Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    03. Rujan 2019. 08:40

Cure to vam je s trakicama tako, pogotovo rozim s interneta ako njih imate, dok crtica nije zagazito crvene boje i nije kao kontrolna crta ili tamnija od nje nema naznaka Ovulaciji. U tijelu sve imamo LH cijelo vrijeme al pred O on dostigne vrhunac zato testna crta bude tamnija od kontrolne. Ovo što je jedan dan tamnija jedan svvjetlija je ovisno o koncentraciji urina. Preporuča se testriralti uvijek u približno vrijeme u danu baš zbog toga. Samo polako uhvatit ćete šemu 

url=https://lilypie.com]

• Mamino
    03. Rujan 2019. 08:52

Jaooo, meni svi pusti simptomi, ne znam jesu umisljeni ili... Samo za grudi znam da nijee umisljeno, da su jako osjetljive, a jutros mi nekakva mala mucnina... Ma sve u glavi... Tek 9.9./10.9. trebam (ne)dobit, jos ce I kasnit da mi bude gore hehe... Tko ce izdrazti...

• Anchy29
    03. Rujan 2019. 09:07

Meni je ovulacija bila sad za vikend..bar mislim da je..zbog bolova u jajniku i u donjem djelu leđa..iako i danas sam osjetila neko lagano probadanje u jajnicima i leđima.a za 11 dana bi trebala Ne dobiti..bar se nadam..to je sad vec 9 mjeseci da pokusavamo..😐

03. Rujan 2019. 09:12

Anchy29

Meni je ovulacija bila sad za vikend..bar mislim da je..zbog bolova u jajniku i u donjem djelu leđa..iako i danas sam osjetila neko lagano probadanje u jajnicima i leđima.a za 11 dana bi trebala Ne dobiti..bar se nadam..to je sad vec 9 mjeseci da pokusavamo..😐

Drzim fige svima nama u 9mj da NE dobijemo M🥰

• Anchy29
    03. Rujan 2019. 09:25

marinaulm

Anchy29

Drzim fige svima nama u 9mj da NE dobijemo M🥰

Nadam se i ja da nećemo dobiti ovaj put i da će bit napokon plusić 💞

tera_
    03. Rujan 2019. 09:52

Sanjala sam da sam dobila m...uzasno me od jutros boli, mozda ce danas i krenutii :/ probat cu danas otic po test da ujutro provjerim ako do tada ne dode...ak je i on negativan,moram kod dr.

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• tinchy-_-
    03. Rujan 2019. 10:24

tera_

Sanjala sam da sam dobila m…uzasno me od jutros boli, mozda ce danas i krenutii :/ probat cu danas otic po test da ujutro provjerim ako do tada ne dode…ak je i on negativan,moram kod dr.

Kažu da ono šta sanjaš da se neće ostvariti😂🤞🤞🤞🤞

• Anchy29
    03. Rujan 2019. 11:03

tinchy-_-

tera_

Sanjala sam da sam dobila m…uzasno me od jutros boli, mozda ce danas i krenutii :/ probat cu danas otic po test da ujutro provjerim ako do tada ne dode…ak je i on negativan,moram kod dr.

A ja sanjala da imam krasnu curicu 😨🙄

Lady_E
    03. Rujan 2019. 11:06

tinchy-_-

tera_

A ja da me netko zove mamaaaa, mamaaaa 😁 bolje mu je da se ostvari 😂

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

• Anchy29
    03. Rujan 2019. 11:18

Lady_E

tinchy-_-

tera_

A ja da me netko zove mamaaaa, mamaaaa 😁 bolje mu je da se ostvari 😂

Onda drzimo 🤞🤞🤞🤞 da se ovi ostvare 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.