Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    23. Ožujak 2016. 09:14

Hvala na utješnim riječima Crazy;) ma to će me sad držat par dana, već sam jutros jela zobene pahuljice umjesto pecivaali brzo se ja pomirim sa sudbinom!
    u prve dvije sam na kraju bila na +15 pa nije bilo problema sa skidanjem...valjda neću bar to prešišat

Zumbul
    23. Ožujak 2016. 09:23

Curica suuper za pregled..  😊  
    Ja sam u 28 tt i +7 kg, ali ja sam na dijeti pa pazim, moram sta cu... da ne pazim vec bi ja bila na +15 kg sigurno 😂😂

Sretno cure koje danas imaju pregled 😘

Abies
    23. Ožujak 2016. 09:38

Bas gledam nalaz 1t. 30tt +17kg
    37tt +24 39tt +22 - ovog gubitka se uopce ne sjecam. Sjecam se da od 33tt -40 nisam nista dobivala na kg. Vagala se doma. Nalaz ta vinogradska, soc gin nije zanimalo moji kg nego uredna trudnoca. Iz bolnice izasla -10ak a ovih 10ak kh se otopilo kroz god dana. Evo sad sam manje kg dobila a teze se nosim s trudnocom. A vratit cu se na staru kilazu. 
    Necakinja dobila 30ak kg (rijecko rodiliste) pa joj nitko nikad nije spominjao kg. Ok njoj je mislim stitnjaca bila uzrok.
    A znam i zenu koja je kg dobila iza poroda dojenjem. I izgubila kasnije. 
    Tako da s tim se ne treba opterecivati. Netko vise netko manje. Bitno je da je trudnoca uredna

Malamimi
    23. Ožujak 2016. 10:39

Hvala cure, vi ste predivne! 
    I ne se sekirati oko kilograma, ako je u granici neke normale.  Sve to ode, mozda ne odmah, ali ode. 
    Inaj, ja sam jucer isto bila kod zubara, otkrhnuo mi se zub?!?!??! Sto li nam se sve to desava u trudnoci...
    Abies, kao sto su cure rekle, ohrabrivati baku, a mi drzimo fige da operacija bude dogovorena. 
    Curica i Marie,  bravo za vase curica!
    Linea negra je fora kad ju prvi put ugledate, al sad kad je potamnila i prelazi cijeli trbuh, nekako mi se vise ne svidja.

Abies
    23. Ožujak 2016. 11:11

Hvala na lijepim zeljama za bakicu. Ona mi je ko grom. Operativna je. S obzirom na godine (za 2.5mj treba slaviti 90!) meni cudo. A pamet ju sluzi bolje nego mene (ne zezam se kad to kazem).
    Malamimi nisam napisala, 3u1  - bas si super trudnica. Nek je torba spremna i neka skupi puno prasine

bettyboop_st
    23. Ožujak 2016. 11:45

Pozdrav curke 

Znaci, u ginekologa idem solo, on me ne narucuje.Moj ginic je neki mladi cokac, koji ima totalno drugaciji pristup pacijentima, nego neki drugi, koliko sam svatila .Nije me bilo 7 tj.Malac je prosli puta ima 780 gr, a danas 1300g.Ginic je komentira, kako je to ok, da nece bit velik, vec malo manja(kako mu se cinilo do sada) beba.U 7 tj. dobila sam 2 kg, sta nije puno, pa sam sad na +5 kg od pocetka trudnoce.Nismo dobili slikicu, malac nije bia raspolozen, sve nesto glumi finocu kad smo tamo, a doma, partijanje do iznemoglosti  MM i ja smo bas razocarani, sta ga nismo vidili, al proci ce.Uskoro ce bit fejs tu fejs 

A sta se Ljubljane tice, jos nista ne znamo.MM ima neke svoje zahtjeve, a taj potencialan poslodavac i on, moraju odrzat skajp sastanak kroz par dana.Do tada necemo nista znat.Ako budemo selili, ja cu rodit u St-u.Ode mi je babica, i osjecam se sigurno.

Majadila
    23. Ožujak 2016. 12:12

Bok cure!
    Hvatam sve i u toku sam, samo kako mi se gomila gradivo za odgovarati, onda odgadjam. 
    Tako da sam odlucila samo se javiti i pozdraviti 
    Pratim, citam, gledam slikice i divim se. 

Zadranke - imate odlicnu radionicu uskoro u gradu na teme Ljudska prava u porodu i vaznost podrske  https://www.facebook.com/events/101136010285969/

Ja ovaj tjedan si imam za zadatak pripremiti torbe, i popisati sto nedostaje za prvih par mjeseci. Vidjeti sto ce od toga biti na Sajmu beba u travnju pa nabaviti ostatak tamo.

CrazyPuppet
    23. Ožujak 2016. 12:22

Majooo, pa dis ti :)
    Hvala za info o radionici, voljela bih ići no kako stvari stoje tad neću biti u Zadru, aaaaaaaaa!

zabica25
    23. Ožujak 2016. 12:28

kokolo, jesi me opet nasmijala :) Može biti da je nelagoda i mučno zbog igle...ali neću se dati. Nekak budem ja to prebrodila.

Sanjarka, malo je bolje, ali još uvijek nije do kraja popustilo.

Marie, konačno si nam se javila :)

Ja sam poludjela za slatkim. Koliko mi paše. Trenutno nemam ništa, sutra idemo u dućan ako muž dobije neku uskrsnicu :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Bruna257
    23. Ožujak 2016. 12:29

Pozz cure...

Nadam se da vama bolji dan nego meni... Znaci veceras na kontrolu a mene ocito scepala viroza, mucnina,proljev,jedino jos povratila nisam... Glad samo takva,a samo na pomosao da pojedem nesto,dize mi se zeludac... Lezim,Sofija rastura trbuh, nadam se da cu se do popodne dobit, da se mogu uredit kak se spada i navecer vidit svoju bebicu...
    Vidim vec spremate torbe, pripremate se... Neka:) al bebe neka ipak sacekaju termin, neka ne zure..  Ja cu sljedeci tj lagano krenut u kupovinu prvih stvarcica, ako mi gin danas dozvoli kretanje malo duze....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.