Pozdrav cure..je imala koja od vas situaciju da su lh trakice bile pozitivne 8 dana nakon menstruacije? Sta nije to malo ipak dugo?
Kako sam bila prije napisala u ponedjeljak je bila svijetlija..utorak tamnija..do petka opet svijetlija i od petka opet tamnija..jucer takoder tamnija..ne kao kontrolna crtica..ali opet tamnija..pa.me sve to malo sad zbunjuje..se desilo.nekome tako?
Hej.
Meni isto danas 8 dan.
Jucer je bila dosta tamna crtica odjednom.
bas cu danas ponovit da vidim dal je opet mozda svjetlija.
Jer malo mi se rano cini da ce ovulacija.
Cure to vam je s trakicama tako, pogotovo rozim s interneta ako njih imate, dok crtica nije zagazito crvene boje i nije kao kontrolna crta ili tamnija od nje nema naznaka Ovulaciji. U tijelu sve imamo LH cijelo vrijeme al pred O on dostigne vrhunac zato testna crta bude tamnija od kontrolne. Ovo što je jedan dan tamnija jedan svvjetlija je ovisno o koncentraciji urina. Preporuča se testriralti uvijek u približno vrijeme u danu baš zbog toga. Samo polako uhvatit ćete šemu

url=https://lilypie.com]
Jaooo, meni svi pusti simptomi, ne znam jesu umisljeni ili... Samo za grudi znam da nijee umisljeno, da su jako osjetljive, a jutros mi nekakva mala mucnina... Ma sve u glavi... Tek 9.9./10.9. trebam (ne)dobit, jos ce I kasnit da mi bude gore hehe... Tko ce izdrazti...
Meni je ovulacija bila sad za vikend..bar mislim da je..zbog bolova u jajniku i u donjem djelu leđa..iako i danas sam osjetila neko lagano probadanje u jajnicima i leđima.a za 11 dana bi trebala Ne dobiti..bar se nadam..to je sad vec 9 mjeseci da pokusavamo..😐
Meni je ovulacija bila sad za vikend..bar mislim da je..zbog bolova u jajniku i u donjem djelu leđa..iako i danas sam osjetila neko lagano probadanje u jajnicima i leđima.a za 11 dana bi trebala Ne dobiti..bar se nadam..to je sad vec 9 mjeseci da pokusavamo..😐
Drzim fige svima nama u 9mj da NE dobijemo M🥰
Drzim fige svima nama u 9mj da NE dobijemo M🥰
Nadam se i ja da nećemo dobiti ovaj put i da će bit napokon plusić 💞
Sanjala sam da sam dobila m...uzasno me od jutros boli, mozda ce danas i krenutii :/ probat cu danas otic po test da ujutro provjerim ako do tada ne dode...ak je i on negativan,moram kod dr.

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sanjala sam da sam dobila m…uzasno me od jutros boli, mozda ce danas i krenutii :/ probat cu danas otic po test da ujutro provjerim ako do tada ne dode…ak je i on negativan,moram kod dr.
Kažu da ono šta sanjaš da se neće ostvariti😂🤞🤞🤞🤞
Sanjala sam da sam dobila m…uzasno me od jutros boli, mozda ce danas i krenutii :/ probat cu danas otic po test da ujutro provjerim ako do tada ne dode…ak je i on negativan,moram kod dr.
A ja sanjala da imam krasnu curicu 😨🙄
A ja da me netko zove mamaaaa, mamaaaa 😁 bolje mu je da se ostvari 😂

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji