Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Kolovoz 2019. 13:44

V odbrojavanje 2019
    Anastazija136 ➕
    Lalla - 12.8.2019 - …☆
    Lady33  ➕
    Tinchy ➕
    Monalisa - 23.8.2019 - 1 dan☆
    Arwen87 - 26.8.2019 - 4 dana☆
    Martina1982 - 27.8.2019 - 5 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019 - 5 dana ☆
    Lala1982 - 28.8.2019 - 6 dana☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 8 dana ☆
    Malla - 30.08.2019 - 8 dana ☆
    Suncica - 30.08.2019 - 8 dana☆
    VI odbrojavanje
    Breskva - 2.9.2019 - 11 dana ♧
    Tockica - 9.9.2019 - 18 dana ♧
    Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 23 dana ♧
    Justagirl2201 - 17.9.2019 - 26 dana

Mallla
    22. Kolovoz 2019. 13:45

Martina1982

Mallla

https://ibb.co/k4zTFK6

Ovo je prvi irađen 28dc nekad oko 18h popodne s vidljivom "sjenom\crtom" ili što li je to što se pojavi.

A daj..pa kaj je sad to? Pa ja vidim sjenu kad se onak malo bolje zagledam. Gledala sam graf i meni to sve jakooooooo dobro izgleda. Kad to dvoje spojim meni to mirise na jedan ➕ kod tebe koji je trenutno kao zrno pijeska a postat ce nesto prekrasno i bebasto ☺️

Je miriše i meni lijepo i obećavajuće ali se nekako odbijam ponadati. Planiram jedan test umočiti u tutu kad se mala popiški da vidim ko tu koga zeza.
    Da bar bude tako kako mi želiš!
    Danas sam kod svojih i planiram ići na more, pri ruci mi nije ništa što bi mogla upotrijebiti za provjeru simptoma. Nastojim biti što opuštenija. 
    Danas me čak malo jače žare jajnici pa nije isključeno da procurim. Vidjet ćemo, pratim i javljam dalje. 

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    22. Kolovoz 2019. 13:56

Mallla sta jest jest kod tebe sve upucuje na T!
    Ma znam da pokusas sve iskulirat mada se uz ovakve stvari uvijek budi nada a ja ti zelim da to postane stvarnost pa evo...pratit cemo zajedno!🤞

Mallla
    22. Kolovoz 2019. 14:39

Nada je tu i lagala bih lad bi tvrdila da nije, samo je nastojim držati pod kontrolom dok ne bude ako bude fini debeli plus. 

22. Kolovoz 2019. 16:46

Mallla

Martina1982

Mallla

https://ibb.co/k4zTFK6

Ovo je prvi irađen 28dc nekad oko 18h popodne s vidljivom "sjenom\crtom" ili što li je to što se pojavi.

A daj..pa kaj je sad to? Pa ja vidim sjenu kad se onak malo bolje zagledam. Gledala sam graf i meni to sve jakooooooo dobro izgleda. Kad to dvoje spojim meni to mirise na jedan ➕ kod tebe koji je trenutno kao zrno pijeska a postat ce nesto prekrasno i bebasto ☺️

Je miriše i meni lijepo i obećavajuće ali se nekako odbijam ponadati. Planiram jedan test umočiti u tutu kad se mala popiški da vidim ko tu koga zeza.
    Da bar bude tako kako mi želiš!
    Danas sam kod svojih i planiram ići na more, pri ruci mi nije ništa što bi mogla upotrijebiti za provjeru simptoma. Nastojim biti što opuštenija.
    Danas me čak malo jače žare jajnici pa nije isključeno da procurim. Vidjet ćemo, pratim i javljam dalje.

Hahha u tutu..javi kak je to proslo 🤭🤭🤭🤭..nasmijala si me jako..nadati se uvijek mozemo i trebamo. Jer to nas tjera dalje. Ja drzim 🤞 da bude.  I zasluzila si sigurno kao i mnoge zene ovdje koje pokusavaju. 🤗🤗🤗🤗🤗

Breskva
    22. Kolovoz 2019. 18:04

Pozdrav svima,i kod mene radno... 🤪😅
    Evo i meni se javlja taj bijeli iscjedak,ali ne toliko puno  cak  je i malo gust,osjetila sam neko cimanje lijevog jajnika nekih pola sata i kad bi takla s prstima da pritisnem bi malo zastalo i opet pocelo... booo,samo da nije neka upala na kraju
    Malo mi je jos rano da bi osjetila sta od simptoma tek mi je 4 dpo,cemo pricekat par dana pa cemo bacit prvi test 

Mallla i ja ti vidim tu sjenicu na testu,drzim fige 🙏😊😊

tera_
    22. Kolovoz 2019. 18:29

Malla drzim fige :))
    Ja imam danas bas jake grceve, bol u ledjima, mislim da sam pokupila upalu mokracnih kanala... pms za sad jos nista...samo me brinu ovi grcevi i nelagoda u donjem djelu stomaka

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• tinchy-_-
    22. Kolovoz 2019. 19:16

Malla držim figeeee .iako vjerujem da je to to..nebi se sjena pojavila bezveze🤗🤗🤗🤗🤗🤗🙄

Mallla
    22. Kolovoz 2019. 22:43

https://ibb.co/T44yjwT
    Evo 28, 29 i 30 dc. Inače ovi testovi malo pokažu malo ne pokažu... Tko bi im znao... Guramo dalje pa ćemo vidjeti kako se razvija. 
    Inače muči me želudac ovih dana, često osjetim kiselinu. Grudi su velike i bradavice ispupčene. Temp. 37 do 37.2 bila pod klimom ili ne. Nekakva sam bezvoljna. Danas sam se osjećala loše, umorno, vruće... More me vratilo u život. Ja se nadam da će od ovog nešto biti ali sam i dalje rezervirana. Danas na moru sam mislila da sam dobila jer je 2 puta nešto pljusnilo iz mene a na kraju je bio iscjedak. 

coco
    22. Kolovoz 2019. 22:52

Lala1982

coco

Lala hvala ti, objasnila si bas sve sta me zanimalo. Znam da im je to malo udarac na ego, nadam se da cemo to rjesiti bez puno drame. Ipak sam prvo ja na redu da napravim pretrege sto napraviti mogu, pa tek onda spermiogram. Isto tako neki njegovi prijatelji kada je on spomenuo da pokušavamo su ga 'utješili' s time da je i njima dugo trebalo, iako meni ova jedna godina pokušavanja traje cijelu vječnost
    Coco, javiti ću ti kako se razvija situacija. On je našao da se u Petrovoj naručuje preko maila na spermiogram. Uzeo je uputnicu pa će ju skenirati i poslati. Sad, da li je to to, nemam pojma . Ako mu rezeviraju termin samo s time, javljam.
    Tako sam i ja krenula, kao prvo ću ja odraditi pretrage i to je to, ali iskreno ne idem provjeravati prohodnost jajovoda, ako on ima problema sa spermićima. U tim slučajevima ako se može, onda se pokuša riješiti problem spermića, a ako nema vremena ili se ne može samo tako popraviti , ide se na IVF i ICSI.
    IVF i ICSI (In vitro fertilization/intracytoplasmic sperm injection) su sofisticirane metode potpomognute oplodnje, odnosno ono što se uvriježeno ali vrlo nepravilno naziva “umjetna oplodnja”. Ukratko, u parova koji duže vrijeme ne uspijevaju ostvariti trudnoću, ženine jajne stanice će se u laboratoriju oploditi sa partnerovim sjemenom, a stvoreni embriji će se za nekoliko dana vratiti ženi, postupkom embriotrasfera.
    Ukratko , poslala sam ga ne spermiogram samo da vidim da li trebam prolaziti muku provjere prohodnosti jajovoda ili možemo to preskočiti

Nisam aktivna u pisanju ali u čitanju jesam, tako da javi kad bude. I ja mislim da nema smisla prolazit kroz muku propuhivanja prije spermiograma, mislila sam na ove ostale pretrage.Za sada mi gin nije htjela nikakve pretrage raditi, a sve mi se čini ako i budem htjela da mi ona nece biti od nikakve pomoci. Jos smo dosta mladi, barem ja, pa ćemo se ipak strpiti još malo. Ako i nakon 2 godine pokusavanja nema nista cemo poceti polako s pretragama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.