Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Kolovoz 2019. 19:28

crnerupe

Martina1982

Jel moguce imati neku upalu dolje a da ne svrbi, pece ili ista drugo i uz to imat tem 37,4. Znaci samo bijeli suhi iscjedak? Ja ju mjerila sad. A prije sat vremena 37.3. To je za mene i inace temperature visoka tem.🙈🙉.

Mozda se dogada nesto drugo 🤞🏻😊😊😊🙈

Hhhhh eee cisti sumnjam...jucer bio negativan test...mozda je neka upala ili cisto onak bzvz. Al reko idem pitat mozda je neko imao slicno iskustvo...😁

zvjezdica37
    20. Kolovoz 2019. 20:08

Martina1982

crnerupe

Martina1982

Jel moguce imati neku upalu dolje a da ne svrbi, pece ili ista drugo i uz to imat tem 37,4. Znaci samo bijeli suhi iscjedak? Ja ju mjerila sad. A prije sat vremena 37.3. To je za mene i inace temperature visoka tem.🙈🙉.

Hhhhh eee cisti sumnjam…jucer bio negativan test…mozda je neka upala ili cisto onak bzvz. Al reko idem pitat mozda je neko imao slicno iskustvo…😁

Negativan ha?Bas cudno da je temperatura tako visoka...ali spominjala si proljeve i mucninu pa reko mpzda si pokupila neki virus...

• tinchy-_-
    20. Kolovoz 2019. 20:31

Martina1982

tinchy-_-

Crnerupe ništa nije gotovo dok ne dođe..možda test ne valja 😂😂 ja ti i dalje držim fige i pratim vas naravno..11.09 tek imam pregled i jedva čekam😍😍😍😍😍

Wuhuuuu superiskaaaa…kako se ti osjecas?

Pa i dalje bez nekih većih promjena..počele me samo sise jako bolit🙄🙄

Mallla
    20. Kolovoz 2019. 20:59

Kolika je vjerovatnost da opet imam sjene, evaporacijske crte. Ok ne vjerujem suviše ovim testovima al nastavit ću piškat pa bumo vidli. 

url=https://lilypie.com]

• tinchy-_-
    20. Kolovoz 2019. 22:10

I dalje me bole jajnici malo ono kao da imam a nemam..ko će dočekati taj 11.09.. 
    Drage moje svakoj od vas držim fige i neka čim prije ugledate plusić❤️❤️❤️

Mallla
    20. Kolovoz 2019. 23:56

Tinchy lagani grčevi su normalni u prvim tjednima pa i osjećaj da ćeš svaki tren procuriti. Samo strpljivo uživaj u pomisli na pozitivan test! 

url=https://lilypie.com]

• Nadalica11
    21. Kolovoz 2019. 02:06

tinchy-_-

I dalje me bole jajnici malo ono kao da imam a nemam..ko će dočekati taj 11.09..

Tinchy i ja isto i dalje imam taj osjećaj kao da ću dobiti. Na kraju ipak nisam išla na pregled jucer jer je kao prerano pa me prebacio za sljedeći utorak..jesi ti već bila?

21. Kolovoz 2019. 05:58

zvjezdica37

Martina1982

crnerupe

Martina1982

Hhhhh eee cisti sumnjam…jucer bio negativan test…mozda je neka upala ili cisto onak bzvz. Al reko idem pitat mozda je neko imao slicno iskustvo…😁

Negativan ha?Bas cudno da je temperatura tako visoka…ali spominjala si proljeve i mucninu pa reko mpzda si pokupila neki virus…

Pa moze biti i to. Iako proljev nemam vise al ko ce ga znat..

21. Kolovoz 2019. 05:59

Mallla

Kolika je vjerovatnost da opet imam sjene, evaporacijske crte. Ok ne vjerujem suviše ovim testovima al nastavit ću piškat pa bumo vidli.

Cek jesi ti to vec jednog iskoristila ili 🤭🤭🤭🤭

21. Kolovoz 2019. 06:00

Anastazija136

tinchy-_-

Tinchy i ja isto i dalje imam taj osjećaj kao da ću dobiti. Na kraju ipak nisam išla na pregled jucer jer je kao prerano pa me prebacio za sljedeći utorak..jesi ti već bila?

Sve je to normalno jer je rana trudnoca. Bit ce sve to ok kod oba dvije 😉😉 ❤❤🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.