Ja se ne stignem javiti ovih dana, sada sam procitala sve propusteno..
M je dosla, sa zakasnjenjem ali ocekivano.
Martina izbaci me s popisa, tko ce pratit ovu vjesticu, malo 25 malo 35 dana 🤣
baby drzim fige i vjerujem da je sve u redu 😘
IV ODBROJAVANJE
Sunčica - ... dana - 11.7.2019.♡
Lady_E - 3 dana - 15.7.2019♡
MIKICA13 - 3 dana -15.7.2019♡
Crnerupe - 4 dana -16.7.2019♡
Monalisa - 6 dana -18.7.2019.♡
LALLA - 6 dana -18.7.2019♡
IVANA1810 - 7 dana -19.7.2019♡
ZVJEZDICA37-8 dana-20.07.2019♡
Martina1982-8 dana-20.07.2019♡
Malla - 15 dana - 27.7.2019♡
Tera_ - 16 dana - 28.7.2019♡
Ja se ne stignem javiti ovih dana, sada sam procitala sve propusteno..
M je dosla, sa zakasnjenjem ali ocekivano.
Martina izbaci me s popisa, tko ce pratit ovu vjesticu, malo 25 malo 35 dana 🤣
baby drzim fige i vjerujem da je sve u redu 😘
A misa joj njenog....najgore je kad tak zahebava....oce doc..kad ce doc.🙉..al proc ce 😉
Ja napokon dva dana za redom imam istu tem. Wuhuuuuu izgleda progesteron poceo djelovati. Ali zenice da vi vidite kak to omami. Ja budala uzela oko 18 sati. A jojjj....vrti se sve ko da sam na ringispilu....ocu zaspat momentalno...morala lec na jedno pol sata da prode....M kaze na kakvim si ti drogama 🙈🙊🙉. Pa krenem citat uputstva i lijepo pise "uzmite prije spavanja". Pa se sjetih da mi je taki bilo i prosli put kad sam uzimala. Al nisam se mogla sjetiti odmah 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja napokon dva dana za redom imam istu tem. Wuhuuuuu izgleda progesteron poceo djelovati. Ali zenice da vi vidite kak to omami. Ja budala uzela oko 18 sati. A jojjj….vrti se sve ko da sam na ringispilu….ocu zaspat momentalno…morala lec na jedno pol sata da prode….M kaze na kakvim si ti drogama 🙈🙊🙉. Pa krenem citat uputstva i lijepo pise "uzmite prije spavanja". Pa se sjetih da mi je taki bilo i prosli put kad sam uzimala. Al nisam se mogla sjetiti odmah 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bas zanimljivo da tako reagiras na progic-ja nikad nisam primjetila da mi se spava od njega..cak mi ni temperature nisu bile jednake...ali ja sam pila 2x1 10dana pa mozda zati.
Inace jutros sam se probudila sa visokom temperaturim i sad mi je mjerenje bazalne upitno.
🥴
No svakako su mi poceli grcici pa eto...nist pametno
Joj bas mi fale curke -nekako sam se navikla na komentare i analize...ali mi ih cekamo ...curke nadam se da barem citate sve...veliki kissy
Ja napokon dva dana za redom imam istu tem. Wuhuuuuu izgleda progesteron poceo djelovati. Ali zenice da vi vidite kak to omami. Ja budala uzela oko 18 sati. A jojjj….vrti se sve ko da sam na ringispilu….ocu zaspat momentalno…morala lec na jedno pol sata da prode….M kaze na kakvim si ti drogama 🙈🙊🙉. Pa krenem citat uputstva i lijepo pise "uzmite prije spavanja". Pa se sjetih da mi je taki bilo i prosli put kad sam uzimala. Al nisam se mogla sjetiti odmah 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bas zanimljivo da tako reagiras na progic-ja nikad nisam primjetila da mi se spava od njega..cak mi ni temperature nisu bile jednake…ali ja sam pila 2x1 10dana pa mozda zati.
Inace jutros sam se probudila sa visokom temperaturim i sad mi je mjerenje bazalne upitno.
🥴
No svakako su mi poceli grcici pa eto…nist pametno
Joj bas mi fale curke -nekako sam se navikla na komentare i analize…ali mi ih cekamo …curke nadam se da barem citate sve…veliki kissy
Daaaa katastrofa....ja pijem 1x1 200 mg. oralno. I to ti bude nakon sto popim nekih pola sata i traje jedno sat vremena ajd. Bas ono ko da sam pijana 🤭🤭🤭🤦♀️. A sto se tice tem ne znam dal je to zbog progica ili sta al evl dva dana je 36.1 inace bude dva stepena gore pa dva dolje. U pravilu bi sad trebala prestat sa mjerenjem jer nema smisla dok ne dode M posto sve rasteglo al ajd. Zanimljivo mi. Visoka ha? Al to bi bio dobar znak za T. A grcici i to znas da moze biti i za M i za T ali ja se nadam da ce ti biti T. 🙏🤞❤. Da i meni fale curke. Bas mi nedostaju njihovi komentari 😎❤
Bas zanimljivo da tako reagiras na progic-ja nikad nisam primjetila da mi se spava od njega..cak mi ni temperature nisu bile jednake…ali ja sam pila 2x1 10dana pa mozda zati.
🥴
Joj bas mi fale curke -nekako sam se navikla na komentare i analize…ali mi ih cekamo …curke nadam se da barem citate sve…veliki kissy
Daaaa katastrofa….ja pijem 1x1 200 mg. oralno. I to ti bude nakon sto popim nekih pola sata i traje jedno sat vremena ajd. Bas ono ko da sam pijana 🤭🤭🤭🤦♀️. A sto se tice tem ne znam dal je to zbog progica ili sta al evl dva dana je 36.1 inace bude dva stepena gore pa dva dolje. U pravilu bi sad trebala prestat sa mjerenjem jer nema smisla dok ne dode M posto sve rasteglo al ajd. Zanimljivo mi. Visoka ha? Al to bi bio dobar znak za T. A grcici i to znas da moze biti i za M i za T ali ja se nadam da ce ti biti T. 🙏🤞❤. Da i meni fale curke. Bas mi nedostaju njihovi komentari 😎❤
200mg?Hm tako puno?da nije 20mg ipak?Ajme ovo mi se cini jako puno sto si rekla ako pijes toliku dozu onda moram da imas progesterona na izvoz.Ja sam pila 10mg tablete.
Provjeri jos jednom ipqk zbog sebe---
Sto se tice bazalne ja sam bas imala temperaturu od grla...pustim ti graf pa da vidis kako je smjesan ...mislim da danas ide na bolje pa ce vec sutra tempica uhvatit svoj ritam...I ja sam mjerila temperaruru pod progesteronom iako sam znala da mozda i ne treba ali ko ga šiša🥴😘
🥴
Daaaa katastrofa….ja pijem 1x1 200 mg. oralno. I to ti bude nakon sto popim nekih pola sata i traje jedno sat vremena ajd. Bas ono ko da sam pijana 🤭🤭🤭🤦♀️. A sto se tice tem ne znam dal je to zbog progica ili sta al evl dva dana je 36.1 inace bude dva stepena gore pa dva dolje. U pravilu bi sad trebala prestat sa mjerenjem jer nema smisla dok ne dode M posto sve rasteglo al ajd. Zanimljivo mi. Visoka ha? Al to bi bio dobar znak za T. A grcici i to znas da moze biti i za M i za T ali ja se nadam da ce ti biti T. 🙏🤞❤. Da i meni fale curke. Bas mi nedostaju njihovi komentari 😎❤
200mg?Hm tako puno?da nije 20mg ipak?Ajme ovo mi se cini jako puno sto si rekla ako pijes toliku dozu onda moram da imas progesterona na izvoz.Ja sam pila 10mg tablete.
Provjeri jos jednom ipqk zbog sebe—
Sto se tice bazalne ja sam bas imala temperaturu od grla…pustim ti graf pa da vidis kako je smjesan …mislim da danas ide na bolje pa ce vec sutra tempica uhvatit svoj ritam…I ja sam mjerila temperaruru pod progesteronom iako sam znala da mozda i ne treba ali ko ga šiša🥴😘
Hahha da da 200 mg. Stavim ti slikicu. Ma da nema smisla mjeriti eventualno tamo poslje M kad ih krenem opet piti pa cisto da vidim dal je povisena radi njega. Trebala bi biti.....A ti mislis da ti je id grla ga? Pa cuj i mala prehladica i sl. zna biti neki znakic....🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji