Abies, da, al jos pred mjesec i pol, otad sam radila doma na lezecki, htio me vec onda poslat na bolovanje. ovo se jos skratilo bez obzira na lezanje, al nisam strogo lezala
Bruna, imamo imena haha, mislim da cemo glasat kad se rodi mozda jos neka nova opcija iskrsne do tad, al znam da sigurno nece bit Elena (nazalost) jer sam za jos jednu cula koja se nedavno rodila tu u kraju
a sto se kila tice, sestra je domentirala "dosta", dr nije nis. hb pa je sve u trbuh otislo i cice
Ejic, uzivaj u udarcima bebe
Pozdrav cure. Bušice su vam prekrasne. Vidim da pisete o nekim virozicama. Moj mm ujutro se požalio na bol u trbuhu i kad je zatražio tabletu, odmah sam znala kolko je sati. Nije prošlo ni pola sata i sve je ispovraćao. Dok se on družio sa školjkom ja javila direktorici da neće doći na posao 😫 samo se nadam da neće i mene uhvatiti 😭😷
Skuhala sam mu pileću juhicu i čaj s punooo limuna.
Vidim da pišete o strijama, prijavljujem svoje prve tigrice na cicama i to bam, odmah ljubičaste 😤
Meni iso sve u trbuh,guzicu i cice lupilo, al sam sva nekako cudna,trbuh nisko i sav je na spic... Neznam s cim da usporedim... Meni ce i sestra i dok komentirat da sam puno dobila,garant... :/
Da,u 2.mj je rodena ta elena,i sad za kakav tj ce jos jedna....
Samo da izdrzim do pregleda,da me ovaj proljev i mucnina ne skrhaju jos jace... :/
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cao cure
Kako ste danas?
Ja nisam cijelu noc spavala od bolova u koljenu
Jutros sam u 7h vec bila na trznici sa mojom princezom,tek sam sad sjela jer sam bila raspolozena za ciscenjem cijelog stana.
Cure, hvala vam na odgovorima!
Crazy, pogledat cu kod kuce video, na poslu na zalost ne mogu otvoriti you tube. Izgleda cu stvarno morati zvati ili ici u neku trgovinu gdje imaju ta kolica pa pitati za razliku ukoliko mi nece biti jasnija iz videa
Hvala vam jos jednom! Javim kad i ako saznam koja je razlika
U mi došli napokon kući.
Mala je očito ozbiljno shvatila kad sam o njoj govorila da je bucka pa je iskompleksirano otišla na dijetu. U 10 dana je dobila samo 50 grama. Još je uvijek glavicom dolje i nogama pod rebrima.
Inace je sve super.
Ja zacementirana, ali i kontrakcije su mi u zadnje vrijeme slabije tako da nema straha.
Jedino sta mi je željezo sada dosta nisko, vjerojatno od cestog povraćanja.
Danas me taman dr. pita kako mi je, i ja kažem super, danas nisam povraćala...i za 5 min je morala zvati čistačicu. Baš mi je neugodno bilo.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ejic, mi smo kupili peg perego pop up. Okreću se svi nastavci u svim smjerovima. Sve se može staviti i skinuti s osnovne konstrukcije. Isto tako se može sklopiti zajedno s konstrukcijom bez skidanja.
Možda je ova druga verzija da se ručka može prebaciti na jednu i drugu stranu tako da ne moraš skidati košaru ili sportski dio ako mijenjas smjer vožnje. Ne znam.ovo govorim napamet
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Mala Koza, hvala! Bas tako sam si to ja i zamislila, da mogu sve skidat i okretat kako mi treba, da kolica mogu sklopit bez da sportski dio moram skidati, ali i da sve navlake mogu skidat i prat Hvala ti na info! Mislim da si me ti rijesila nedoumice i da ce odluka past na Pop up
Samo moram kod kuce s dragim jos jednom sve proci i pokazati mu video iako mi je reko neka ja odlucim sto ce nam biti prakticnije a ne preskupo.
Super za sve preglede i lijepe velike i zdrave bebice!!
MalaKoza ne znam koliko bih se nasmijala tvom nepovracanju ili plakala. Nikako tih pola muzevih gena da prihvatis :/
Jedna mala bitna stvar ako kolica idu u auto...izmjerite sklopljena. Da se ne dogodi da imate izmisljotine kako ih utrpati
Abies, mi smo bili u jednoj trgovini gdje imaju ta kolica, tamo ih je dragi probo sam sklopiti i stvarno ide jednostavno a i male su sklopljene sto je nama bitno jer vec sad kad dolazimo u hrv na samo par dana i jos bez bebe, nam je auto pun da nista vise ne stane, uopce ne zelim razmisljati kamo cemo stavljati jos kolica, putni krevetic, torbe za bebu...
Sortiraj odgovore
Najstariji