Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    02. Rujan 2019. 17:30

Hope2804 , i tebi 🤞🤞🤞🥰🥰

Napokon 2804
    02. Rujan 2019. 17:41

Breskva

Hope2804 , i tebi 🤞🤞🤞🥰🥰

Hvala ti, ovaj mjesec mi je sve cudno. Ali mislim da ga idem sad napraviti. Kupila ja 2 za svaki slucaj
    😂😂😂

Napokon 2804
    02. Rujan 2019. 17:53

Upravo napravila test, dan prije (ne) očekivane menge, negativan 😭😭😭

02. Rujan 2019. 17:55

Breskva

Martina,ja sam ulogirala na stranicu,ali ne salje mi aktivacijski mail, booo probat cu ponovo….
    Evo javljam se da vas pozdravim sve,cekamo plus za tera ako se ne varam 🤞🤞🤞
    Kod mene potop kao sto sam rekla,nazalost… ali eto necu se bedirat. Idemo jako 💪💪💪
    Mozda ce ovaj mjesec biti bolji,naoruzala sam se trakicama za LH,cekaju spremne 😎👍
    Ostatak kineza zavrsili u smecu,ne zelim ih vidit vise nikad 🤔😂😂
    Neka nam bude ovo dobitan mjesec,mozda nam je bilo pre vruce pa se nije ulovilo ,ko ce ga znat😂, trebalo je izdrzat ovu vrucinu i sparinu 🤪🤪

U misa mu...pa ne znam sto je to...frendica mi evo prije sat vremena javila da je uspila...mozda jos dode...ak ne uspijes javi pa cu vidit sta je...potpop...znam kak je to...🥴..al ajd brzo ce zavrsiti pa onda u akcijanje...ja ovaj mjesec necu koristiti trakice....sutra sam na kontroli pa cemo vidit sta kaze ginica...a kineze treba u svemir lansirat da tam i ostanu...💪💪💪💪

02. Rujan 2019. 17:55

Hope2804

Breskva

Hope2804 , i tebi 🤞🤞🤞🥰🥰

Hvala ti, ovaj mjesec mi je sve cudno. Ali mislim da ga idem sad napraviti. Kupila ja 2 za svaki slucaj
    😂😂😂

Ajde cekamoooooo

zvjezdica37
    02. Rujan 2019. 17:57

Hope2804

Aaaaa steta...nek sto prije dodje i ode....🤞🤞🤞

02. Rujan 2019. 17:58

Hope2804

A joj....ma dok ne dode necemo ocajavati ha?....drzimo 🤞 da ne dode ipak...nikad ne zna....ja sam ih tri radila prije neg sam dobila pozitivan...ni bas dobro to zavrsilo ali svejedno....necemo jos odustat od ovog ciklusa 😎😉🤗

Napokon 2804
    02. Rujan 2019. 18:00

Sad cemo vidjeti, nadat cu se da je jos pre rano 

sanja0508
    02. Rujan 2019. 19:08

točkicaa

Meni danas cijeli dan neka bol u donjem dijelu stomaka, i na trenutke bol kao da imam mengu ali slabije..nadam se da se nesta pozitivno događa dolje i bas se nekako čudno osjećam, ne znam opisati…🙏🏻🙈

I meni je isto tako. Osjecam se napuhano i cudno me boli. Sve mi to nekako upucuje na to da ce vjestica doci uskoro. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

zvjezdica37
    02. Rujan 2019. 19:23

točkicaa

Ma ja ću misliti da smo mi trudne, dok se ne pokaže suprotno 🙈

😉😉👍👍👍👍🤞🤞🤞
    Drzimo fige da je tako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.