Evo cure moje trakice…ovo je tako frustrirajuće 😑
https://ibb.co/8gJ0x1T
13? Onak..jel imas kakve simptome O?
Ja evo popila butelju vina (3 case i nisam sama) pa eto ako sutra bude + da bar jos malo gustam haha
Hhahah pijes ti bas te briga😂😂😂🔝🔝🔝🔝
A gle,imam radnike doma,nema kupatilo,na wc moram ic kod svekrve..a tesko sam prilagodljiva na nove skoljke hahha tak da..uz vino to sve ide bez stresa 🤣 kak si ti?
Zivcana ,neevozna svadam se s muzem.gadan pms😂
sve je isto kao pred svaku mengu😂
E e bas tak je i kod mene
Nekak bas cekam mengu da predanem a bome i ljudi oko mene 🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
VIII ODBROJAVANJE 2019.
Lady_E - 8.11.2019. - 1 dan 🌱
Tommyfame 11.11.2019 - 3 dana🌱
Tera - 11.11.2019 - 3 dana 🌱
Tockica - 11.11.2019 - 3 dana 🌱
Marinal - 13.11.2019. - 5 dana 🌱
Mika111 - 13.11.2019 - 5 dana🌱
Zvjezdica37 - 14.11.2019.- 6 dana 🌱
Suncica5 - 19.11.2019 - 11 dana🌱
AnKol - 21.11.2019 - 12 dana 🌱
Breskva - 23.11.2019 - 15 dana🌱
Arwen87 - 23.11.2019 - 15 dana🌱
Martina1982 - 24.11.2019 - 16 dana 🌱
Crnerupe - 24.11.2019 - 16 dana🌱
Emilijal - 25.11.2019 - 17 dana🌱
IX odbrojavanje 2019
Nova19 - 1.12.2019 - 23 dana🌱
Mallla - 4.12.2019 - 25 dana🌱
Sanja0508 - 9.12.2019 - 31 dan🌱
Ja jutros piškila trakicu i ono negativno...ok mislim si, budem opet navečer... kad ja na wc a sluzi kao u priči 😐😐😐 pokrili smo u srijedu pa se nadam ds ukoliko je krenula O da netko čeka u zasjedi 😂 bit će akcije poslije posla i cijeli vikend pa šta bude bude 😆
Citam vas uredno i nadam se da ce neka od nas ugledati plusic napokon bilo bi vrijeme da nas razveseli meni pise da bi trebala dobit u utorak 12.11. Simptoma nemam ama bas nikakvih osim neko stezanje u jajnicima, cicke me ni malo nr bole sto je meni cudno malo iz razloga sto su me evo do ovog mjeseca bolile po 15 dana prije menstruacije. Ne znam sta da mislim i nadam se plusu kao i svaki mj do sad, a sad ako opet dode sta cu, poslije M opet u akciju po plus jer sam se vec navikla na neuspjeh. Da napomenem jos da sam od pregleda obavila samo normalan pregled i hormone kontrolirala koji su ok, a od dodataka koristim samo caj od vrkute i Maca kapsule... 😘😘😘😘😘 svima i puno sreće
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Citala sam da lh trakica moze pokazati trudnocu.
Jel kome bila negativna pred M, a da ste zapravo nile trudne? Jel se netko igrao :)?
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Citam vas uredno i nadam se da ce neka od nas ugledati plusic napokon bilo bi vrijeme da nas razveseli meni pise da bi trebala dobit u utorak 12.11. Simptoma nemam ama bas nikakvih osim neko stezanje u jajnicima, cicke me ni malo nr bole sto je meni cudno malo iz razloga sto su me evo do ovog mjeseca bolile po 15 dana prije menstruacije. Ne znam sta da mislim i nadam se plusu kao i svaki mj do sad, a sad ako opet dode sta cu, poslije M opet u akciju po plus jer sam se vec navikla na neuspjeh. Da napomenem jos da sam od pregleda obavila samo normalan pregled i hormone kontrolirala koji su ok, a od dodataka koristim samo caj od vrkute i Maca kapsule… 😘😘😘😘😘 svima i puno sreće
Hej i ja trebam 13.11 dobit.
Koliko dugo uzimas caj i kapsule?
ja mjesec i pol pijem vrkutu i macin caj.
i koliko imas godina i koliko dugo mjeseci radis na bebi💪
Tockica, pa ako jos nije za mengu onda mozda zato i test pokazuje negativno... Cekaj jos tih par dana..
Mene od jucer navecer bas jako steze lijevi dio kod jajnika. Ovulacija je bila 6.11. Pa sta je sada??!!!
A i bas se lose osijecam od jucer. Preskakalo mi ujutro srce kod naprezanja, ruka me trgala cijeli dan, steze oko srca, mucno mi i dalje, malo mi je vrtoglavica, glavobolja, povremeno mi nedostaje zaka, jucer sam jedva zaspala kako mi je jako srce kucalo.. A ujutro kad sam si htjela jos odspavati ko da sam na trenutke zaboravila udahnuti.. Tlak si mjerim uvijek izmedu 120-135/78-85.. A otkucaji od 66-80..Toliki stres mi je na poslu da neznam kak da to ignoriram-bas me strah da se nece ni ovog puta zadrzati ili da se uopce nece primiti od tog stresa..
A i ovi simptomi su ili anksioznost ili infarkt..
Uzas... :-(
Citam vas uredno i nadam se da ce neka od nas ugledati plusic napokon bilo bi vrijeme da nas razveseli meni pise da bi trebala dobit u utorak 12.11. Simptoma nemam ama bas nikakvih osim neko stezanje u jajnicima, cicke me ni malo nr bole sto je meni cudno malo iz razloga sto su me evo do ovog mjeseca bolile po 15 dana prije menstruacije. Ne znam sta da mislim i nadam se plusu kao i svaki mj do sad, a sad ako opet dode sta cu, poslije M opet u akciju po plus jer sam se vec navikla na neuspjeh. Da napomenem jos da sam od pregleda obavila samo normalan pregled i hormone kontrolirala koji su ok, a od dodataka koristim samo caj od vrkute i Maca kapsule… 😘😘😘😘😘 svima i puno sreće
Pijem to mozda od 8.mj ove godine i osjetim promijene, nije da mi nesto radimo intenzivno na bebi jer ovaj moj i bi i nebi nego ako se desi.... ne pazimo se vec sigurno 6 ili 7 mjeseci ali ne hvata se. Pocela sam sa trakicama isto mozda 3 mj s tim da nisam provjeravala do kraja ciklusa nego do nekog 14-og dana i kad vidim da nema pika odustanem, sad sam prvi mjesec piskila do 18-og dana i pokazao mi se pik. Malo cudno s obzirom da su mi ciklusi od 26-28 dana.
I da u 8.mj punim 32 godine i stvarno bi htjela dijete, mozda me malo moja psiha ubija od tolike želje 🙈🙊
Tockica, pa ako jos nije za mengu onda mozda zato i test pokazuje negativno… Cekaj jos tih par dana..
Mene od jucer navecer bas jako steze lijevi dio kod jajnika. Ovulacija je bila 6.11. Pa sta je sada??!!!
A i bas se lose osijecam od jucer. Preskakalo mi ujutro srce kod naprezanja, ruka me trgala cijeli dan, steze oko srca, mucno mi i dalje, malo mi je vrtoglavica, glavobolja, povremeno mi nedostaje zaka, jucer sam jedva zaspala kako mi je jako srce kucalo.. A ujutro kad sam si htjela jos odspavati ko da sam na trenutke zaboravila udahnuti.. Tlak si mjerim uvijek izmedu 120-135/78-85.. A otkucaji od 66-80..Toliki stres mi je na poslu da neznam kak da to ignoriram-bas me strah da se nece ni ovog puta zadrzati ili da se uopce nece primiti od tog stresa..
A i ovi simptomi su ili anksioznost ili infarkt..
Uzas… :-(
Vjeruj mi i meni je nemoguci stres na poslu da mi dode da dam otkaz jer mislim isto da nece da se zadrzi od toga napora i stresa i jos plus kolegica na poslu trudna usla u 5 mj, bas jucer saznala spol, muce je za poludit i ne pustaju na bolovanje iliti porodiljni... uzas nad uzasima. I jos plus prije par mjeseci je imala jedan spontani pa sad ja ne znam kako ostati normalan
Sortiraj odgovore
Najstariji