Evo mene nakon male pauzice. Odmaram i vecinom spavam na godisnjem,imam osjecaj da ce mi go i proci u spavanju. Probudim se,aktivna sam 3 sata i opet sam uzasno umorna,ne mogu gledati i moram spavati,osjecam se izmuceno nekako 😂😂 Prije koji dan sam ujutro osjetila da imam povisenu temperaturu jer mi celendra bil vruca,ruke led ledene i oci vodene i krvave pa po tome obicno znam da se krecem oko 37-37,2 max.pa nastavila spavat jer mi to uvijek bude najteza temperatura za podnositi,grudi me uzasno bole,tu i tamo se jave grcevi,doduse puno slabiji nego prije par dana i kada trebam dobiti pa se ceka tamo drugi tjedan i vidjet cemo sto ce biti. Ima tu i slabi pritisak u donjem dijelu trbuha,zabolucka tu i tamo jajnik,ali nista nepodnosljivo i slabi iscjedak jucer nesto nalik tamnije smedoj boji,a o cemu se radi ne bi znala. Mozda se tijelo priprema za posjet Babaroge,ko ce ga znati 😂😂😂
Ja bih se na tvome mjestu ponadala da je implatacija!!
Pogotovo ako inace nemas smeckarenje u vrijwme M
Evo mene nakon male pauzice. Odmaram i vecinom spavam na godisnjem,imam osjecaj da ce mi go i proci u spavanju. Probudim se,aktivna sam 3 sata i opet sam uzasno umorna,ne mogu gledati i moram spavati,osjecam se izmuceno nekako 😂😂 Prije koji dan sam ujutro osjetila da imam povisenu temperaturu jer mi celendra bil vruca,ruke led ledene i oci vodene i krvave pa po tome obicno znam da se krecem oko 37-37,2 max.pa nastavila spavat jer mi to uvijek bude najteza temperatura za podnositi,grudi me uzasno bole,tu i tamo se jave grcevi,doduse puno slabiji nego prije par dana i kada trebam dobiti pa se ceka tamo drugi tjedan i vidjet cemo sto ce biti. Ima tu i slabi pritisak u donjem dijelu trbuha,zabolucka tu i tamo jajnik,ali nista nepodnosljivo i slabi iscjedak jucer nesto nalik tamnije smedoj boji,a o cemu se radi ne bi znala. Mozda se tijelo priprema za posjet Babaroge,ko ce ga znati 😂😂😂
Ja bih se na tvome mjestu ponadala da je implatacija!!
Pogotovo ako inace nemas smeckarenje u vrijwme M
Pa nemam nikad tako. Imam ovulcijsko krvarenje i jedino kada imam to smeckasto “krvarenje” kroz 24h nastupi prava M, a ovoga puta nema nista,iako sam na rasporedu za 5 dana pa ne znam sto bi mislila 😱🙈
Ja napokon dva dana za redom imam istu tem. Wuhuuuuu izgleda progesteron poceo djelovati. Ali zenice da vi vidite kak to omami. Ja budala uzela oko 18 sati. A jojjj….vrti se sve ko da sam na ringispilu….ocu zaspat momentalno…morala lec na jedno pol sata da prode….M kaze na kakvim si ti drogama 🙈🙊🙉. Pa krenem citat uputstva i lijepo pise "uzmite prije spavanja". Pa se sjetih da mi je taki bilo i prosli put kad sam uzimala. Al nisam se mogla sjetiti odmah 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bas zanimljivo da tako reagiras na progic-ja nikad nisam primjetila da mi se spava od njega..cak mi ni temperature nisu bile jednake…ali ja sam pila 2x1 10dana pa mozda zati.
Inace jutros sam se probudila sa visokom temperaturim i sad mi je mjerenje bazalne upitno.
