Tockica eee kad ne bi bilo tog iscekivanja ne bi to bilo to 😂. Ja sam isto tako. Stalno nes gledam, kontam, cekam, osluskujem 😂😂😂😂 a sta se tice akcijanja mi smo to sveli na svaki drugi dan 🤭🤭
Lady33 glavno da ste pokrili sve dane a ostalo kako budede bude…
Vuky svaka cast kad mozes izdrzati 💪👌👍
Malla E vis tak ti je i meni bilo na 8DC…ma ko ce ga vise znat….pa cuj s obzirom da si zelis troje djece bilo bi ti super da sad ostanes sa blizancima trudna 😂🤪…
Tera_ a da nije nes drugo na stvari? Koliko to sad traje dana?
Lalla s obzirom na rok trajanja testica ti se kreni vec sad testirat..steta da propadnu 😂😂😂😂
3dc..ma nije boli me jako, imala sam blagi izljev maloprije, inace bude bas jak 3dan..sad smatram da se unormaliziralo…uglavnom ulazak bi mogla nosit cijeli dan bez problema jedan..
A hebem joj sta te sad zeza…🤦♀️..nema mi gore kad bi je tak znalo biti. Na psihi najvise. Al dobro proc ce i taj period.
Da stres mi je zeznuo stvar jako, kad nisam bila stresirana sa T, stresirale me druge stvari...ali sta je tu je...bit ce bolje :) poceo je novi mjesec i nove pobjede :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
E danas sam naisla na video jedne blogerice na temu trudnice "sta kad ti hoces a ono nece"…i kaze ona ma ja se nisam niti opustila niti prestala razmisljati o tome. Kako ces? Ne mogu i necu. I ostala sam ipak trudna. Prvo su pokusavali godinu dana i uspjeli ali se nije zavrsilo lijepo i onda je nakon 3 mj. opet ostala trudna i zavrsilo se sve super. Ali kaze ona ja sam mjerila bazalnu ali ne ujutro nego kad sam se sjetila i upisivala sebi u graf i dosla sam do zakljucka da mi je prije O tem izmedu 36.1 - 36.7… a nakon O bude preko 36,7 pa cak i do 37.2. I onda kad treba dobiti M padne opet ispod 36.7 I zna da M dobiva taj dan. I kaze znam da tih par dana imamo odnose. A ovo prije i poslje kako kad. Nekog boli glava ruka noga itd…😂😂😂..ali ovih par dana moralo se. Malo sam pratila i sluz. Sto inace da n eradis na bebi ne bi ali eto sad jesam. I kad je tako uocila taj uzorak ostala je trudna taj zadnji M. Kaze i prije testa sam znala jer je tem ostala povisena. Ali bitna stvar je ta da podrzavam sve zene koje rade na tome i koje razmisljaju o tome i koje su svaki dan u tome. I nemojte prestat misliti o tome. Opustit se ne mozete jer psiha i podsvjest rade svoje. Tako da eto sve mislimo i prolazimo isto. Z
Jao i ja sam je pogledala na Youtubeu, žena je mrak! 😂
Jesi vidla? Hahahah bas je fora zenskica...a bezveze naletila na youtubu na njen video 🤭😁.. evo zenice link za video pa ak ocete pogledajte 😁
https://youtu.be/H-D9Pk7vcjM
E danas sam naisla na video jedne blogerice na temu trudnice "sta kad ti hoces a ono nece"…i kaze ona ma ja se nisam niti opustila niti prestala razmisljati o tome. Kako ces? Ne mogu i necu. I ostala sam ipak trudna. Prvo su pokusavali godinu dana i uspjeli ali se nije zavrsilo lijepo i onda je nakon 3 mj. opet ostala trudna i zavrsilo se sve super. Ali kaze ona ja sam mjerila bazalnu ali ne ujutro nego kad sam se sjetila i upisivala sebi u graf i dosla sam do zakljucka da mi je prije O tem izmedu 36.1 - 36.7… a nakon O bude preko 36,7 pa cak i do 37.2. I onda kad treba dobiti M padne opet ispod 36.7 I zna da M dobiva taj dan. I kaze znam da tih par dana imamo odnose. A ovo prije i poslje kako kad. Nekog boli glava ruka noga itd…😂😂😂..ali ovih par dana moralo se. Malo sam pratila i sluz. Sto inace da n eradis na bebi ne bi ali eto sad jesam. I kad je tako uocila taj uzorak ostala je trudna taj zadnji M. Kaze i prije testa sam znala jer je tem ostala povisena. Ali bitna stvar je ta da podrzavam sve zene koje rade na tome i koje razmisljaju o tome i koje su svaki dan u tome. I nemojte prestat misliti o tome. Opustit se ne mozete jer psiha i podsvjest rade svoje. Tako da eto sve mislimo i prolazimo isto. Z
Jao i ja sam je pogledala na Youtubeu, žena je mrak! 😂
Ja sam prije par dana isto nju gledala-bas taj video!
I ovdje sam rekla.kako sam posumnjala na T je bila cetiri dana prije M ujutro 37.4 temp.te uradila test koji je odmah bio pozitivan!
Nisam gledala video al pogledat ću.
Da i ja ne moram ujutro mjeriti točno znam kako mi se ponaša temp. Popodne.
Npr. Prije O je ispod 37 a poslje O iznad 37 i čim paadne ispod 37 u roku dan stiže M.
Prvu trudnoću sam prepoznala po povišenoj temperaturi.
E a danas su me prvo počeli žicat jajnici a onda su me ukočila leđa i sad sam popila normabel i brufen ne bi li se ispravila.... Ovo su isto valjani razlozi zašto trebam rodit još dok mogu jer s ovakvim leđima kako godine prolaze to postaje lošije za moje zdravlje.
url=https://lilypie.com]
Dvije trudnoce koje su zavrsile spontanim su bile od prvi mjesec vidjet cemo sada koljko ce mi trebati da zatrudnim glavno da sve pokrijem pa cemo vidjeti za 14 dana ..
Jos sam narucila prije mjesec dana testove za trudnocu kineze i jos mi nisu stigli nadam se da ce uskoro da ih piskim iz dosade :D
Jer sam uvijek nestrpljiva krenem 10 dana prije raditi haha
Npr. Prije O je ispod 37 a poslje O iznad 37 i čim paadne ispod 37 u roku dan stiže M.
E a danas su me prvo počeli žicat jajnici a onda su me ukočila leđa i sad sam popila normabel i brufen ne bi li se ispravila…. Ovo su isto valjani razlozi zašto trebam rodit još dok mogu jer s ovakvim leđima kako godine prolaze to postaje lošije za moje zdravlje.
Da zapravo sam dosla do zakljucka da se moze tokom dana isto mjeriti. Bitno da je na isti nacin. I da se na taj nacin isto dobije uzorak po kome mozes primjetiti sta je kad. 👍
Ajne Ladx navijam svim srcem da i ovaj put bude iz prve ali da bude uspješno do kraja. ❤️
Ja sam isto ponovo naručila trestove iako sam rekla da više neću...
Dvije trudnoce koje su zavrsile spontanim su bile od prvi mjesec vidjet cemo sada koljko ce mi trebati da zatrudnim glavno da sve pokrijem pa cemo vidjeti za 14 dana ..
Jos sam narucila prije mjesec dana testove za trudnocu kineze i jos mi nisu stigli nadam se da ce uskoro da ih piskim iz dosade :D
Jer sam uvijek nestrpljiva krenem 10 dana prije raditi haha
Hahhaha dobra si 👍👍👍
Jel vas ziga jajnik kad imate mengu?? Mene od jucer jako, prije to nisam osjetila..
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
E a danas su me prvo počeli žicat jajnici a onda su me ukočila leđa i sad sam popila normabel i brufen ne bi li se ispravila…. Ovo su isto valjani razlozi zašto trebam rodit još dok mogu jer s ovakvim leđima kako godine prolaze to postaje lošije za moje zdravlje.
Kod tebe misticno stanje i dalje!Sto li ti tijelo sad govori...probaj ujutro izmjeriti tempicu,ili si se prehladila na moru ili neka zbrka je..
Sto se tice ledja svakodnevno se borim sa ukocenosti i mogu misliti da cu u ovoj drugoj T biti raspadnuta jos vise...ali kako nekad kazu da trudnoca regenerira pa mozda ucinak bude super!
Sortiraj odgovore
Najstariji