Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinchy-_-
    12. Srpanj 2019. 19:25

Ja evo sve pokrila i sad ju ne čekam za 7 dana😂😂😂😂

TiNa
    12. Srpanj 2019. 19:38
    Jel pik ili sam zakasnila
    Jel pik ili sam zakasnila

jesam za kasnila ili je pik prosao 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

12. Srpanj 2019. 19:54

TiNa

Pik je bio prije 3 sata. Najbolje je unutar 8 sati od pika na akciju,najvece su sanse. Jos nisi ovulirala,sada ce to biti kroz par sati,u akciju i sretno! 🤞🏻😎🤗

TiNa
    12. Srpanj 2019. 20:24

crnerupe

TiNa

Pik je bio prije 3 sata. Najbolje je unutar 8 sati od pika na akciju,najvece su sanse. Jos nisi ovulirala,sada ce to biti kroz par sati,u akciju i sretno! 🤞🏻😎🤗

Hvala puno na odgovoru 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Sunčica5
    12. Srpanj 2019. 20:51

Curee citam ja vas redovito ali nista nova kod mene, menga je stigla tocna kao sat 🙄
    Pokusavam se opustiti preko ljeta jer stvarno sam postala preopterecena zeljom za bebom 😔

Sve ste mi u mislima i od srca vam zelim svima plusice 💞💞

“Nebo strpljive voli.”

12. Srpanj 2019. 20:51

TiNa

crnerupe

TiNa

Hvala puno na odgovoru

Ma nista,samo u akciju i drzim fige da se ulovi 🤗☺️😘🙈

12. Srpanj 2019. 20:52

Sunčica5

Curee citam ja vas redovito ali nista nova kod mene, menga je stigla tocna kao sat 🙄
    Pokusavam se opustiti preko ljeta jer stvarno sam postala preopterecena zeljom za bebom 😔

Sve ste mi u mislima i od srca vam zelim svima plusice 💞💞

Sunčice bas mi je zao ☹️ Ali bit ce to vec kada Onaj gore odluci da je najbolje vrijeme za to,barem ja vjerujem u to i tako se planiram tjesiti ako bude negativno u utorak ali cemo vidjetiii 🤗

Samo_Sanja
    12. Srpanj 2019. 21:05

Pozdrav cure, imam jedno pitanje.. Gdje bi mogla online kupit lh trakice, al da nisu sa ebay-a ili wish-a?!? Već sa neke stranice pošto sam kupovala u ljekarnoj ovugnost (samo te imaju tu kod nas) i 5 kom 70, 80 kn.. ako mi možete pomoći 🙂

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• monalisa
    12. Srpanj 2019. 21:10

Samo_Sanja

Pozdrav cure, imam jedno pitanje.. Gdje bi mogla online kupit lh trakice, al da nisu sa ebay-a ili wish-a?!? Već sa neke stranice pošto sam kupovala u ljekarnoj ovugnost (samo te imaju tu kod nas) i 5 kom 70, 80 kn.. ako mi možete pomoći 🙂

Ja sam narucila preko njuskala, ali oni isto narucuju s ebaya i preprodaju samo kaj imaju odmah dostupno pa se ne ceka mjesec dana

Sunčica5
    12. Srpanj 2019. 21:10

Crnerupe tako je. I ja vjerujem da On zna kad je najbolje vrijeme ❤️ 

“Nebo strpljive voli.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.