Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Listopad 2019. 11:14

Alisanazemlji

Nisam, radit ću ga kroz dva-tri dana. Ne bih se htjela razočarati ako u međuvremenu dobijem jer grčeve koje povremeno imam baš podsjećaju na predmenstrualne… 😑

Nadam se da ipak neće doć i da ćeš se ugodno izbenaditi 😍🙏

Alisanazemlji
    28. Listopad 2019. 11:25

Ana_Marija_2019

Alisanazemlji

Ana_Marija_2019

Pa ne znam uopće što bih rekla po pitanju simptoma. Imam neki pritisak u trbuhu, ali imam upalu mjehura pa sam to tome pripisivala. I sad kako pijem te antibiotike za neke još stvari mislim da su možda od njih.
    Jedino što mi je baš bilo čudno je taj bjelkasti iscjedak koji se pojavio na dan kad je trebala doći M. I njezino kašnjenje haha
    U Mulleru su neki testovi koji su dosta jeftini, a pouzdani i dosta su ih hvalile cure. S njima sam i zadnji put kad sam bila T testirala pa ajde da održimo tradiciju haha

Svratit ću danas do mullera i kupiti taj test za prvo testiranje 😉
    Pa i ja isto mislim da si trudna. Ipak ti je taj testić pokazao crtu.
    Ja imam 34 godine, i ako sam trudna, ovo će mi biti prva trudnoća. Isto pokušavamo zadnjih 4 mjeseca…
    Kad ćeš se testirati sa testom iz mullera?

Na poslu sam, ali mislim da neću čekati do dolaska kući, mogla bih pod pauzom po test i na testiranje haha
    Kad ćeš ti testirati? Koliko ti kasni?

Trebala sam dobiti u subotu, kad i ti 😁. Daklem, kasni mi dva dana...
    Hehe, daj, daj! Iako mislim da si trudna...
    Ja ću se testirati kroz nekih dva- tri dana...  Meni se ne žuri 😂

Curka je ❤

Ely
    28. Listopad 2019. 11:42

Pozdrav drage cure. Redovito vas čitam zadnjih dana iako ništa ne pišem. Želim da znam sve što vam se događa i ima li novih plusića. 
    Moj pregled još uvijek nije bio, još je rano. Možda bih se s ovim pitanjem trebala javiti na neku drugu temu, ali nekako sam s vama prolazila zadnji mjesec i u tijeku ste uglavnom sa mojom situacijom.
    Je li neka od vas koja je već bila trudna imala čudne bolove kao menstrualne, kao da će svaki čas dobiti. Nekada intezivnije, a nekada blaže?
    I jeste imali snažnu bol u leđima, u lumbalnom dijelu? Jako, jako sam se zabrinula i kontaktirala svoju doktoricu, koja mi je rekla da izvadim betu 2 dana za redom i dođem kod nje u ambulantu sutra. Baš imam neki loš predosjećaj :/

Ana_Marija_2019
    28. Listopad 2019. 11:47

Ely, ne brini, u trudnoći je puno toga moguće pa tako i razni bolovi. Jesi vadila betu? Super što te doktorica odmah naručila da provjeri kako sve napreduje. Koji ti je sad TT?

28. Listopad 2019. 12:26

točkicaa

Hej cure evo da se i ja malo javim!
    Bila sam ovaj mjesec na folikulometriji, rekla je da u nedjelju(jucer) navecer imamo odnos da bi mogla biti ovulacija, ili danas..
    Sad sam se vratila opet od gin, pregledala me i rekla da se ovulacija desila, jucer sam i osjetla malo desni jajnik koji je i trebao ovulirati, tako da je i potvrđeno 😊 Akcije je biloo..cak i dva puta 🤣 tako da se nadam da se nesta i ulovilo 🤞🏻🤞🏻
    Evo sad cekam muza da dođe, da obavimo jos jednom za svaki slucaj, tako mi je rekla ginica, pa sam onda mirna…🤪
    Dobila sam i utrogestan od sutra da stavljam dolje 3x dnevno po dvije, tri tjedna da stavljam i folnu da pijem.

Aaaaa superrrr....drzim 🤞 da bude uspjeno ovaj mjesec i da budeee plusic velik ko kuca 🤗🤗🤗🤗

28. Listopad 2019. 12:27

Ely

Pozdrav drage cure. Redovito vas čitam zadnjih dana iako ništa ne pišem. Želim da znam sve što vam se događa i ima li novih plusića.
    Moj pregled još uvijek nije bio, još je rano. Možda bih se s ovim pitanjem trebala javiti na neku drugu temu, ali nekako sam s vama prolazila zadnji mjesec i u tijeku ste uglavnom sa mojom situacijom.
    Je li neka od vas koja je već bila trudna imala čudne bolove kao menstrualne, kao da će svaki čas dobiti. Nekada intezivnije, a nekada blaže?
    I jeste imali snažnu bol u leđima, u lumbalnom dijelu? Jako, jako sam se zabrinula i kontaktirala svoju doktoricu, koja mi je rekla da izvadim betu 2 dana za redom i dođem kod nje u ambulantu sutra. Baš imam neki loš predosjećaj :/

Ej dokle god nema krvi sve je u redu. I dokle god bolovi nisu jaki. Normalno je da ti se to desava. Ipak tijelo dozivljava ogromnu promjenu. Bit ce sve u redu 😘❤

28. Listopad 2019. 12:28

Alisanazemlji

Martina1982

Alisanazemlji

Hehe pozdrav svima! Evo mene i na ovom forumu! Lh trakice koristim zadnjih 4 mjeseca.! Svima vama želim jedan veliki plusić! ☀

Dobro dosla. Super👍👍…jel ulovis pik? I tebi da uskoro ugledas plusic 😁

Da, ovih posljednjih 4 puta što sam se testirala sam svaki puta ulovila pik.
    Isto tako i svaki mjesec osjećam ovulaciju, što mi je dodatan znak da je došlo do nje..
    Hvala ti :)

E super onda to je jako dobro. 👍👍👍

Ana_Marija_2019
    28. Listopad 2019. 12:38

https://ibb.co/p2Dqt3c

anKol
    28. Listopad 2019. 12:54

Ana_Marija_2019

Cestitaaam :)

28. Listopad 2019. 12:58

Ana_Marija_2019

Čestitam 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.