Dobro došle nove cure i što kraće ostale s nama i otišle na temu Trudnoća 😉
Meni nešto šteka internet pa ne otvara slike.
Inače što se tiče pretraga meni gin. Rekla ako ne upali do 2mj onda idemo spermiogram, brisevi, hormoni i HSG, a do tada da nastavim kao i do sada s ciljanim odnosima. Dakle prošla je godina dana truda i ništa još. Imam 1 djete i uspjelo je nakon 10mj i nakon 2mj vrkute i stolisnka. Sada mislim da je slučajno potrefilo jer ovaj put sam pila vrkutu, macu, prenatal, gynositol pa mi ke zapravo sve na svoj način pobrkalo cikluse a trudna nisam. Više ne posežem za ničim jer samo sebi kompliciram, malo sam se i zasitila. Prakticiram trakice i mjerenje bazalne temperature. U svakom slučaju koju god metodu i dodatak odabrale važno ke ostati pozitivan i ne odustajati. Doći će i naše vrijeme!
I da iako nije još procurilo punim Martina molim te stavi me na odbrojavanje 4.12. Pa da otkačimo i zadnju M u ovoj godini 😉
url=https://lilypie.com]
Malena17, 18, 19 pozitivno, pik je bio 18 😉
Hvala puno na odgovoru, odnos je bio jucer tj ovaj 18-ti dan e sad ocekujem i veceras ali ovaj moj mi se cini i nije nesto raspolozen. Mozda ce ovo bit smijesno ali malo sam pod prehladom pa imam osjecaj da je sve moguce izletilo iz mene zbog kaslja nemogucega 😁😁😁😁
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Hvala puno na odgovoru, odnos je bio jucer tj ovaj 18-ti dan e sad ocekujem i veceras ali ovaj moj mi se cini i nije nesto raspolozen. Mozda ce ovo bit smijesno ali malo sam pod prehladom pa imam osjecaj da je sve moguce izletilo iz mene zbog kaslja nemogucega 😁😁😁😁
Ma nije to bas tako,ali ubuduce gledaj da imas odnos otprilike dva dana prije same O sto ces znati po trakicama koje radis,obavezno se preporucuje na sami dan ovulacije ili ako primijetis da je prosla obavezno da bude unutar 24h od ovulacie da se stvore maksimalne sanse 🤭🙈 sretnooo 🤞🏻
Ma nije to bas tako,ali ubuduce gledaj da imas odnos otprilike dva dana prije same O sto ces znati po trakicama koje radis,obavezno se preporucuje na sami dan ovulacije ili ako primijetis da je prosla obavezno da bude unutar 24h od ovulacie da se stvore maksimalne sanse 🤭🙈 sretnooo 🤞🏻
Hej crne rupe mi smo imali dva dana odnos prije pika i vecer kad je pik bio.
ocito nismo imali na dan O.
Jel to isto moze upalit🙈🙈🙈🙈
Dobro došle nove cure i što kraće ostale s nama i otišle na temu Trudnoća 😉
Meni nešto šteka internet pa ne otvara slike.
Inače što se tiče pretraga meni gin. Rekla ako ne upali do 2mj onda idemo spermiogram, brisevi, hormoni i HSG, a do tada da nastavim kao i do sada s ciljanim odnosima. Dakle prošla je godina dana truda i ništa još. Imam 1 djete i uspjelo je nakon 10mj i nakon 2mj vrkute i stolisnka. Sada mislim da je slučajno potrefilo jer ovaj put sam pila vrkutu, macu, prenatal, gynositol pa mi ke zapravo sve na svoj način pobrkalo cikluse a trudna nisam. Više ne posežem za ničim jer samo sebi kompliciram, malo sam se i zasitila. Prakticiram trakice i mjerenje bazalne temperature. U svakom slučaju koju god metodu i dodatak odabrale važno ke ostati pozitivan i ne odustajati. Doći će i naše vrijeme!
I da iako nije još procurilo punim Martina molim te stavi me na odbrojavanje 4.12. Pa da otkačimo i zadnju M u ovoj godini 😉
Hvala! Tebi također iste želje!❤️
Meni se isto ciklus pobrkao, bilo mi 22-25 dana, evo sada dobila sa 28 dana, a već s 22 počelo smeđi iscjedak. 😒😒
Malena onda ste sve pokrili 😁😁 sretno i držim palčeve za veeeliki plus 👏👏👏
Marina itekako je super i dan -dva prije O! Kažu da je nabolje imati odnose svaki drugi dan SRETNO 💖
Nadam se da će opet biti navala plusića 💟
Meni bi O trebala biti slijedeći vikend... počinjem sa LH trakicama od sutra 😊
Malenaonda ste sve pokrili 😁😁 sretno i držim palčeve za veeeliki plus 👏👏👏
Marinaitekako je super i dan -dva prije O! Kažu da je nabolje imati odnose svaki drugi dan SRETNO 💖
Meni bi O trebala biti slijedeći vikend… počinjem sa LH trakicama od sutra 😊
Hvala Ti...nadam se bome i ja da ce nam svima do Bozica zaplusirat😂🙏👌👌👌
Malenaonda ste sve pokrili 😁😁 sretno i držim palčeve za veeeliki plus 👏👏👏
Marinaitekako je super i dan -dva prije O! Kažu da je nabolje imati odnose svaki drugi dan SRETNO 💖
Meni bi O trebala biti slijedeći vikend… počinjem sa LH trakicama od sutra 😊
Hvala puno na odgovoru. Ja se slabo razumijem u to iz razlofa sto sam tek pocela s trakicama i pijem vrkutu i maca kapsule. Mislila sam da je ovulacija 14 dan kad me ovo sad iznenadilo bas. Jos jedno pitanje bih postavila, zanima me kako cu znat da je bila ovulacija, hoce li trakica bit negativna ili kako 😁
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Hvala 🤗.
Da, koristim trakice, prije one s e-baya, sada sam se prebacila na one iz mullera.
Super. Te su trakice dobre i lako ih se ocitati 👍. Nije da su onak nejasne. Ja imam neke sa interneta al ih vise nebum koristila. Uzela bum si neke druge. Nista onda se naoruzati samo strpljenjem i zivcima 🤭. Drugacije nejde. 😁
Izgleda da će tako morati i biti, razmišljam da odem kod dr.opće medicine, da mi da uputnicu da provjerim hormone štitnjače, kažu da oni imaju velik utjecaj. Nešto sam čitala, pišu žene da su imale probleme, i ubrzo od kada koristile terapiju ostale trudne.
Da nije to lose prekontrolirat jer stvarno moze biti uzrok da. Ukoliko ne radi pravilno.
VIII ODBROJAVANJE 2019.
Lady_E - 8.11.2019. - 6 dana 🌱
Tera - 11.11.2019 - 8 dana 🌱
Tockica - 11.11.2019 - 8 dana 🌱
Marinal - 13.11.2019. - 10 dana 🌱
Mika111 - 13.11.2019 - 10 dana🌱
Zvjezdica37 - 16.11.2019.- 12 dan 🌱
Suncica5 - 19.11.2019 - 16 dana🌱
AnKol - 21.11.2019 - 17 dan 🌱
Breskva - 23.11.2019 - 20 dana🌱
Arwen87 - 23.11.2019 - 20 dana🌱
Martina1982 - 24.11.2019 - 21 dan 🌱