🥴
No svakako su mi poceli grcici pa eto…nist pametno
Joj bas mi fale curke -nekako sam se navikla na komentare i analize…ali mi ih cekamo …curke nadam se da barem citate sve…veliki kissy
Zvjezdice moja, ja vas pratim do u slovo, ali nemam vremena komentarisat, a za sebe nemam šta puno napisat. Vještica treba doći jučer, još je nema ali kad da će svaki tren, svi simptomi su tu, obzirom da sumnjam da je bio anovulacijski ciklus svašta je moguće 😁 Otkako sam se povukla iz odbrajanja, pratim vas i vaša dešavanja kao svoja tako da i meni sve cure nedostaju, neizvjesnost i iščekivanja, ali dok nam se one ne vrate sa zasluženog odmora pratim vas koje ste ovdje i punoooo poljubaca vam šaljem 😘😘😘😘😘😘💙💝❤💚💗💜💓🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Ispravka, vještica trebala doći 10.07., ali nema je još, svi simptomi su tu, ali ako je bio anovulacijski... Ostaje da se vidi :)
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Ja napokon dva dana za redom imam istu tem. Wuhuuuuu izgleda progesteron poceo djelovati. Ali zenice da vi vidite kak to omami. Ja budala uzela oko 18 sati. A jojjj….vrti se sve ko da sam na ringispilu….ocu zaspat momentalno…morala lec na jedno pol sata da prode….M kaze na kakvim si ti drogama 🙈🙊🙉. Pa krenem citat uputstva i lijepo pise "uzmite prije spavanja". Pa se sjetih da mi je taki bilo i prosli put kad sam uzimala. Al nisam se mogla sjetiti odmah 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bas zanimljivo da tako reagiras na progic-ja nikad nisam primjetila da mi se spava od njega..cak mi ni temperature nisu bile jednake…ali ja sam pila 2x1 10dana pa mozda zati.
Inace jutros sam se probudila sa visokom temperaturim i sad mi je mjerenje bazalne upitno.
🥴
No svakako su mi poceli grcici pa eto…nist pametno
Joj bas mi fale curke -nekako sam se navikla na komentare i analize…ali mi ih cekamo …curke nadam se da barem citate sve…veliki kissy
Zvjezdice moja, ja vas pratim do u slovo, ali nemam vremena komentarisat, a za sebe nemam šta puno napisat. Vještica treba doći jučer, još je nema ali kad da će svaki tren, svi simptomi su tu, obzirom da sumnjam da je bio anovulacijski ciklus svašta je moguće 😁 Otkako sam se povukla iz odbrajanja, pratim vas i vaša dešavanja kao svoja tako da i meni sve cure nedostaju, neizvjesnost i iščekivanja, ali dok nam se one ne vrate sa zasluženog odmora pratim vas koje ste ovdje i punoooo poljubaca vam šaljem 😘😘😘😘😘😘💙💝❤💚💗💜💓🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼
🥰🥰🥰💖💖💖
Hhhh sam ti odmaraj i spavaj i uzivaj. 😎😉👍. A vidi mozda se mrvica gnjezdi. Ja ti zelim od ❤ da da i da ce sljedeci tjedan biti ➕
Ispravka, vještica trebala doći 10.07., ali nema je još, svi simptomi su tu, ali ako je bio anovulacijski… Ostaje da se vidi :)
Hhhh i tebi puno 😘😘😘. Mislis da bi bio ano?...Ma ne vjerujem...posto kasni oces raditi testic?☺️
IV ODBROJAVANJE
Sunčica - … dana - 11.7.2019.♡
Lady_E - 2 dana - 15.7.2019♡
MIKICA13 - 2 dana -15.7.2019♡
Crnerupe - 3 dana -16.7.2019♡
Monalisa - 5 dana -18.7.2019.♡
LALLA - 5 dana -18.7.2019♡
IVANA1810 - 6 dana -19.7.2019♡
ZVJEZDICA37-7 dana-20.07.2019♡
Martina1982-7 dana-20.07.2019♡
Malla - 14 dana - 27.7.2019♡
Tera_ - 15 dana - 28.7.2019♡
Pa bilo bi lijepo da je to u pitanju,nitko sretniji od mene,ali ne znam,vidjet cemo :) pocele su mi se izrazajnije vidjet zile na grudima i bole me,jutros sam spavala duze nego inace,u krizima me htjelo razdvojit kad sam se digla,pritisak u donjem dijelu trbuha je i dalje tu pa cemo vidjet sto ce biti u utorak kada treba doci Babaroga u posjetu,a jucer sam isto bila nekako sva vruca u licu,pogotovo kad sam legla odmoriti i spavati,a danas se digla bilo je vec skoro podne 😂 Jedino sto mi malo daje nadu da bi moglo biti nesto je to sto mi ne pase toliko slatko i cokolada kao inace u dane prije ocekivane pa eto...Mislim mogu pojesti,ali nije da imam zelju kao inace sto sam mogla cijeli dan biti na cokoladi kada trebam dobiti. Ali, vidjet cemo ☺️🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji