Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    23. Ožujak 2016. 12:51

Isplati se otici.

ejic
    23. Ožujak 2016. 12:57

Pozdrav cure!
    Kako ste danas? Kod nas ze malo zaoblacilo, ocito ce posljepodne kisa  
    Ja danas jeeedva ustala iz kreveta. Da sam sklopila oci, zaspala bi u par sekundi ali trebalo na posao pa nije nista drugo preostalo nego ustati

Jel moguce da ja svojeg malca vec osjetim pod rukom kad se rita? Mislim, do sad nisam bila ni sigurna da je to on, ali sam sam 100% sigurna, ali me malo zbunjuje sto sam procitala da se to ne osjeti odmah po rukom, a ja bas onako lijepo osjetim. Bum-bum pa malo mir, pa nakon nekih 20-30 sekindi opet bum-bum  I evo upravo sad opet I to bas na tom mjestu gdje ga je dr trazio s ultrazvukom tako da sam uvjerena da je on . Ocito mu bio fini nas danasnji rucak

Zna mozda koja od vas koja je razlika izmedu Switch i Pop up sjedala kod peg perego kolica? Mi smo prije nekih mjesec dana narucili kolica preko online shopa i dobili potvrdu. Posto jos nisu dosla, zvala prijateljica kad ce doci i kazu oni da sad ta kolica vise nisu na akciji, ako hocemo, mogu nam za 6500kn poslati i sutra su tu  A mi ih onda narucili po 4800kn. Sad smo nasli na drugoj stranici i ima 2 cijene. Kod jednih je Pop up sjedalo i ta kolica su nekih 100kn skuplja od drugih gdje je Switch sjedalo. Sve ostalo je identicno, a ja ne mogu naci koja je razlika u tim sjedalima. Molim pomoc ukoliko se netko razumije u to! Hvala unaprijed!

Majadila
    23. Ožujak 2016. 12:59

Ejic, to ti je to. Uzivaj u tim prvim malim udarcima! 

CrazyPuppet
    23. Ožujak 2016. 13:13

ejic - switch sjedalo ti se može okretat prema mami ili prema naprijed - koliko se ja sjećam kad sam ja za sebe kupovala. a pop up ne znam... 
    bravo za bebolinca - ja ga još ne osjetim pod rukom jer mi je posteljica naprijed...

ejic
    23. Ožujak 2016. 13:13

Hvala Majadila! Bas je to poseban osjecaj. Jedva cekam da ga i tata osjeti i da vidim taj osmjeh srece na njegovom licu
    Evo, sad je presto lupkati. Treba se sad nakon rucka malo odmoriti.

ejic
    23. Ožujak 2016. 13:18

Crazy, Pop up se isto moze okretati u oba smjera i moze se preklopiti skupa s kolicima, dakle ne treba sjedalo micati da bi se kolica sklopila. Jel se to moze i s Switch? Nisam nasla info da se kod tog sjedala to moze.
    I meni je posteljica sprijeda, ali mislim da je dr reko da vise na desnoj strani ako se ne varam, a on sad lupko na lijepoj strani trbuha

CrazyPuppet
    23. Ožujak 2016. 13:19

evo našla na guglu, pop up sjedalo se sklapa zajedno s konstrukcijom kolica - dakle kad sklopiš kolica ne moraš onda još i naslon sjedala sklapat... a switch se odnosi na konstrukciju ne na sjedalo, al vrijedi ono što sam gore napisala - dakle da se može beba vozit u oba smjera

Aurelija
    23. Ožujak 2016. 13:35

Curica, super za pregled! 
    I ja svoj danas obavila, beba super, mjere za tjedan dana vece, ostalo sam zaboravila pitat tezinu, duljinu  cerviks se jos malo smanjio na 3,2 cm al sam zatvorena, 1.4. I ja krecem na komplikacije, iskreno vec i jedva cekam, dosta mi je! Dugo sam se drzala na +4 kg, sad najednom +7  a uskrs tek slijedi ko sto neko rece... ogtt za sad nitko ne spominje, i bolje!
    Bruna, kakva viroza sad?? Mada moram priznat da sam se i ja neki dan ispovracala, al proslo je! Sretno danas na pregledu!

Cro262
    23. Ožujak 2016. 13:50

Hej ženske, nadam se da ste dobro. Ja danas sva bezvoljna, popodne pregled pa javim novosti. 

Betty, hm hm, nekako mislim da to i nije tako sitna beba, više normalna, ali ok, baš ću danas ja vidjeti i pitati svog doktora. Inače mi uvijek kaže da je mala i debela (u 26t 1024g). 

Ejic, uživaj u prvim udarcima svoje bebe dok su još nježni, a za kolica ti ne mogu pomoći...

Bruna, nadam se da ćeš i ti na pregledu čuti da smijes malo i setati pa da obaviš meke stvari, u potpunosti razumijem :)

Ovaj popust u kozmu po meni fakat nije isplativ jer kozmo i sa popustom ima više cijene nego dm a ima manje izbor. Barem sam ja tako nasjela u 11mj, kao ustedila sam, otišla poslije u dm i shvatila koja sam tuka...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.