Arwen vjerujem da bi ti doktor rekao da neka tableta nije dobra za začeće ili moguću trudnoću, a vjerujem da ih moraš dalje piti pa vjeruj doktoru... kada dođe do T onda ponovo razgovaraj s njim 😊
Martina ajde me molim te ubaci za (ne)očekivanu M 1.12. 😆 hvala!!!
Ja jučer počela sa trakicama, naravno još ništa a to sam i znala.. ionako ću ih piškiti svaki drugi dan kada nećemo imati odnos, da se zaskočimo ukoliko bude pik baš tada 😅 idemo sa svakim drugim danom, pa šta bud 👌
VIII ODBROJAVANJE 2019.
Lady_E - 8.11.2019. - 4 dana 🌱
Tommyfame 11.11.2019 - 6 dana🌱
Tera - 11.11.2019 - 6 dana 🌱
Tockica - 11.11.2019 - 6 dana 🌱
Marinal - 13.11.2019. - 8 dana 🌱
Mika111 - 13.11.2019 - 8 dana🌱
Zvjezdica37 - 14.11.2019.- 9 dana 🌱
Suncica5 - 19.11.2019 - 14 dana🌱
AnKol - 21.11.2019 - 15 dana 🌱
Breskva - 23.11.2019 - 18 dana🌱
Arwen87 - 23.11.2019 - 18 dana🌱
Martina1982 - 24.11.2019 - 19 dana 🌱
Crnerupe - 24.11.2019 - 19 dana🌱
Emilijal - 25.11.2019 - 20 dana🌱
IX odbrojavanje 2019
Nova19 - 1.12.2019 - 26 dana🌱
Mallla - 4.12.2019 - 28 dana🌱
Sanja0508 - 9.12.2019 - 34 dana🌱
Pozdrav drage zene!!😊
Kako ste sve redom?
Ima kakvih novosti?
Moja ovulacija se priblizava,mogla bi biti sutra ili prekosutra,trakica tamni,a plodne sluzi imam kao nikad do sad!
Ocito je kod mene nocurak djelovao iako ga pijem tek nekih 4-5 dana,jer mi do sad nije bilo tako!
Ono sto mene pati jest to da me uhvatilo u ledjima i dobila sam hrpu lijekova koje moram koristiti,izmedju ostalih i Diclac i kojekakve vitamine,flastere i injekcije…
Da li je neka od vas bila ovoliko sreckovicka kao ja da je morala piti saku lijekova dok je pokusavala raditi na bebici?
Ako uopce uspijemo imati odnose nekako polako i da dodje do trudnoce,bojim se da li ce to ostaviti kakve posljedice!
Pitala sam doktora,i provjeravao je lijekove koje mi je propisao pa kaze da vecina njih smeta u zadnjem tromjesečju ako se uzimaju,ako bi doslo do trudnoce sad u pocetku su sigurni za koristenje,al meni ipak nije svejedno!
Toliko sam se veselila plodnim danima jer sljedeci tjedan idem kod nove ginice na pregled i sad ovo 🤦♀️😭
Mislim da te tablete sada ne bi smjeli imati nikakvo djelovanje na plodnost i razvoje bebe, tako da sretno!! 🤞🤞
U kojem obliku uzimaš nočurak? Čemu on služi?
Pozdrav drage zene!!😊
Kako ste sve redom?
Ima kakvih novosti?
Moja ovulacija se priblizava,mogla bi biti sutra ili prekosutra,trakica tamni,a plodne sluzi imam kao nikad do sad!
Ocito je kod mene nocurak djelovao iako ga pijem tek nekih 4-5 dana,jer mi do sad nije bilo tako!
Ono sto mene pati jest to da me uhvatilo u ledjima i dobila sam hrpu lijekova koje moram koristiti,izmedju ostalih i Diclac i kojekakve vitamine,flastere i injekcije…
Mislim da te tablete sada ne bi smjeli imati nikakvo djelovanje na plodnost i razvoje bebe, tako da sretno!! 🤞🤞
U kojem obliku uzimaš nočurak? Čemu on služi?
Dobila sam i Decortin a kod njega pise da kod duze upotrebe u prvom tromjesečju moze izazvati rascjep nepca🤦♀️
Mislim,nisam jos ni trudna i pusem na hladno ali eto, opet mi krivo....mjesecima se ne dogadja nista i ja zdrava ko dren ,i bas ovaj kad idem i na pregled pred kraj ciklusa,i pojacala mi se plodna sluz i bas sam nekako optimisticna oko svega,ja zaglavim s hrpom lijekova kao neka baba ...a sta cu sad,sta je tu je ...
Za nocurak kazu da je dobar za ublazavanje simptoma pms-a(nisam ga uzela prvenstveno radi toga iako ne bi bilo lose da i tu djeluje),i da pojacava kolicinu plodne sluzi za vrijeme plodnih dana!
Pocela sam ga piti 6-7 dana ciklusa,iako sam mislila i ranije,ali ga nisam uspjela kupiti,jer je pocela cijela ova saga s ledjima,pa i nisam nesto polagala nade u njega da cu primjetiti neke rezultate!
Medjutim kod mene ocito djeluje bez obzira sto ga koristim tako kratko!
Iscjedak mi je gotovo potpuno proziran i rastezljiv i ima ga ja mislim tri puta vise nego sto je to bilo do sad!
Jucer i prekjucer sam mislila da si to samo umisljam,medjutim jutros sam imala osjecaj kao da sam se upiskila,odem na wc,a sluzi ko u prici!(oprosti na opisu😬😅)
Pisnula sam odmah i na trakicu,i ona je sad skoro tamna kao i kontrolna,pa mislim da bi ovulacija mogla biti veceras ili sutra!
Uzela sam nocurak od Solgara,on ti je u obliku onih mekanih gel kapsula koje su ispunjene uljem!
To mi je nekako najlakse popiti,jer ne volim vecinu cajeva i slicnih pripravaka,pa ne vjerujem ni da bih mogla zlicicom piti ulje svaki dan,ovako je lakse😊
Ja imam skroz cudnu situaciju,imala sam ovulaciju,uhvatila je trakicama, da bi za 3 dana nakon ovulacije,prokrvarila.nije obilno,nego je svjeza krv,kafa se obrisem,i imam lagane grceve..to vec traje 7 dana..inače mjerim bazalnu,i ona mi je kod menstruacije 36 ,2 ili 36,3..sada je 36 6..bila sam jucer kod ginekologa,pogledala me,i endometrij je dobar,i ona ne misli da je ovo menstruacija i dala mi je duphaston 3 puta 1 tabletu,i da pijem do ocekivane m.koja treba biti 12 11..jos uvijek lahano krvarim,nista ne staje,i ne znam što da mislim?! Ima li tko sto slicno da mu se desilo
Ja imam skroz cudnu situaciju,imala sam ovulaciju,uhvatila je trakicama, da bi za 3 dana nakon ovulacije,prokrvarila.nije obilno,nego je svjeza krv,kafa se obrisem,i imam lagane grceve..to vec traje 7 dana..inače mjerim bazalnu,i ona mi je kod menstruacije 36 ,2 ili 36,3..sada je 36 6..bila sam jucer kod ginekologa,pogledala me,i endometrij je dobar,i ona ne misli da je ovo menstruacija i dala mi je duphaston 3 puta 1 tabletu,i da pijem do ocekivane m.koja treba biti 12 11..jos uvijek lahano krvarim,nista ne staje,i ne znam što da mislim?! Ima li tko sto slicno da mu se desilo
Ili nekakva upala ili T ali ne znam kako je moguce da vec nakon 3 dana dolazi do implantacije ali opet priroda je CUDO, a duphastone se koristi obicno za zadrzavanje ploda ako je trudnoca i pitanju,pa eto..
Drzim fige da se uspostavi da je T,a ako nije,onda je neka upalica vjerojatno,necemo ni razmisljati da je nesto gore. Javi kakvanje situacija dalje 🤞🏻🙈
Ili nekakva upala ili T ali ne znam kako je moguce da vec nakon 3 dana dolazi do implantacije ali opet priroda je CUDO, a duphastone se koristi obicno za zadrzavanje ploda ako je trudnoca i pitanju,pa eto..
Drzim fige da se uspostavi da je T,a ako nije,onda je neka upalica vjerojatno,necemo ni razmisljati da je nesto gore. Javi kakvanje situacija dalje 🤞🏻🙈
Papa test mi je dobar,bila nedavno na ultrazvuku i sve dobro bilo..vadila nedavno i progesteron i on dobar..ne mislim bas da je trudnoća, nesto su mi se hormoni izbucali,inace su mi m svako 28 dana,i redovite su.samo se nadam da ce se vratiti u red
Papa test mi je dobar,bila nedavno na ultrazvuku i sve dobro bilo..vadila nedavno i progesteron i on dobar..ne mislim bas da je trudnoća, nesto su mi se hormoni izbucali,inace su mi m svako 28 dana,i redovite su.samo se nadam da ce se vratiti u red
Jedino ako bi bilo puknuce cisti u pitanju pa je ostetilo zile kad je puklo ali ne znam,vidjet ces sto c reci dalje doktorica,ali duphastoni ti se daju obicno za zadrzavanje ploda ili ako ima manjak jedin hormona ili je neravnoteza pa da se ustabili
https://ibb.co/7pwDN7Y
Ovako...gornja trakica je danas od negdje 6:45 ujutro, a donja je sad oko 19:50 napravljena i meni se cini da je tokom dana stvarno dosta potamnila ali jos mi ne izgleda kao pik...ili?
https://ibb.co/7pwDN7Y
Ovako…gornja trakica je danas od negdje 6:45 ujutro, a donja je sad oko 19:50 napravljena i meni se cini da je tokom dana stvarno dosta potamnila ali jos mi ne izgleda kao pik…ili?
Pa tako je meni bilo nekidan u 19h i vec sljedeci dan u 19h je bila svjetla svjetla..
znaci sa mi je tokom noci il ujutro bio pik pravi🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji