Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2019. 11:22

Idesssss hahha kakav skok....e bas me zanima kakva ce ti biti sutra...😉😎🤞🙏❤

zvjezdica37
    11. Srpanj 2019. 11:28

Wow pa bas pijes 200mg...hm...toliko nisam pila ni u cuvanju trudnoce...mislim da sam najvise pila do 100mg dnevno...ovo ce ti sigurno pomoci da reguliras cikluse...i bas mi je drago da se nesto dwsava oko tebe,a jesi vidila kako je smjesan graf...ma upalilo mi se grlo jucer i nocas sam cijelu noc imala temp.
    Evo sad kao da me opwt hvata temperatura...vidjet cemo sutra....jel kod drugih ima nekakvih simptoma mozda...zbivanja???

11. Srpanj 2019. 11:36

zvjezdica37

Wow pa bas pijes 200mg…hm…toliko nisam pila ni u cuvanju trudnoce…mislim da sam najvise pila do 100mg dnevno…ovo ce ti sigurno pomoci da reguliras cikluse…i bas mi je drago da se nesto dwsava oko tebe,a jesi vidila kako je smjesan graf…ma upalilo mi se grlo jucer i nocas sam cijelu noc imala temp.
    Evo sad kao da me opwt hvata temperatura…vidjet cemo sutra….jel kod drugih ima nekakvih simptoma mozda…zbivanja???

Ajde bas cemo vidit kak ce biti ta tvoja tempica.......Da da 200mg....a kad sam bila trudna uzimala sam ih prvih 12 tjedana ali vaginalno i nisam imala problema. Ma vjerojatno jesam al sam pridodavala trudnoci to 🤣🤣🤣 jer sam tak i tak prva 3 mj sam spavala. Sad kad se sjetim tog vremena bas mi je smijesno. Znam da smo M i ja znali krenut autom u ducan i ja zaspem. Ili dodemo kod njegovih ja zaspem. 🤭🤭🤭🤭. Ah bilo je to pravo sretno vrijeme. Kad se sjetim stegne me sve oko srca i suzica krene ali volim se na neki nacin sjetiti tog doba.❤ Da curke...kakvo je stanje kod vas? 

zvjezdica37
    11. Srpanj 2019. 11:48

Martina1982

zvjezdica37

Wow pa bas pijes 200mg…hm…toliko nisam pila ni u cuvanju trudnoce…mislim da sam najvise pila do 100mg dnevno…ovo ce ti sigurno pomoci da reguliras cikluse…i bas mi je drago da se nesto dwsava oko tebe,a jesi vidila kako je smjesan graf…ma upalilo mi se grlo jucer i nocas sam cijelu noc imala temp.
    Evo sad kao da me opwt hvata temperatura…vidjet cemo sutra….jel kod drugih ima nekakvih simptoma mozda…zbivanja???

Ajde bas cemo vidit kak ce biti ta tvoja tempica…….Da da 200mg….a kad sam bila trudna uzimala sam ih prvih 12 tjedana ali vaginalno i nisam imala problema. Ma vjerojatno jesam al sam pridodavala trudnoci to 🤣🤣🤣 jer sam tak i tak prva 3 mj sam spavala. Sad kad se sjetim tog vremena bas mi je smijesno. Znam da smo M i ja znali krenut autom u ducan i ja zaspem. Ili dodemo kod njegovih ja zaspem. 🤭🤭🤭🤭. Ah bilo je to pravo sretno vrijeme. Kad se sjetim stegne me sve oko srca i suzica krene ali volim se na neki nacin sjetiti tog doba.❤ Da curke…kakvo je stanje kod vas?

I mene nekad pere nostalgija ...tako za nekim ritualima i vremenima...jooj kako se covijek vrati u tako neko sjwcanje i ozivi ga..kao da se opet desava.ajd da sad cujemo malo i druge cure

11. Srpanj 2019. 12:04

zvjezdica37

Martina1982

zvjezdica37

Ajde bas cemo vidit kak ce biti ta tvoja tempica…….Da da 200mg….a kad sam bila trudna uzimala sam ih prvih 12 tjedana ali vaginalno i nisam imala problema. Ma vjerojatno jesam al sam pridodavala trudnoci to 🤣🤣🤣 jer sam tak i tak prva 3 mj sam spavala. Sad kad se sjetim tog vremena bas mi je smijesno. Znam da smo M i ja znali krenut autom u ducan i ja zaspem. Ili dodemo kod njegovih ja zaspem. 🤭🤭🤭🤭. Ah bilo je to pravo sretno vrijeme. Kad se sjetim stegne me sve oko srca i suzica krene ali volim se na neki nacin sjetiti tog doba.❤ Da curke…kakvo je stanje kod vas?

I mene nekad pere nostalgija …tako za nekim ritualima i vremenima…jooj kako se covijek vrati u tako neko sjwcanje i ozivi ga..kao da se opet desava.ajd da sad cujemo malo i druge cure

Slazem se 👍

• anaid
    11. Srpanj 2019. 15:04

Bok cure... evo i mene.. pratim vas sta pisete..
    Baby drzim fige da bude sve ok..
    Evo ja se nemogu docekat ponedjeljka kad se ginic vraca sa Go... pa da se konacno narucim na pregled da vidimo jel beba dobro  😍

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

zvjezdica37
    11. Srpanj 2019. 15:32

anaid

Bok cure… evo i mene.. pratim vas sta pisete..
    Evo ja se nemogu docekat ponedjeljka kad se ginic vraca sa Go… pa da se konacno narucim na pregled da vidimo jel beba dobro 😍

Anaid drago mi te cuti i da si dobro-obavezno javi novosti

• EmilijaJ
    11. Srpanj 2019. 16:17

baby

Cure trebam pomoc, ako se koja razumije u vrijednosti bete u krvi…ginic me poslao vaditi betu( po mojoj racunici na 14.dan nakon ovulacije) i 83 je vrijednost..kaze da je premala i da sumnja na izvanmaternicnu..za 2 dana vadim opet…

Ja imam s ovim iskustva. . Ne treba biti d je odmah vanmatericna, mozda je trudnoca tek nastupila. Bitno je da se dupla za dva dana u kasbijoj trudnoci a na pocetku je bitno  i da bude u velikom porastu. Tako da samo opusteno i pozitivno. Javi ishod. Drzim figeee💪😘🌷

11. Srpanj 2019. 18:25

anaid

Bok cure… evo i mene.. pratim vas sta pisete..
    Evo ja se nemogu docekat ponedjeljka kad se ginic vraca sa Go… pa da se konacno narucim na pregled da vidimo jel beba dobro 😍

Ej....ajde bas super da si dobro. Bas lijepo da si se javila. Ma bit ce super ❤❤❤

11. Srpanj 2019. 19:14

Evo mene nakon male pauzice. Odmaram i vecinom spavam na godisnjem,imam osjecaj da ce mi go i proci u spavanju. Probudim se,aktivna sam 3 sata i opet sam uzasno umorna,ne mogu gledati i moram spavati,osjecam se izmuceno nekako 😂😂 Prije koji dan sam ujutro osjetila da imam povisenu temperaturu jer mi celendra bil vruca,ruke led ledene i oci vodene i krvave pa po tome obicno znam da se krecem oko 37-37,2 max.pa nastavila spavat jer mi to uvijek bude najteza temperatura za podnositi,grudi me uzasno bole,tu i tamo se jave grcevi,doduse puno slabiji nego prije par dana i kada trebam dobiti pa se ceka tamo drugi tjedan i vidjet cemo sto ce biti. Ima tu i slabi pritisak u donjem dijelu trbuha,zabolucka tu i tamo jajnik,ali nista nepodnosljivo i slabi iscjedak jucer nesto nalik tamnije smedoj boji,a o cemu se radi ne bi znala. Mozda se tijelo priprema za posjet Babaroge,ko ce ga znati 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.