Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunčica5
    04. Svibanj 2019. 20:59

tera_

Sunčica5

Evo trakica

Zar nebi trebala biti tvoja crtica tamnija za pozitivno?

Pa da. Ali nisam jucer radila lh trakicu pa mislim da nisam uhvatila pik.
    Cijeli ovaj ciklus mi je cudan jer 9 dc je krenula tamniti pa svijetliti i sad opet tamnija a idem na folikulometrije i nikako se trakica uslkaditi s onim sto ultrazvuk pokaziva.
    Tako da ni sama neznam u cemu je problem ovaj ciklus.
    Mozda mi se nakon spontanog sve nesto poremetilo 

“Nebo strpljive voli.”

Mallla
    05. Svibanj 2019. 00:09

Popratila si na uzv.. Ja bi više vjerovala  uzv-u nego trakici tako da ne daj da te trakice zbunjuju. Možda je bila tamnija a što kažeš nisi uhvatila. 

url=https://lilypie.com]

vuky
    05. Svibanj 2019. 08:26

Danas bi trebala dobiti, ili sutra eventualno ... trenutno nikakve simptome nemam... mislim da ću sutra raditi test ako ne dobijem... vi sve tek kasnije radite test? Baby?
    Sunčica, također smatram da se bolje pouzdati u uzv... 

Mallla
    05. Svibanj 2019. 08:31

Neee mi radimo ranije 😂😂 mi smo pee on sticks freeaks

url=https://lilypie.com]

vuky
    05. Svibanj 2019. 08:41

Haha.... i ja sam pred 6 dana, debeli minus... :) sad sam rekla, čekam kašnjenje.... 🤣

LjubičicaX
    05. Svibanj 2019. 10:04

annika

ljubičice, meni se čini da je 13 dc bila najtamnija. pokrij ti i danas ako možeš. po onom SMEP planu kojim sam se vodila kada pokaže pozitivnu trakicu, taj i iduća dva dana treba imati odnose, pa pauza pa opet jedan dan

Pokriveno 😁 Onda sam dobro skontala SMEP, tako sam se i ja vodila. Sad odbrojavanje. A tebi sretno na pregledu 😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    05. Svibanj 2019. 10:06

Mallla

E ljubičice i jesam počela s trakicama već 8dc jer sam se sjetila da vrkuta pomakne O. Inače meni O bude itmeđu 17 i 21dc a sad očekujem ranije pa sam počela s trakicama.
    Vuky s macom stajem prije O a s vrkutom nastavljan do otprilike 23dc i onda stajem.
    Tera počmi odmah s trakicama pa ćeš vidjeti, nemoj čekati pa u kasnit.
    Baby promjene raspoloženja su tu probaj si okupirat misli nečim drugim kad te tuga obuzme ili se zadubuti u posao nešto samo dok prođe

Super da si već počela, još uz onu spravicu nema šanse da te vrkuta zezne 😊

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    05. Svibanj 2019. 10:10

Martina1982

LjubičicaX

Cure,
    Sinoć nakon što sam vam se javila, uradila sam još jednu trakicu koja je bila skroz svjetla, jutros isto tako, za svaki slučaj uradit ću još jednu u toku dana, sliku šaljem u drugom komentaru.
    Mislim da je to to što se tiče ganjanja pika, ovo je definitivno nus pojava vrkute 😁 Jedna od članica, mislim da je Pina, pisala je da ne može uhvatit pik od vrkute, pa eto i ja se pridružujem toj nus pojavi 😁
    Pored toga, nakon samo par dana me puno napuhala, kao balon sam bila, ali ništa nepodnošljivo.
    Grudi su isto nabujale, kao da germu jedem, a i prirodno imam velike još sad od vrkute…ufffff…
    Ovulacuju sam najintenzivnije do sad osjećala.Sve ovo pripisjuem vrkuti, jer bez nje nije tako.
    I cure, da li vi uz ove prirodne pripravke koristite nekakve prenatalne vitamine, tablete?

Ja mislim da ti je onaj 12 i 13 bio pik…pa ja ti koristim magnezij i folnu. Kazu da je to dobro. A prije sam uzimala one Elevit tablete. U svakom slucaju za folnu kazu da je dobro piti i prije trudnoce.

Prije par dana sam našla svoje prenatal Novalac, nisam ih koristila u trudnoci ni prije, nego poslije poroda jer sam primala krv pa sam morala svašta koristit da se vratim u normalu 😁 Tad su mi bile odlične. Rok im još dobar tako da sam ih počela uz vrkutu pit, pa šta bude 😁 

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    05. Svibanj 2019. 10:11

Martina1982

tera_

Pozdrav žene, ovaj ciklus i ja počinjem s trakicama, danas mi je 11dc, posto mi c traje 32, trakice bi trebala pocet koristit 15dan… al ovaj put m mi je kasnila 3dana i ja vec osjecam po grudima i iscjedku pa pocinju plodni dani i sad neznam kad da pocnem koristit trakice?

Dobro nam dosla…😁Ja preporucam odmah poslje 😈 dok se ne uhodas. Pa ces onda vidit kako ce ti biti trakica i kad ces uloviti pik. Ne znam da li su ti inace ciklusi uredni ili variraju? Ak nisu onda definitivno odmah nakon 😈.

Istog sam mišljenja 😉

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    05. Svibanj 2019. 10:19

Cure, evo da prijavim da je lov na pik završen i odbrojavanje je počelo. Po SMEP planu kojim sam se vodila, danas pauza i sutra još jedno alcijanje i to je to 😁
    Da sumiram, onako za sebe: koristila vrkutu ovaj ciklus i još ću par dana, prije 4-5 počela prenatal Novalac pit, akciija bila po SMEP planu, i ovaj ciklus nisam nikakve svjeće pravila poslike akcije 😁 
    Iako nisam uspjela uhvatit pik, nisam se posebno uznemirila, akcije je bilo dovoljno tako da lad god je bio pik, pokrive je 😁
    Da se ne bih izluđivala stalnim praćenjem simptoma, proglašavam se trudnom dok vještica ili test ne pokažu drugačije 😂😂😂😂😂
    A vi ćete me bodrit da test radim tek na dan NEočekivane vještice 😁 Ako opet ne porani 😔
    Sretno nam svima!

10/2020 biohemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.