Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    23. Ožujak 2016. 07:34

Strije u prvoj t sam imala neko svicarsko bademovo ulje 150-200ml za 100kn. Sad htjela to isto i veli apotekatka imamo svoje bademovo ulje 200ml 30kn. Tako da se uljim. 
    U prvoj t na trbuhu niti jedne strije nego 2-3iza sekcije. Jos me i dr koji me rezuckao pohvalio zbog toga. A noge nisam mazala pa su tigrasta bedra :(
    A tu i genetika ima svoje.
    Ps jutro i ugodan dan svima

CrazyPuppet
    23. Ožujak 2016. 07:42

Jutro ljetnice!
    Mene skoro odnilo jutros kolko puše (a nisam baš krhke građe)
    Za strije nema nitko pametnog savjeta, ako ste genetski tome sklone, popucat ćete, pa mazale se i zlatom... Ja strije imam od puberteta, uglavnom je to unutarnja strana bedara i cice, al sitne su i izblijede... nije baš nešto jako primjetno... u prvoj T sam ih dobila taman pred porod, al velika beba bila... tako da nije da ulje ne valja, nego tu jednostavno nema garancije. 
    kokolo za kremu za sunčanje za osjetljivu kožu imaš Avene u ljekarnama, malo je skuplja, ali je super. Ja ću morat neku BB ili CC kremu s faktorom kupit, obzirom da planiram radit do kraja 6.mj. Ali veeeeliki šeširi isto nisu loša opcija. 
    i da, obzirom da imam par min slobodno, obećala sam da ću stavit neke haljine pa evo:

MalaKoza
    23. Ožujak 2016. 07:53

CrazyPuppet,  di ima za kupit ova prva haljina?  Želim ju 

Moja koža je isto sklona strijama. Uvijek sam bila prilično tanašna, a onda sam krenula na faks i dobila x-icu.  Na prvoj godini sam dobila 8 kila.  I tad su nastale strije po bokovima i guzi. Prilično su već izbljedile ali vide se izbliza.
    Sad se mazem onom svojom kremicom i nema još nitijedne, a trbuh mi je popriličan, takav nije bio za vrijeme studiranja :D 
    Tako da mislim da ima nešto u mazanju. 
    Ne kažem da ih do kraja neću dobit ali definitivno mislim da sam neke već prevenirala.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

CrazyPuppet
    23. Ožujak 2016. 07:58

malakoza, ja to na pinterestu nađem, ako naletim na nešto slično u kojem dućanu kupim, ali uglavnom teta šivalica.
    evo i moje vjenčanice za trbuh u 27tt (na slici nema trbuha više, bar ne onog trudničkog)

inaj
    23. Ožujak 2016. 08:13

Jutro.....

Skuzila sam svoj princip spavanja od 22-02;03 u komadu pa onda moram zujat sat dva pa opet zaspim 😬 i tak svaku noc
    Nocas mi je trbuh nekak napet i tvrd pa.valjda i to odigralo ulogu
    Mi malo bolje sto se tice prehlade, prolazi polako.....

Sto se naknade tice neznam sto im treba toliko dugo , ova jedna trudnica svako malo gleda na mobu dal je sjelo, moraju ratu kredita platit, i ovaj mjesec ovi bas zezaju sa isplatom, luda nasa drzava

Jucer me muz pitao kaj jos trebamo kupiti i ja nadobudno pa ne trebamo puno toga, bas,  dok nisam stavila na papir ......mrak mi je dosao pred oci od popisa i cifra....neke stvari moram kupovat duplo za zg i za medimurje i tu nam se dosta nakupilo ......nije lako nikako.....🙈🙈🙈

Uzivajte curke u tmurnom danu a ja odoh zubaru😖😖
    U trudnoci sam cesce kod zubara nego u zadnjih tri godine....bude i to.proslo....

inaj
    23. Ožujak 2016. 08:17

Na pinterestu ima jakoooo zgodnih stvari ovako i kako reciklirati odjecu.....posto moj muz ima dosta robe za baciti, dogovorila sam se s frendicom da budemo to reciklirale i napravile odjecu za bebaca, od starih pamucnih majica podbratke, od kosulja kratke hlacice, i tako da se svasta iskoristiti i napraviti...

• Marie4
    23. Ožujak 2016. 08:22

Drage moje konacno da se i javim, mislim bio je i red. Danas je konacno dan za odmor. Mi smo u 32tt i mogu vam reci da se osjećam okruglasto, sve je ok s curkom, prava mala bundeva od 2 kg. Ja sam na +8 kg za sad pa ćemo mi vidjeti koliko ce biti do kraja. Imali smo dosta problema oko stana kasne nam s rokovima a termin je sve bliže. Jos se uv

• Marie4
    23. Ožujak 2016. 08:24

Jos se uvijek borim s alergijom,  ali se hvala Bogu crvenilo rijede pojavljuje. Bušice su vam prekrasne.

curicax3
    23. Ožujak 2016. 08:27

jutro cure!
    samo kratko da podnesem izvještaj....sve je super, bebačica 1 kg i 35 cm već a ja na +9skoro me šlagiralo....doktorica kaže da je to super za 27 t, a meni se baš ne čini, uopće se ne osjećam da sam toliko dobila, a sad još i Uskrs, jadna ja

sretno danas svima koji imaju pregled!

CrazyPuppet
    23. Ožujak 2016. 08:47

Curica, bravo za super pregled. vage kod ginekologice lažu i to u prosjeku 2kg, to smo već utvrdili ;) važi se doma. Ionako to brzo ode. Ja u zadnja 3 dana nema što nisam pojela, gladna sam ko vuk. 
    Inaj odlična idea za recikliranje, zgodno je to ako si vješta sa šivačom mašinom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.