i moja M je bzvz... ned malo, jucer ko neko smedarenj, danas kapljice... ma luda sam....
Je Martina tako i kod mene sve uvijek tima sa temperaturom, 9dpo mi bude pad ako nema T. I tako uvijek, jednom je bio pad 10dpo…i onda dobijem za 3 do 4 dana.
Čekamo vijesti s pregleda!
Tera palo mi je na pamet al se ne želim zapetljavat među testove, prisjelo mi to sve. Iako mi je onako došla misao pa šta je sad s M, šta je s temp, zašto se nisu ispubale sise i tako…. Al odlučujem sve to zanemariti i baciti akciju….
Ma razumjem sve, ni ja neznam sta je s mojim ciklusom, jutros je temp došla do 36.8, ali sise i dalje bolne, dole isto sve me boli ali samo bijeli iscjedak, a traje vec 10dana...ali ja sve mislim da cu procuriti svaki cas.
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
i moja M je bzvz… ned malo, jucer ko neko smedarenj, danas kapljice… ma luda sam….
A jesmo se uskladile 😂Da smo po nečem boljem bar
url=https://lilypie.com]
i moja M je bzvz… ned malo, jucer ko neko smedarenj, danas kapljice… ma luda sam….
A jesmo se uskladile 😂Da smo po nečem boljem bar
drugi mjerec cemo po boljem 🤣
Gospođe jos nema, neka tako i ostane, osjetim grceve, ali ono dođe pa ode. Nije konstantno kao inace pred mengu...
Gospođe jos nema, neka tako i ostane, osjetim grceve, ali ono dođe pa ode. Nije konstantno kao inace pred mengu…
Kada trebas dobiti?😁
Hahhahaha...eto mene sa kontrole. Sve je u redu dolje. Ma kaze ona ma zaboravi to. Nije to nista bilo. Ne znam sta je vidla moja kolegica al trudnocu sa 6 tjedana tek mozes registrirat. Gledala me na ultrazvuk i imam ovulaciju. 🤣🤣🤣 Imam folikul 2.1 i u sljedeca 36 sata bi trebo puknit. To nemremo znat sigurno. Al nadaml.se da ocem Rekla je nek imamo odnose u cet i petak. Da malo ostanem lezat poslje odnosa. I u ponedjeljak da pocnem piti progesteron 2 tjedna. I nakon toga cemo vidit.
A ja ni simptoma za Ovulaciju. Osim temperature niske danas od 35.9 .....🤣🤣🤣🤣...ma ko je tu vise lud? 🤣🤣🤣🤣🤣
Gospođe jos nema, neka tako i ostane, osjetim grceve, ali ono dođe pa ode. Nije konstantno kao inace pred mengu…
Kada trebas dobiti?😁
Danas bi trebala, ali kazem ti, nista od standardnih simptoma, a vec godinu dana pokusavamo
Sortiraj odgovore
Najstariji