Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    02. Rujan 2019. 21:07

Marinaulm koji ti je dan ciklusa?

02. Rujan 2019. 21:08

Breskva

Marinaulm koji ti je dan ciklusa?

7dan🙉🙉🙉

Mallla
    02. Rujan 2019. 21:15

Olaaa 😀🤣
    Navijam za još plusića...Tera npr. 😊
    Crne rupe mogla bi kroz koji dan O kod tebe, piškaj dalje dok ne uloviš. 
    Justagirl ako se ne varam ova donja LH bi bio mogući pik!
    Zapravo pik i pozitivna trakica mogu biti 2 različite stvari. Od porasta LH, od pozitivne trakice tj. Od trakice koju bi nazvali High O nastupa za 24 do 36 ili 48h, različiti članci različito tvrde. A od peak po naški pik ili vrhunac LH-a odnosno kada jr kontrolna crta i testna jednake boje ili testna tamnija u roku 6 do 12 h nastupa O teoretski. Naravno da smo sve različite i da ima različitih iskustava. Bolje je poktiti sve prije O nego nakon, jer  zasjeda je ono što trebamo 🤣
    Dalje što se keksa tiče,  većinom je bolje imati akciju svako 2 dan ili više jer daa gospoda spermići dostignu svoj puni sjaj iako neki članci tvrde da treba svaki dan. Tko bi na kraju znao. 
    Super je uz trakice pratiti temperaturu jer tako slika bude potpuna. 
    Ovaj blesavi ciklus je meni dao 2 dana za redom pozitivan LH i pik, pa onda opet 3 dana nakon pik (ciklus je bio lud). 
    Što se mene tiče moja M je u odlasku trajala je extra kratko. Ovaj put mjerim samo temperaturu. 

url=https://lilypie.com]

Breskva
    02. Rujan 2019. 21:15

Kako je krenulo brzo ce poplavit  😜

02. Rujan 2019. 21:34

Breskva

Kako je krenulo brzo ce poplavit 😜

Zezas me 🙉🙉🙉

02. Rujan 2019. 21:41

https://ibb.co/sjfhtVs
    Cure help..
    Ovo mi prvi put da radim s trakicama..
    jucer i danas u 14h je svjetla trakica ..
    a veceras u 20h tamna odjednom..
    A danas mi je 7 dan ciklusa.
    Inace je ciklus 26-28 dana.
    Sta je moguce da ce sutra prekosutra bit tamna 🙈🙉🙉???

Mallla
    02. Rujan 2019. 21:54

marinaulm

https://ibb.co/sjfhtVs
    Cure help..
    Ovo mi prvi put da radim s trakicama..
    jucer i danas u 14h je svjetla trakica ..
    a veceras u 20h tamna odjednom..
    A danas mi je 7 dan ciklusa.
    Inace je ciklus 26-28 dana.
    Sta je moguce da ce sutra prekosutra bit tamna 🙈🙉🙉???

Pa mogla bi lako biti. Treba neka 3 ciklusa korištenja istih trakica tj. Istog proizvođača da bi tako unaprijed mogla procjeniti kada će biti pik. Nekada zna tako potamnit a da je sutra opet svijetla, a opet može već sutra bit pik. Teško je unaprijed baš pogoditi 

url=https://lilypie.com]

• Mamino
    03. Rujan 2019. 02:43

tera_

Mamino

Tera, svi ti simptomi koje imas pred mengu, mogu biti simptomi trudnoce… Samo pozitivno, drzim fige da se iznenadis plusicem!

Menga kasni 3dana

Ups... Jos boljeeee 😊😊😊💪💪💪💪

• Anchy29
    03. Rujan 2019. 06:06

Pozdrav cure..je imala koja od vas situaciju da su lh trakice bile pozitivne 8 dana nakon menstruacije?  Sta nije to malo ipak dugo?
    Kako sam bila prije napisala u ponedjeljak je bila svijetlija..utorak tamnija..do petka opet svijetlija i od petka opet tamnija..jucer takoder tamnija..ne kao kontrolna crtica..ali opet tamnija..pa.me sve to malo sad zbunjuje..se desilo.nekome tako?

03. Rujan 2019. 08:12

Anchy29

Pozdrav cure..je imala koja od vas situaciju da su lh trakice bile pozitivne 8 dana nakon menstruacije? Sta nije to malo ipak dugo?
    Kako sam bila prije napisala u ponedjeljak je bila svijetlija..utorak tamnija..do petka opet svijetlija i od petka opet tamnija..jucer takoder tamnija..ne kao kontrolna crtica..ali opet tamnija..pa.me sve to malo sad zbunjuje..se desilo.nekome tako?

Hej.
    Meni isto danas 8 dan.
    Jucer je bila dosta tamna crtica odjednom.
    bas cu danas ponovit da vidim dal je opet mozda svjetlija.
    Jer malo mi se rano cini da ce ovulacija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.