Cure, nista mi nije jasno… Danas mi je 15.dan ciklusa koji je neredovit.. od cca 7. dana ( 2 dana nakon prestanka krvarenja) sam krenula provjeravati ovulaciju sa trakicama.
Negdje 10-12 dana je ta druga trakica bila onak jasno vidljiva.. iako dosta svijetlija od kontrolne. Danas na 15. dan je jos svijetlija nego sto je bila na pocetku.
Nista mi nije jasno… 😓🙄
Nastavi dalje sa trakicama dok ne bude crta kao kontrolna ili tamnija. Buduci su ti neredoviti ciklusi moguce je da ti O bude npr.20DC ili 25DC. Tako da sam nastavi pa ces vidit kak ce se odvija situacija. Mjeris li tem?
ne mjerim temp. jer imam takvo radno vrijeme da se stalno moram ustajati u razliciti vrijeme 🙄 i onda mi je tesko uskladiti da stalno mjerim u isto vrijeme .. a bome se ne mogu buditi nakon 2-3 sata sna da bi mjerila temp. jer onda vise ne mogu zaspati. 😓
Kako sam biser 😂😂 naručila sam 70trakica i 30 testova a dobila obrnuto 😂😂😂 gledam šta je ovo kako mi je došlo samo 30 trakica otvorim paketić br. 2 ono more testova…. Eto mogu nastaviti hraniti svoju ovisnost o testićima.
Ahahhaha daj ne zezajjjjjj 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sta si misle ovi koji to prodaju? 🤣🤣🤣🤣🤣
Bože sačuvaj... Srića pa sam već udrena mokrom krpom (čitaj luda). Nikako ne kužim kako sam ovo ispila izvesti al dobro nije da ih neću potrošit ipak su 10ml\u 😂😂
I naravno da ću umočiti kojeg prije vremena 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Cure, nista mi nije jasno… Danas mi je 15.dan ciklusa koji je neredovit.. od cca 7. dana ( 2 dana nakon prestanka krvarenja) sam krenula provjeravati ovulaciju sa trakicama.
Negdje 10-12 dana je ta druga trakica bila onak jasno vidljiva.. iako dosta svijetlija od kontrolne. Danas na 15. dan je jos svijetlija nego sto je bila na pocetku.
Nista mi nije jasno… 😓🙄
Nastavi dalje sa trakicama dok ne bude crta kao kontrolna ili tamnija. Buduci su ti neredoviti ciklusi moguce je da ti O bude npr.20DC ili 25DC. Tako da sam nastavi pa ces vidit kak ce se odvija situacija. Mjeris li tem?
ne mjerim temp. jer imam takvo radno vrijeme da se stalno moram ustajati u razliciti vrijeme 🙄 i onda mi je tesko uskladiti da stalno mjerim u isto vrijeme .. a bome se ne mogu buditi nakon 2-3 sata sna da bi mjerila temp. jer onda vise ne mogu zaspati. 😓
Hej ako imaš volje mjeriti ne treba biti u isto vrijeme, može proći i u različito, bit je da kad se probudiš izmjeriš. Naravno bit će odstupanja obzirom na vrijeme ali neznatnih odstupanja. Ako ništa možeš se poigrati pa vidjeti kako će funkcionirati
url=https://lilypie.com]
Nista mi nije jasno… 😓🙄
Da razumijem te. Nis nastavi dalje sa trakicama pa ces vidit. Drzim fige da uhvatis pik sto prije 😉🤗😘
Kako sam biser 😂😂 naručila sam 70trakica i 30 testova a dobila obrnuto 😂😂😂 gledam šta je ovo kako mi je došlo samo 30 trakica otvorim paketić br. 2 ono more testova…. Eto mogu nastaviti hraniti svoju ovisnost o testićima.
Ahahhaha daj ne zezajjjjjj 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sta si misle ovi koji to prodaju? 🤣🤣🤣🤣🤣
Bože sačuvaj… Srića pa sam već udrena mokrom krpom (čitaj luda). Nikako ne kužim kako sam ovo ispila izvesti al dobro nije da ih neću potrošit ipak su 10ml\u 😂😂
I naravno da ću umočiti kojeg prije vremena 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣 pored toliko testica bila bi steta da ne uradis ranije koji 😉😉🤭🤭🤭
Zvjezdice Jesi se javila ginekologu ?
Ah jesam...i to me muz natjerao kao nek nazovem cisto da vidim sta dalje...naravno dalje opet isto...folikulometrije i izazivanje ovulacije.Sreca pa idu na godisnji i nema ih do kraja 9mj...taman cu ih zvrcnit za mjesec dana..eto to i tebe ceka ali tebi zelim srecu od prve🤞🤩
Martina bar me netko razumije 😂😂😂🙄🙄
Joj ta sam!Naravno i ja te razumijem..sad piskaj i uzivaj
Jel moguce imati neku upalu dolje a da ne svrbi, pece ili ista drugo i uz to imat tem 37,4. Znaci samo bijeli suhi iscjedak? Ja ju mjerila sad. A prije sat vremena 37.3. To je za mene i inace temperature visoka tem.🙈🙉.
Jel moguce imati neku upalu dolje a da ne svrbi, pece ili ista drugo i uz to imat tem 37,4. Znaci samo bijeli suhi iscjedak? Ja ju mjerila sad. A prije sat vremena 37.3. To je za mene i inace temperature visoka tem.🙈🙉.
Mozda se dogada nesto drugo 🤞🏻😊😊😊🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji