Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    23. Ožujak 2016. 13:50

Pitam se i ja kolko sam kg dobila, zadnjih dana samo jedem ko us,strasno nesto... Vaga ce poludit kad stanem na nju.. :/ nadam se da ja isto tako i dalje zatvorena, da je sve ok i da mogu mirno pocet sa shoppingom sljedeci tjedan...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    23. Ožujak 2016. 13:52

Da se vratim na pp kolica. Ja imam stariji model, nemam tih verzija. Ako dobro razumijem pop up je sportsko sjedalo fiksno i na njega stavljas as i kosaru. A switch mozes i sjedalo maknut i imat samo kosaru/as? 
    Cure bas dobro raspolozenje poslije pregleda. Aurelija jel ti receno malo smirit tempo? S obzirom na skracenje cerviksa?

ejic
    23. Ožujak 2016. 13:52

Crazy, hvala na odgovoru! Ali mislim da se Switch ipak odnosi na sjedalo. Evo oba linka:
    http://www.svijet-beba.com/proizvod/3u1-book-plus-sportivo-pop-sjedalo-2/
    http://www.svijet-beba.com/proizvod/peg-perego-book-plus-sportivo-modular-akcija/
    Iako, ja drugu razliku osim tog sklapanja nisam nasla.

vjeverica8
    23. Ožujak 2016. 13:59

Ejic koliko sam ja skuzila jedina je razlika u košari- kod pop up se ona sklope (zato se zovu pop up. Od drugog materijala su). Sportski dio i autosjedalica imaju iste karakteristike...

ejic
    23. Ožujak 2016. 14:00

Abies, oba sjedala se mogu skidati s konstrukcije, pa se na konstrukciju stavlja samo autosjedalica ili kosara. Bas zbog toga mi nije jasna razlika.
    Ali mislim da vise necu puno filozofirati oko toga, razlika je manje od 100kn pa cu valjda uzeti Pop up jer se to moze s konstrukcijom skopiti sto mi dode jako prakticno.
    Hvala vam na odogovrima!

vjeverica8
    23. Ožujak 2016. 14:02

I konstrukcija kolica su ista

Abies
    23. Ožujak 2016. 14:08

Nazoves trgovinu i pitas. I javis nama

vjeverica8
    23. Ožujak 2016. 14:08

Ja sam ih našla na akciji u Rijeci u jednom dućanu, beba.hr - pogledaj njihovu Internet stranicu za broj (loša im je stranica što se tiče informacija o proizvodima) nazovi i možda prođes jeftinije  ja sam gledala komplet s konstrukcijom book plus s i dođe 5400kn

CrazyPuppet
    23. Ožujak 2016. 14:11

https://www.youtube.com/watch?v=WjTeYboSOrg

CrazyPuppet
    23. Ožujak 2016. 14:20

evo gore video pop up kolica, valjda je sad jasnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.