Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Kolovoz 2019. 17:32

Sunčica5

Poz curee
    Vrijeme je da se vratim odmorna i “opustena” 😉😂
    Cestitke curama na plusicima, bas je lijepo vidjeti listu 🥰
    Martina pisi me za ne dobiti 30.8.
    Cure pitanje dali se caj od vrkute moze piti poslije ovulacije?

Eee neka si se ti nama vratila cila i odmorna 👍👍👍👍

21. Kolovoz 2019. 17:33

Breskva

Moze,Super 🥰 nastavljamo s druzenjem,svaki savjet dobro dode 💋 i sretno svima

Hhhh bas tako 😎😉..sam napisi kad ne ocekujes da dode M i stavljam te na odbrojavanje 😎😉

21. Kolovoz 2019. 17:34

Martina1982

Breskva

Moze,Super 🥰 nastavljamo s druzenjem,svaki savjet dobro dode 💋 i sretno svima

Hhhh bas tako 😎😉..sam napisi kad ne ocekujes da dode M i stavljam te na odbrojavanje 😎😉

Krivo sam napisala sori.....mislila sam kada ocekujes da M ne dode 🤭🤭

21. Kolovoz 2019. 17:37

tinchy-_-

Curkeee..šta mislite dali je normalno da me leđa već bole dosta jako i jajnici me još sječi ono kao da ću dobiti..dali je to normalno..pošto mi je prva T pojma nemam..a pregled je tek 11.09 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Normalno je da. Nemoj se puno naprezati i saginjat i savijat...i ostalo je normalno jer se maternica rasteze..iako je bebica jos mala mala unutra se desavaju se velike stvari tako da...samo opusteno...❤🤗..ako bude bas neizdrzivo otides doktoru 

• tinchy-_-
    21. Kolovoz 2019. 19:27

Hvala curkeee😘😘😘☺️☺️☺️

coco
    21. Kolovoz 2019. 20:30

Lala1982

coco

Cure koje ste uspjele nagovoriti muzeve na spermiogram, koji je postupak? Vidim da se spominje apstinencija pa me malo zanima, mozda i mi docekamo jednog dana te postupke. Zasad jos strepimo u neznanju i pokusavanju jos koje vrijeme. Ja se svaki put obeshrabrim, kazem dosta je necu vise i s drugim ciklusom opet dodje ona neka nada, ajmo pokusat. Pik uhvatila sinoć, lijepi pravi debeli pik, prvi put i ja primjetila sluz i ništa od akcije ni jučer ni danas 😭
    Coco, ja sam baš jučer sa svojim pričala o tome. On je uzeo uputnicu još prije 2 mjeseca , ali smo odmarali preko ljeta i sada će otići na pregled. Pričala sam s njim da bi bilo dobro da ode, budući da sam ja odradila sve preglede i meni je sve ok. Možda mu fali nekih vitamina, vode , promjena prehrane, sve to utječe na spermiće …. način života može unerediti cijelu priču i bezveze je da prolaze mjeseci s upitnikom iznad glave , ako je za bebača samo dovoljno da prestane piti kavu i stresirati se i uvrsti zelenjavu i vježbanje. Ideš s "mekanom " pričom, jer njim je to veliki udarac ponekad na ego. Moj se odmah usuglasio da će odraditi da vidi gdje stoji.
    Rekao mi je da je bio s dečkima na pivi i da zapravo veliki broj njih pokušava sa svojom ljepšom polovicom . Neki su već odradili spermiograme , neki će sada krenuti na preglede…. zapravo nisam znala da je to stvarno postao globalan problem, a i on je sada toga svjestan da to nije nešto jedinstveno.
    Od njih 5 na pivi , 1 ima djecu , a ostalih četvero pokušavaju i ne ide.

Lala hvala ti, objasnila si bas sve sta me zanimalo. Znam da im je to malo udarac na ego, nadam se da cemo to rjesiti bez puno drame. Ipak sam prvo ja na redu da napravim pretrege sto napraviti mogu, pa tek onda spermiogram. Isto tako neki njegovi prijatelji kada je on spomenuo da pokušavamo su ga 'utješili' s time da je i njima dugo trebalo, iako meni ova jedna godina pokušavanja traje cijelu vječnost

Breskva
    21. Kolovoz 2019. 20:37

trebala bi 2.9 ali nadamo se da nece 🙏😊❤️

coco
    21. Kolovoz 2019. 20:53

_tera joj meni je isto tako jednom bilo otečeno, svrbi i ja isto canesten mazala i ajde kao smirilo se, a taman 2 tjedna kasnije išla kod svoje gin na papu i ona kaže imaš upalu.. i dala mi dalacin. bilo mi je stvarno malo čudno jer nije čak ni iscjetka bilo, al eto, nisam pametna više. 
    I inače sam jako osjetljiva dolje, pa sam odlučila preventivu provoditi od ovog mjeseca da ne bi dolazilo do tihih i neprimjetnih upala.
    Ovaj mjesec ne znam ni sama ima li smisla očekivati išta, imali smo odnos na 13. DC ujutro a ovulacija je gotovo sigurno bila na 14 DC, a mi ujutro brzinski i sve se pocijedilo van skupa sa tim mojim preventivnim vaginaletama, al čovjek bio uporan da moramo baš sada. Ne nadam se ničemu, pa bolje se iznenadit nego razočarat 

tera_
    22. Kolovoz 2019. 02:14

coco

_tera joj meni je isto tako jednom bilo otečeno, svrbi i ja isto canesten mazala i ajde kao smirilo se, a taman 2 tjedna kasnije išla kod svoje gin na papu i ona kaže imaš upalu.. i dala mi dalacin. bilo mi je stvarno malo čudno jer nije čak ni iscjetka bilo, al eto, nisam pametna više.
    I inače sam jako osjetljiva dolje, pa sam odlučila preventivu provoditi od ovog mjeseca da ne bi dolazilo do tihih i neprimjetnih upala.
    Ovaj mjesec ne znam ni sama ima li smisla očekivati išta, imali smo odnos na 13. DC ujutro a ovulacija je gotovo sigurno bila na 14 DC, a mi ujutro brzinski i sve se pocijedilo van skupa sa tim mojim preventivnim vaginaletama, al čovjek bio uporan da moramo baš sada. Ne nadam se ničemu, pa bolje se iznenadit nego razočarat

Ali ja sam imala sirasti iscjedak, koristila vaginalete i evo smirilo se...valjda vise nece nista zezat :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

22. Kolovoz 2019. 06:05

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 ➕
    Lalla - 12.8.2019 - …☆
    Crnerupe ➕
    Lady33  ➕
    Tinchy ➕
    Monalisa - 23.8.2019 - 1 dan☆
    Arwen87 - 26.8.2019 - 4 dana☆
    Martina1982 - 27.8.2019 - 5 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019 - 5 dana ☆
    Lala1982 - 28.8.2019 - 6 dana☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 8 dana ☆
    Malla - 30.08.2019 - 8 dana ☆
    Breskva - 30.08.2019 - 8 dana☆
    VI odbrojavanje
    Suncica - 2.9.2019 - 11 dana ♧
    Tockica - 9.9.2019 - 18 dana ♧
    Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 23 dana ♧
    Justagirl2201 - 17.9.2019 - 26 dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.