za njezino dijete jednog dana :P a sogorica i nije previse zainteresirana... A to mi i odgovara...😆
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Meni je uljepsan dan maksimalnooooo 😀 kod dr mi vaga pokazuje 1 kg vise samo u mjesec dana 😋 odmah sam svog Josipa isla pocastit u McDonalds a sebe haljinicom-ne trudnickom,samo je rezana ispod grudi i velicina je M sto me skupa s onim 1 kg na vagi jos vise obradovalo😃
FL je 6.0 a tezinu opet nije htjela tocno gledati iako je muz pitao 😠 samo je rekla da beba nece bit velika,tu oko 3 kg da ce biti
Posteljica sazrijeva za porod i cerviks je 2,5 pripremamo se za veliki dan
Sortiraj odgovore
Najstariji