VIII ODBROJAVANJE 2019.
Lady_E - 8.11.2019. - 3 dana 🌱
Tommyfame 11.11.2019 - 5 dana🌱
Tera - 11.11.2019 - 5 dana 🌱
Tockica - 11.11.2019 - 5 dana 🌱
Marinal - 13.11.2019. - 7 dana 🌱
Mika111 - 13.11.2019 - 7 dana🌱
Zvjezdica37 - 14.11.2019.- 8 dana 🌱
Suncica5 - 19.11.2019 - 13 dana🌱
AnKol - 21.11.2019 - 14 dana 🌱
Breskva - 23.11.2019 - 17 dana🌱
Arwen87 - 23.11.2019 - 17 dana🌱
Martina1982 - 24.11.2019 - 18 dana 🌱
Crnerupe - 24.11.2019 - 18 dana🌱
Emilijal - 25.11.2019 - 19 dana🌱
IX odbrojavanje 2019
Nova19 - 1.12.2019 - 25 dana🌱
Mallla - 4.12.2019 - 27 dana🌱
Sanja0508 - 9.12.2019 - 33 dana🌱
https://ibb.co/1XwzcrH
Evo mislim da je pik bio tokom noci jer je gornja slikana prije minutu,koju sam napravila sad prije max 10min,a donja sto sam radila sinoc je dosta tamnija tako da..Nisam ulovila pik jer sam spavala al je vjerojatno bio u proslih 11 sati😂 a i osjecam s desne strane bas ostru bol pogotovo kad hodam tako da je jajnik definitivno bio aktivan..Sto znaci da ce O bas biti do sutra navecer,eventualno prekosutra ovako rano ujutro kako mi se cini..Sto vi mislite?🤭
Evo mislim da je pik bio tokom noci jer je gornja slikana prije minutu,koju sam napravila sad prije max 10min,a donja sto sam radila sinoc je dosta tamnija tako da..Nisam ulovila pik jer sam spavala al je vjerojatno bio u proslih 11 sati😂 a i osjecam s desne strane bas ostru bol pogotovo kad hodam tako da je jajnik definitivno bio aktivan..Sto znaci da ce O bas biti do sutra navecer,eventualno prekosutra ovako rano ujutro kako mi se cini..Sto vi mislite?🤭
Ajmo ovak. Ti piski jos koju danas. Imajuci u obzir bas tu vrstu trakica a i tvoje od prijasnjih ciklusa mislim da ti pik ide danas sigurno. I to vrlo brzo. Jer ova testna je tamna jako ali meni se cini da bi jos ona mogla potamniti. U svakom slucaju ako akcijate ovih dana to je to. 🤞👍
E ja sam malo fulala. Ja okrenula sliku kada se otvorila i meni ispalo obrnuto. Ako je od jutros svijetlija od one od sinoc onda je bio pik u noci da. 🤦♀️ ja i moje gledanje ☺️
Zvjezdica37 kako se ti osjecas ?
Odbrojavas 8🙏
Hvala na pitanju.nemam nikakve simptome...pratim bazalnu i cekam ....ako krenu bolovi kroz dva tri dana -znam sta je -👿
Dok su me prosli mjesec grudi boljele i otekle ovaj mjesec nista.ali nije m ito nista cudno,bude takvih ciklusa
E ja sam malo fulala. Ja okrenula sliku kada se otvorila i meni ispalo obrnuto. Ako je od jutros svijetlija od one od sinoc onda je bio pik u noci da. 🤦♀️ ja i moje gledanje ☺️
Ma sve je okej,navikla sam da bude pik usred noci dok spavam,jednom sam ga u zadnjih 7 mj uhvatila predvecer tako da valjda se ne da ulovit 😂😂 ne znam hoce li ovaj mjesec biti ista,slabo smo imali akcije jer smo se bili malo kacili i nismo si bili bas najbolji 2-3 dana,jucer sam ja zaspala ko tuka dok je on stigao navecer s posla,u petak putujemo u Bosnu pa je on imao u planu kao onda al sam mu rekla da ce to vec biti daleko prekasno,on misli da nece ili jos nije 100% siguran bi ne bi jer je on uvjeren da ce se to odmah uhvatit, a ne mogu uvjerit covjeka da sam preveliki baksuz da se uhvati odmah od prve ako tempiramo😂😂😂🤦♀️🙈
Ma sve je okej,navikla sam da bude pik usred noci dok spavam,jednom sam ga u zadnjih 7 mj uhvatila predvecer tako da valjda se ne da ulovit 😂😂 ne znam hoce li ovaj mjesec biti ista,slabo smo imali akcije jer smo se bili malo kacili i nismo si bili bas najbolji 2-3 dana,jucer sam ja zaspala ko tuka dok je on stigao navecer s posla,u petak putujemo u Bosnu pa je on imao u planu kao onda al sam mu rekla da ce to vec biti daleko prekasno,on misli da nece ili jos nije 100% siguran bi ne bi jer je on uvjeren da ce se to odmah uhvatit, a ne mogu uvjerit covjeka da sam preveliki baksuz da se uhvati odmah od prve ako tempiramo😂😂😂🤦♀️🙈
Eto tako isto je meni bio Pik nekidan tokom noci 😂
Eh ti muski vrazji.
I mi smo tako imali odnos vecer pika i onda tek nakon 4dana.
Jer je on nervozan,posao ,ovo ono ma kvragu😂
Crnerupe mozda te bas iznenadi pa vam uspije iz prve, moj dragi je prosle godine govorio da on to iz prve i stvarno je bilo iz prve, na kraju se nije održalo na zalost😞, vama drzim fige da bude iz prve i da bude sve u redu.
Kod mene opet jucer krenuli poznati M grčevi tako da otpisujem i ovaj mjesec, valjda ce biti i jedan mjesec bez tih glupih grceva pa da konačno dočekamo naš plus.
Marina kakvo je stanje kod tebe?
Crnerupe mozda te bas iznenadi pa vam uspije iz prve, moj dragi je prosle godine govorio da on to iz prve i stvarno je bilo iz prve, na kraju se nije održalo na zalost😞, vama drzim fige da bude iz prve i da bude sve u redu.
Kod mene opet jucer krenuli poznati M grčevi tako da otpisujem i ovaj mjesec, valjda ce biti i jedan mjesec bez tih glupih grceva pa da konačno dočekamo naš plus.
Marina kakvo je stanje kod tebe?
Hej..
Ja zasad nemam grceva al navecer naduta i dva puna dana nisam imala wc s time da avaki dan imam nakon kave😂
Al grcevi isto budu kod trudnoce tako da po tome nemozes rec da dolazi M🤗
Imamo jos 7 dana ipak do M😂😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji