Pozz cure,evo mene ulovila vremena da se javim,vidim sve u iscekivanju pikova i plusica,super neka je sa srecom ❤️🥰🤞
Ja sam danas 11 dc trakica jos nije onako svijetla,temp se drzi svoje normale,ocekujem da bi O trebala biti kroz 4 dana,pa eto… ja spremna neka navali 😂😍🤩
Inace kod mene neki tezi baby boom svi trudni,auuu neka prede i na mene,svi pitaju kad cu ja,a ja samo mudro sutim i mislim se eeee kad mi samo znali…🤦♀️😂
Ali dobro, doci ce i taj dan….😎
Martina,koliko se sjecam mi smo iste ovaj mjesec,kako ti stojis?
Da da i meni je 11DC danas 🤗☺️😁Trakica isto svijetla. Klomifen sam popila. U petak folikulometrija pa bumo vidli. Naravno akcija bi trebala biti ali smo si M i ja lijeni ☺️. Nebum nis forsala jer mi to nema smisla. Joj ne govori za baby boom. Hmm od kuda da krenem..muzeva sestricna jucer rodila...drugoj sestricni je termin u 12 mj. Buduca kuma mi trudna i termin joj je u 3 mj/20(btw.tad je i meni rodendan 🤭 a i muzu pa smo se kladili na ciji dan ce 🤣🤣🤣) Ma ja kazem sam nek se oni izredaju pa cu ja onda. Sescer na kraju. A i da mogu svas uzet od njih 🤣🤭😁😎
Ajde super,bas lijepo ☺️... i to sto kazes ostat ce nama i robice i savjeti i svasta jos lijepoga.
Ja sam narucena 27.11 kog ginica, e sad jedino sto me malo brine, je to sto je moguce da ce mi tad ako dode crvena biti 4 dan menge🤦♀️,pa sad neznam dali se mora odgodit pregled ili je neka od vas isla s mengom?!
Stvarno nemam pojma sta da napravim... nadam se da tad nece doc pa da taman napravim prvi pregled hahahah a jesam luda.. ima li netko iskustva s tim? 🤷♀️
https://ibb.co/vsN5n3N
Ajmo rec da sam 99% sigurna da je pik bio tokom noci kad sam napravila ovu trakicu prije 10min 😂🙈
Ajmo rec da sam 99% sigurna da je pik bio tokom noci kad sam napravila ovu trakicu prije 10min 😂🙈
Tako je meni bilo identicno prije 8 dana😋
preko noci bio pik jer sljedeci dan isto tako posvjetlilo😂
Pozdrav drage zene!!😊
Kako ste sve redom?
Ima kakvih novosti?
Moja ovulacija se priblizava,mogla bi biti sutra ili prekosutra,trakica tamni,a plodne sluzi imam kao nikad do sad!
Ocito je kod mene nocurak djelovao iako ga pijem tek nekih 4-5 dana,jer mi do sad nije bilo tako!
Ono sto mene pati jest to da me uhvatilo u ledjima i dobila sam hrpu lijekova koje moram koristiti,izmedju ostalih i Diclac i kojekakve vitamine,flastere i injekcije…
Da li je neka od vas bila ovoliko sreckovicka kao ja da je morala piti saku lijekova dok je pokusavala raditi na bebici?
Ako uopce uspijemo imati odnose nekako polako i da dodje do trudnoce,bojim se da li ce to ostaviti kakve posljedice!
Pitala sam doktora,i provjeravao je lijekove koje mi je propisao pa kaze da vecina njih smeta u zadnjem tromjesečju ako se uzimaju,ako bi doslo do trudnoce sad u pocetku su sigurni za koristenje,al meni ipak nije svejedno!
Toliko sam se veselila plodnim danima jer sljedeci tjedan idem kod nove ginice na pregled i sad ovo 🤦♀️😭
Mislim da ne trebas brinuti. Sumnjam da bi ti dala ista sta bi moglo stetiti u trudnoci. Sam se opusti i bitno ti je da ozdravis a onda sve ostalo. Zdravlje je na prvom mjestu. Odmori i polako 😉👍
Hvala😘
E jel imas jos koju trakicu? Aj popiski danas bar jos jednu.
VIII ODBROJAVANJE 2019.
Lady_E - 8.11.2019. - 2 dana 🌱
Tommyfame 11.11.2019 - 4 dana🌱
Tera - 11.11.2019 - 4 dana 🌱
Tockica - 11.11.2019 - 4 dana 🌱
Marinal - 13.11.2019. - 6 dana 🌱
Mika111 - 13.11.2019 - 6 dana🌱
Zvjezdica37 - 14.11.2019.- 7 dana 🌱
Suncica5 - 19.11.2019 - 12 dana🌱
AnKol - 21.11.2019 - 13 dana 🌱
Breskva - 23.11.2019 - 16 dana🌱
Arwen87 - 23.11.2019 - 16 dana🌱
Martina1982 - 24.11.2019 - 17 dana 🌱
Crnerupe - 24.11.2019 - 17 dana🌱
Emilijal - 25.11.2019 - 18 dana🌱
IX odbrojavanje 2019
Nova19 - 1.12.2019 - 24 dana🌱
Mallla - 4.12.2019 - 26 dana🌱
Sanja0508 - 9.12.2019 - 32 dana🌱
Ej to je i napravila iza 19h trakicu.
Tako da O je bila tokom noci .
Imam ih jos negdje 25,al mi se jutros nije dalo,vidjet cemo kako cu biti raspolozena kad se vratim s posla😂
Nego imam jedno pitanje za trudnice koje nas jos posjecuju i za nas koje cekaju taj dan da vidimo plus pa cemo dalje polako😂
Kakvo je vase misljenje o prenatalnim testovima? Bas sam se sinoc nesto zainteresirala za tu temu i malo proucavala i posto sam epilepticar vec dugih 12 i pol godina od kojih sam 10 bila na teskoj terapiji koja crpi folnu kiselinu iz tijela i moze napraviti malformacije kao recimo rascijep nepca,plus imam dosta rodbine koja je u ranim godinama umrla od karcinoma pa me zanima vase misljenje? One koje su trudne hocete li se odluciti na taj test,a vi koje iscekujete plusic hocete li ga raditi? Mislim da trenutna cijena 4500kn nije nista za takav test naspram 9 mjeseci iscekivanja i ja si razmisljam vec sada polako skupljati novce od place za taj test kada jednog dana bude (Daj Boze,sto prije🤗 ) posebice zbog moje bolesti jer ne bi htjela da se odrazi to na djetetu jer ono nije krivo za to,ali eto..da cujem vasa misljenja o tome i mozda se javi koja trudnica da ga je napravila pa da napise i vlastito iskustvo?
Sortiraj odgovore
Najstariji