Citam vas uredno i nadam se da ce neka od nas ugledati plusic napokon bilo bi vrijeme da nas razveseli meni pise da bi trebala dobit u utorak 12.11. Simptoma nemam ama bas nikakvih osim neko stezanje u jajnicima, cicke me ni malo nr bole sto je meni cudno malo iz razloga sto su me evo do ovog mjeseca bolile po 15 dana prije menstruacije. Ne znam sta da mislim i nadam se plusu kao i svaki mj do sad, a sad ako opet dode sta cu, poslije M opet u akciju po plus jer sam se vec navikla na neuspjeh. Da napomenem jos da sam od pregleda obavila samo normalan pregled i hormone kontrolirala koji su ok, a od dodataka koristim samo caj od vrkute i Maca kapsule… 😘😘😘😘😘 svima i puno sreće
Hej i ja trebam 13.11 dobit.
Koliko dugo uzimas caj i kapsule?
ja mjesec i pol pijem vrkutu i macin caj.
i koliko imas godina i koliko dugo mjeseci radis na bebi💪
Pijem to mozda od 8.mj ove godine i osjetim promijene, nije da mi nesto radimo intenzivno na bebi jer ovaj moj i bi i nebi nego ako se desi…. ne pazimo se vec sigurno 6 ili 7 mjeseci ali ne hvata se. Pocela sam sa trakicama isto mozda 3 mj s tim da nisam provjeravala do kraja ciklusa nego do nekog 14-og dana i kad vidim da nema pika odustanem, sad sam prvi mjesec piskila do 18-og dana i pokazao mi se pik. Malo cudno s obzirom da su mi ciklusi od 26-28 dana.
Svasta..
ja ima cikluse 27 dana i pik mi bude 11-14 dana cikusa.
I meni je vrkuta super.
A koliko imas godina?
Citam vas uredno i nadam se da ce neka od nas ugledati plusic napokon bilo bi vrijeme da nas razveseli meni pise da bi trebala dobit u utorak 12.11. Simptoma nemam ama bas nikakvih osim neko stezanje u jajnicima, cicke me ni malo nr bole sto je meni cudno malo iz razloga sto su me evo do ovog mjeseca bolile po 15 dana prije menstruacije. Ne znam sta da mislim i nadam se plusu kao i svaki mj do sad, a sad ako opet dode sta cu, poslije M opet u akciju po plus jer sam se vec navikla na neuspjeh. Da napomenem jos da sam od pregleda obavila samo normalan pregled i hormone kontrolirala koji su ok, a od dodataka koristim samo caj od vrkute i Maca kapsule… 😘😘😘😘😘 svima i puno sreće
Pijem to mozda od 8.mj ove godine i osjetim promijene, nije da mi nesto radimo intenzivno na bebi jer ovaj moj i bi i nebi nego ako se desi…. ne pazimo se vec sigurno 6 ili 7 mjeseci ali ne hvata se. Pocela sam sa trakicama isto mozda 3 mj s tim da nisam provjeravala do kraja ciklusa nego do nekog 14-og dana i kad vidim da nema pika odustanem, sad sam prvi mjesec piskila do 18-og dana i pokazao mi se pik. Malo cudno s obzirom da su mi ciklusi od 26-28 dana.
Svasta..
I meni je vrkuta super.
A koliko imas godina?
sad sam tek vidila da imas 32.
ma da tako i meni muz kaze da sam se previse opteretila psihicki🙈🤷♀️
Svasta..
I meni je vrkuta super.
A koliko imas godina?
U 8.mj punim 32 godine, i meni je to cudno, pogledaj tamo negdje prije sam stavila te trakice i pise koji je dan koja rađena. Zato i nisam ispocetka poslije 14- og dana vise piskila a ovaj ciklus sam odlucila i dalje provjeravat i mene je iznenadilo
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
https://ibb.co/Cbhfwtt
Evo ga sve trakice do danas
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Bome da.
Eh ta cudna O🙈🙈🙈🙈
Pik definitivno 18DC. 👍👍👍👍
E dakle. Ja danas bila na folikulometriji. Ima jedan vodeci koji kako kaze ginica treba puknut. Danas i sutra pa dalje kak nam se da. Odlucili smo ovaj ciklus bez stoperice i bez progesterona. I odmor sljedeci ciklus pa 1mj./20 MPO. E sad ono sto vam zelim reci je to da moje trakice ne da ne nagovjestaju O nego ni minimalno. Sljedi vam fotka na linku https://ibb.co/2Z6jfdn
Tako da bi vam zeljela reci ako kojim slucajem ne ulovite pik ne mora nuzno biti da O nece biti. Vaginalnim pregledom vidla je da ima sluzi na pretek. Endometrij odlican. Znaci trebala bi O nastupi ali pitanje je dal ce puknut. Ostaje mi jos samo tempica koju mjerim i kojoj vjerujem. Tako da kroz dva dana vidit cu dal je sta bilo ili ne. Moji simptomi: bolne grudi, tu i tamo neko probadanje i stezanje u jajnicima, osjecaj vlaznosti ali unutra. Imam osjecaj da sam se upisala a dodem u wc ono nema nis na gacicama. Pa eto. Rekla je da 30DC uradim test ako ne dode M.
E dakle. Ja danas bila na folikulometriji. Ima jedan vodeci koji kako kaze ginica treba puknut. Danas i sutra pa dalje kak nam se da. Odlucili smo ovaj ciklus bez stoperice i bez progesterona. I odmor sljedeci ciklus pa 1mj./20 MPO. E sad ono sto vam zelim reci je to da moje trakice ne da ne nagovjestaju O nego ni minimalno. Sljedi vam fotka na linkuhttps://ibb.co/2Z6jfdn
Tako da bi vam zeljela reci ako kojim slucajem ne ulovite pik ne mora nuzno biti da O nece biti. Vaginalnim pregledom vidla je da ima sluzi na pretek. Endometrij odlican. Znaci trebala bi O nastupi ali pitanje je dal ce puknut. Ostaje mi jos samo tempica koju mjerim i kojoj vjerujem. Tako da kroz dva dana vidit cu dal je sta bilo ili ne. Moji simptomi: bolne grudi, tu i tamo neko probadanje i stezanje u jajnicima, osjecaj vlaznosti ali unutra. Imam osjecaj da sam se upisala a dodem u wc ono nema nis na gacicama. Pa eto. Rekla je da 30DC uradim test ako ne dode M.
Znaci iako ne ulovimo pravi pik moze doc do O i pucanja?
super info.
Nadam se da ces sto prije vidit +❤
Citala sam da lh trakica moze pokazati trudnocu.
Jel kome bila negativna pred M, a da ste zapravo nile trudne? Jel se netko igrao :)?
Evo ti primjer jedne trudnoce potvrdene testicima i kako je izgledala LH trakica https://ibb.co/JBCqbgp
Ali ja bi to uzela sa velikom mjerom opreza i ne bi se bas pouzdala 100 posto u to. Kad dode kod mene T budem probala i LH trakicu pa cu vidit kakav ce biti rezultat 🤣
E dakle. Ja danas bila na folikulometriji. Ima jedan vodeci koji kako kaze ginica treba puknut. Danas i sutra pa dalje kak nam se da. Odlucili smo ovaj ciklus bez stoperice i bez progesterona. I odmor sljedeci ciklus pa 1mj./20 MPO. E sad ono sto vam zelim reci je to da moje trakice ne da ne nagovjestaju O nego ni minimalno. Sljedi vam fotka na linkuhttps://ibb.co/2Z6jfdn
Znaci iako ne ulovimo pravi pik moze doc do O i pucanja?
super info.
Nadam se da ces sto prije vidit +❤
Gle ne bi bilo prvi put a pisale su vec zenice tu da su bile na ultrazvuku di je bila potvrdena O a trakice nisu pokazale pik. Ja mislim da dosta ovisi o tome kolika nam je razina Lh u tijelu. Pa sto smo pili i koliko taj dan. Mislim da ima dosta utjecaja. Tako da. Eto mozda nekom posluzi savjet da. Da ipak ima nade i da se nikad ne odustaje od nadanja. Pa cak i kad misite da nade nema uvijek postoji rjesenje. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji