Crnerupe meni izgleda kao da se blizi pik kroz dan dva
Pa i meni tako izgleda,ali pratit cu svaki dan pa cu vidjeti,druge mi nema 🤭 a sto se tice ovoga za urin,nema neke razlike u kolicini urina jer sam danas trakicu cak i prije izvadila nego prosla dva dana,kolicinski je ista jer imam jednu posebnu “casicu” za to koja je iste velicine pa ih samo mijenjam,ali sam primijetila jedino da je danas mokraca bila tamnija nego zadnja dva dana,s tim da svaki put prije testa nisam pila nista jedno dva sata najmanje pa ne znam do cega bi moglo biti🤷♀️😂🙈
Ova app koju koristi crnerupe zove se Premom Ovulation Calculator. U nju mozete ubacivati i slike LH trakica i HCG trakica pa vam ona sam oznaci dal je sta ili nije. Crnerupe pa mislim da zavisi od koncentracije urina. Od unosa tekucine itd. Meni se isto cini da ti pik stize za koji dan. 👍
Pozdrav cure,
Nova sam ovdje, pa da se ukratko predstavim.
Imam jedno dijete i već godinu dana radimo na drugim djetetu, ali ništa 😣.
Prije 6.mj obavila ginekološki pregleda, kao sve u redu.
Da li ste vi radile neke dodatne pretrage?
Vidim da pišete o ulju nočurka i ublažavanju simptoma PMS-a, koja je njegova funkcija?
Mene već isto muče svakakvi simptomi, u zadnje vrijeme postala posebno živčana.
Za prvu trudnoću nam trebalo 5 mj, počela piti čaj vrkute i taj ciklus ostala trudna, ali izgleda da je to bilo slučajno, sada ga već na litre i litre popila, ali nema nikakvog učinka 🙈.
Koristila i Fenistil kapi.
Čula sam da je dobra i macina trava, ali nisam pokušala s njom.
Pozdrav cure,
Nova sam ovdje, pa da se ukratko predstavim.
Imam jedno dijete i već godinu dana radimo na drugim djetetu, ali ništa 😣.
Prije 6.mj obavila ginekološki pregleda, kao sve u redu.
Da li ste vi radile neke dodatne pretrage?
Vidim da pišete o ulju nočurka i ublažavanju simptoma PMS-a, koja je njegova funkcija?
Mene već isto muče svakakvi simptomi, u zadnje vrijeme postala posebno živčana.
Za prvu trudnoću nam trebalo 5 mj, počela piti čaj vrkute i taj ciklus ostala trudna, ali izgleda da je to bilo slučajno, sada ga već na litre i litre popila, ali nema nikakvog učinka 🙈.
Koristila i Fenistil kapi.
Čula sam da je dobra i macina trava, ali nisam pokušala s njom.
Ej dobro dosla. Ove preparate ne koristim pa ti nemrem rec nes o njima. Zelim ti da ubrzo ugleda plusic. Sreca je pa imas vec dijete sto je i dokaz da se moze. Nazalost onda kad mi zelimo i ocekujemo to nece. Al treba biti strpljiv i doc ce. Dobro je da si bila kod ginice i da je sve u redu. Pratis li Ovulaciju necim? Trakicama ili mjerenjem tempice?
Hvala 🤗.
Da, koristim trakice, prije one s e-baya, sada sam se prebacila na one iz mullera.
Hvala 🤗.
Da, koristim trakice, prije one s e-baya, sada sam se prebacila na one iz mullera.
Ja nemam dijece i imam 35god..
evo pijem vrkutu i maca caj dva ciklusa pa cu ti znat rec dali djeluje😂😂😂
Kroz 10 dana javim😂
Hvala 🤗.
Super. Te su trakice dobre i lako ih se ocitati 👍. Nije da su onak nejasne. Ja imam neke sa interneta al ih vise nebum koristila. Uzela bum si neke druge. Nista onda se naoruzati samo strpljenjem i zivcima 🤭. Drugacije nejde. 😁
Hvala 🤗.
Ja nemam dijece i imam 35god..
evo pijem vrkutu i maca caj dva ciklusa pa cu ti znat rec dali djeluje😂😂😂
Kroz 10 dana javim😂
Super, gdje si kupila macin čaj?
Pozdrav cure, zene ovdje sam nova, tj nisam nova oratim vas duze vrijeme ali nikad nisam nista objavljivala. Ja ne znam zasto se moj komentar ne ucitava
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji