Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majuska
    03. Rujan 2019. 19:47

Martina1982

majuska

Pozdrav cure , mozda netko ima slicno iskustvo :)
    Dali je moguce lh test da je nekoliko dana tocnije vise od 7 dana pozitivan ? Na uputama pise kada se pojavi smajlic da je ovulacija u razdoblju 24 sata…

Cula sam i vidla da bude 2 dana pozotivna ali 7 ne. Koristis one sa smajlicima…i svih 7 dana si imala smajlica?

Da da sa smajlicima , bio je svih 7 dana pozitivan :/ mozda je pokvaren ? 
    Menga mi kasni 2 dana ali test je negativan :/

• Anchy29
    03. Rujan 2019. 20:39

Cure kako vi prakticirate odnose tokom plodnih dana? Svaki dan ili? Postoje svakakve teorije sta je bolje sta nije..citala sam svasta o svemu..pa obzirom da nikako nema rezultata lagano sam umorna.. 😨

coco
    03. Rujan 2019. 20:56

Anchy29

Cure kako vi prakticirate odnose tokom plodnih dana? Svaki dan ili? Postoje svakakve teorije sta je bolje sta nije..citala sam svasta o svemu..pa obzirom da nikako nema rezultata lagano sam umorna.. 😨

Prakticiramo kako stignemo😂 nazalost ne ide uvijek sve po planu, mi smo obicno redovni sve dok ne dodju plodni dani i uvijek se bas u tih par dana nesto desava da propustimo prilike. Ali u idealnom svijetu mislim da je najbolje svaki drugi dan, i odrzavat kondiciju kroz cijeli ciklus 👌

coco
    03. Rujan 2019. 21:01

Cure sa snovima.. i mene su u zadnje vrijeme bas cesto potrefili bas takvi snovi.. jucer i prekjucer isto sanjala bebaca. Samo govori koliko opterecenje na psihu nam je to svima 😐 
    I svaki put od njih grozan i uznemirujuc, ja valjda ne mogu nesto lijepo sanjat a da ne zavrsi tragicno 😂

• Anchy29
    03. Rujan 2019. 21:02

coco

Anchy29

Prakticiramo kako stignemo😂 nazalost ne ide uvijek sve po planu, mi smo obicno redovni sve dok ne dodju plodni dani i uvijek se bas u tih par dana nesto desava da propustimo prilike. Ali u idealnom svijetu mislim da je najbolje svaki drugi dan, i odrzavat kondiciju kroz cijeli ciklus 👌

Coco..da..i smo osam mjeseci prakticirali i svaki drugi i svaki treci..i svakako..pa nikad nista...ovaj ciklus smo tokom citavih plodnih dana..mozda se uspjelo nesto potrefit..neki kazu ovako neki onako..svaki dan..svaki drugi..pa dizi noge ovako..onako..radi curenja van..i sve smo isprobali..pa jos nista..bas bi voljela ovaj mjesec vidjet plusic.. 😐

03. Rujan 2019. 21:16

Anchy29

Pa mi smo svaki drugi dan. A evo danas mi kaze ginica da imamo odnos dana. Pa sutra nista i onda cetvrtak i petak. I nakon toga kak ocemo.

• Anchy29
    03. Rujan 2019. 21:25

Martina1982

Anchy29

Pa mi smo svaki drugi dan. A evo danas mi kaze ginica da imamo odnos dana. Pa sutra nista i onda cetvrtak i petak. I nakon toga kak ocemo.

Da..svako kaze drugacije..a i svi smo mi drugaciji..nekome ce se uhvatit kako god..netko ce se namucit da dode do toga..ja se zaista nadam plusicima svima nama koji ga cekamo..

coco
    03. Rujan 2019. 22:04

Anchy29

Martina1982

Anchy29

Da..svako kaze drugacije..a i svi smo mi drugaciji..nekome ce se uhvatit kako god..netko ce se namucit da dode do toga..ja se zaista nadam plusicima svima nama koji ga cekamo..

Anchy ne postoji univerzalni recept, svakom je put drugačiji ali znam da svi imaju sretan kraj!  Ja se nadam da ćete brzo ugledati svoj + i da ćete uživat u svakom trenutku sa svojim bebačem 🤗 

Napokon 2804
    03. Rujan 2019. 22:15

Temperatura vaginalno 36.3 znaci vještica stiže 

Napokon 2804
    04. Rujan 2019. 05:31

Procurila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.