Ej drage moje, sad bas citam na netu kak je u 3.tromesjecju jako bitno zeljezo... A ja sam prestala pit elevit prije mjesec dana jer mi bas je tesko sjedao na zeludac, imala bas mucnine od njega i zatvor...Dal vi pijete zeljezo? I ako da koje a da nisu elevit i da ne padaju tesko na zeludac?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Teja ja pijem ferohel sirup...probala sam jako puno preparata zeljeza i nijedan nisam podnosila osim ovog. Ima fin okus po sirupu od visanja, pije se na taste i nakon toga samo pazi da cca dva sata ne jedes/pijes nista mlijecno.
Cure kakvo je vrijeme kod vas? Ovdje ko da je apokalipsa...imamo jaku kisu pomjesanu sa saharskim pjeskom...sve je zuto i prljavo, fuj...osuđeni smo danas na ostanak kuci...
Floradix klinjo i ja. Zadnjih mj meni na malo ispod granice al bas se i ne mogu pohvaliti da uredno pijem. Prenatal pijem. Malac mora jer nece jesti pa muku mucimo. I ima imunopip feral tako nesto.
Kolica - ona prva. Ja otisla na put s bebom. Putni krevet madrac robica amo tamo. I na kraju kolica ni pod razno. Stavim sliku kasnije. Sklopljena ogromna. Mm dosao za par dana s kolicima.
teja, ni ja ti nisam podnosila elevit..povraćalo mi se i mučnina...uf kad se sjetim. Ja ti sad koristim Prental od Centravita. Ok mi je...za ovaj heferol sirup nisam čula, ali budem pitala sestru.
Kod nas nema kiše, ali je oblačno i jako puše.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hej ljetnice 😘
Vrijeme je komaa, dobro je netko rekao apokalipticno ⚡ vec sam maloj najavila da nema gimnastike ako ostane ovako... Ja danas radila do 5h, rucak se kuha. Junior je gladan pa se unervozio nesto. A ja sam bas neka bezvoljna... Blah
Majo nemoj ti meni da nas citas ima i da piskaras znam i ja poslat jecmenac 😂
Marie bas mi je drago da si nam se javilaa. 2kg vec ima curka? Bogme prava je ❤ drzim fige da rokovi za stan ipak budu ispostovani
Cro kakva tebe bezvoljnost muci? Nestrpljivo cekam vijesti s pregleda.
Bety Andro je napokon dosao na svoje sa tezinom super 💙 a ti da si se napokon malo udebljala 😂
Javi nam razvoj situacije s Ljubljanomm
Malakoza ajme ubitacno to s mucninama pa kako to jos uvik? 😳 bitno da je cura dobro a ti jos malo izguraj 😘
Bebacica fige da muz cim prije ozdravi i da tebe ne uhvati 😒
Zumbul dida hajdukovac ha? 💙 😀 sta muz kaze na trenerku?
Curica i tvoja curkica vec kg, boze kako rastu ova nasa dječica ko iz vode ❤
Bruna i tebe uhvatilo? 😳 pa sta je ovo, kakve su ovo viroze okolo??
Aurelija super da je bebacica dobro, a ti laganini bitno da si zatvorena 😘
Strije imam po bedrima iz puberteta, po busi iz prve t, ugl su svijetle i ne vide se jbg
Zasad nemam novih
Zeljezo ne pijem posebno, popijem prenatal kad se sitim
Vidim vi o kolicima, ja i zaboravila kako nasa izgledaju 😂
Vidim da je i opce nezadovoljstvo s kg na temi a sto reci dobrodosle u klub 😂 nadam se da cemo ih sve odreda istopit cim rodimo 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Samo da prijavim obavljen pregled :) beba najtaman za 24+1, po svim proporcijama unutar gabarita,640g, vesela, zivahna,cak gin opet sondu skoro izbila :P sve u najboljem redu,bas kako treba biti.. Dobili i slicicu potvrde da je curka... A ja dobila 2kg i gin je zadovoljan,znaci da sam u odnosu na prije T 3kg u plusu :) ovo sto mi se ucinilo da sam se udebljala-samo sam se prosirila u bokovima,kao rezultat onih bolova koji mi nocima nedaju mira.. :D pripremamo se vec sada za dan D... Eto ukratko... Sad idem pojest nesto,do sad nisam bas zbog mucnine i proljeva.a sad idem jer me glad razara,pa kud puklo da puklo 😜😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji