Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Studeni 2019. 21:02

malena0908

Nova19

Malenaonda ste sve pokrili 😁😁 sretno i držim palčeve za veeeliki plus 👏👏👏
    Marinaitekako je super i dan -dva prije O! Kažu da je nabolje imati odnose svaki drugi dan SRETNO 💖
    Nadam se da će opet biti navala plusića 💟
    Meni bi O trebala biti slijedeći vikend… počinjem sa LH trakicama od sutra 😊

Hvala puno na odgovoru. Ja se slabo razumijem u to iz razlofa sto sam tek pocela s trakicama i pijem vrkutu i maca kapsule. Mislila sam da je ovulacija 14 dan kad me ovo sad iznenadilo bas. Jos jedno pitanje bih postavila, zanima me kako cu znat da je bila ovulacija, hoce li trakica bit negativna ili kako 😁

Pa trakica ce ti svakako pocet svijetliti. Da mnoge zene su mislile da Ovuliraju 14 dan al nije tako bas. Tek kad se malo.zade u te vode onda shvatia mnogo toga sta do sada nisi znala o svom ciklusu i tijelu opcenito. Drzim fige 🤞 za ➕

03. Studeni 2019. 21:04

MarinaI

crnerupe

malena0908

Nova19

Malena17, 18, 19 pozitivno, pik je bio 18 😉

Hvala puno na odgovoru, odnos je bio jucer tj ovaj 18-ti dan e sad ocekujem i veceras ali ovaj moj mi se cini i nije nesto raspolozen. Mozda ce ovo bit smijesno ali malo sam pod prehladom pa imam osjecaj da je sve moguce izletilo iz mene zbog kaslja nemogucega 😁😁😁😁

Ma nije to bas tako,ali ubuduce gledaj da imas odnos otprilike dva dana prije same O sto ces znati po trakicama koje radis,obavezno se preporucuje na sami dan ovulacije ili ako primijetis da je prosla obavezno da bude unutar 24h od ovulacie da se stvore maksimalne sanse 🤭🙈 sretnooo 🤞🏻

Hej crne rupe mi smo imali dva dana odnos prije pika i vecer kad je pik bio.
    ocito nismo imali na dan O.
    Jel to isto moze upalit🙈🙈🙈🙈

Pa prije same O se preporuca jer su spermiji u zasjedi i kada folikul pukne,oni krenu napadati jer opet i njima treba da stignu do jajne stanice,ne ide to toliko brzo kako mi mislimo. Ako je bio odnos prije O i na dan kada je bio pik definitivno ima sanse jer po tome spermiji mogu prezivjeti do 72 sata,a od pika se O dogada unutar nekih 36-48 sati,zavisi od zene do zene pa se onda tko osjeti ovulaciju preporuca odnos bas kad je sama ovulacija da se povecaju sanse jer opet to ne mozes znati tocno kada je bila ali je orijentir unutar prvih 24 sata od O koliko se jajna stanica moze oploditi zato i je preporucljivo da ima spermija u sacekusi 😄🙈

Nova19
    03. Studeni 2019. 21:14

Malena da, tijelo i ciklusi se mjenjaju, zato nije loše pratiti sa trakicama jer jedan mjesec može O biti na 13.dan a drugi ciklus na 11.ili 15... osluškuj svoje tijelo i probaj biti neopterečena i uživati u cijelom procesu 💞 i da ubrzo vidiš plusić 👏👏

03. Studeni 2019. 21:26

crnerupe

MarinaI

crnerupe

malena0908

Nova19

Hvala puno na odgovoru, odnos je bio jucer tj ovaj 18-ti dan e sad ocekujem i veceras ali ovaj moj mi se cini i nije nesto raspolozen. Mozda ce ovo bit smijesno ali malo sam pod prehladom pa imam osjecaj da je sve moguce izletilo iz mene zbog kaslja nemogucega 😁😁😁😁

Ma nije to bas tako,ali ubuduce gledaj da imas odnos otprilike dva dana prije same O sto ces znati po trakicama koje radis,obavezno se preporucuje na sami dan ovulacije ili ako primijetis da je prosla obavezno da bude unutar 24h od ovulacie da se stvore maksimalne sanse 🤭🙈 sretnooo 🤞🏻

Pa prije same O se preporuca jer su spermiji u zasjedi i kada folikul pukne,oni krenu napadati jer opet i njima treba da stignu do jajne stanice,ne ide to toliko brzo kako mi mislimo. Ako je bio odnos prije O i na dan kada je bio pik definitivno ima sanse jer po tome spermiji mogu prezivjeti do 72 sata,a od pika se O dogada unutar nekih 36-48 sati,zavisi od zene do zene pa se onda tko osjeti ovulaciju preporuca odnos bas kad je sama ovulacija da se povecaju sanse jer opet to ne mozes znati tocno kada je bila ali je orijentir unutar prvih 24 sata od O koliko se jajna stanica moze oploditi zato i je preporucljivo da ima spermija u sacekusi 😄🙈

Bome si ti to meni jako strucno opisala,svaka ti cast sad sam bas turbo informirana detaljno😂😂😂☕👌👌👌👌
    Ja tolko citam po internetu al ti si bolje objasnila od ijednog googla🙈🙈🙈🙈
    Hvalaaaa💪💪💪🤗

Malena0908
    03. Studeni 2019. 22:36

Martina1982

malena0908

Nova19

Malenaonda ste sve pokrili 😁😁 sretno i držim palčeve za veeeliki plus 👏👏👏
    Marinaitekako je super i dan -dva prije O! Kažu da je nabolje imati odnose svaki drugi dan SRETNO 💖
    Nadam se da će opet biti navala plusića 💟
    Meni bi O trebala biti slijedeći vikend… počinjem sa LH trakicama od sutra 😊

Hvala puno na odgovoru. Ja se slabo razumijem u to iz razlofa sto sam tek pocela s trakicama i pijem vrkutu i maca kapsule. Mislila sam da je ovulacija 14 dan kad me ovo sad iznenadilo bas. Jos jedno pitanje bih postavila, zanima me kako cu znat da je bila ovulacija, hoce li trakica bit negativna ili kako 😁

Pa trakica ce ti svakako pocet svijetliti. Da mnoge zene su mislile da Ovuliraju 14 dan al nije tako bas. Tek kad se malo.zade u te vode onda shvatia mnogo toga sta do sada nisi znala o svom ciklusu i tijelu opcenito. Drzim fige 🤞 za ➕

Hvala puno 😘

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Napokon 2804
    03. Studeni 2019. 22:41

Ja evo prestala curit... Bilo je obilno i dosta ugrusaka, idemo dalje u nove pobjede... Smirila sam se od svega bacila trakice, toplomjer spremila i kako bude. Jednostavno sam pre umorna od osluskivanja i seksa u reproduktivne svrhe, odlučila sam uživati i opustiti se maksimalno i ne misliti o ničemu, prazna glava

Malena0908
    03. Studeni 2019. 22:42

Nova19

Malenada, tijelo i ciklusi se mjenjaju, zato nije loše pratiti sa trakicama jer jedan mjesec može O biti na 13.dan a drugi ciklus na 11.ili 15… osluškuj svoje tijelo i probaj biti neopterečena i uživati u cijelom procesu 💞 i da ubrzo vidiš plusić 👏👏

Pa meni se dosta promijenio ciklus. Normalno mi je bio 28  ili 29 dana a sad zadnja 3 mj po 26 dana i jedan od razloga sto sam pocela koristit trakice je taj da vidim kad mi je ovulacija.
    Fino ste mi sve objasnile i hvala vam svima. .  Zelim nam svima da nas sto prije razveseli ogroman plus. Ja bih trebala dobit za 9 dana ako mi ciklus ostane ovako na 26-27. Puse svim cekalicama 😘😘😘😘😘😘

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Tommyfame
    03. Studeni 2019. 22:44

crnerupe

MarinaI

crnerupe

malena0908

Nova19

Ajme svaka čast 😊 i meni je trebalo ovakvo objašnjenje..mi smo imali 4 dana prije pika i na dan pika..pa eto budemo vidjeli 🤷‍♀️

Martina pisi i mene u odbrojavanje za ne dobit 11.11

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

03. Studeni 2019. 23:00

tommyfame

crnerupe

MarinaI

crnerupe

malena0908

Nova19

Ajme svaka čast 😊 i meni je trebalo ovakvo objašnjenje..mi smo imali 4 dana prije pika i na dan pika..pa eto budemo vidjeli 🤷‍♀️

Martina pisi i mene u odbrojavanje za ne dobit 11.11

Eto imale smo onda isto pikiranje odnosa😂😂
    samo ja ocekujem 13.11
    Ajmo sretno nam💪💪💪

• justagirl2201
    03. Studeni 2019. 23:09

Evo curke drugi lh testic danas
    https://ibb.co/pLPyf2t
    Tamniji nego prvi danas...kad bi mogao bit pik? 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.