Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Lipanj 2019. 14:15

Mallla

Vratit cu se ja i ne znaci da neću škicat al mi samo treba malo predaha od trakica, testova i simptoma.

Vjerujem ti da da....svima nekad treba odmor. Ja sam rekla sve je to super i trakice i ovo i ono al samo da ne postane opsesija 24 sata dnevno. Nekada treba stati covjel malo na loptu
     Podrzavam te ❤. I btw.hvala za mjenjanje u odbrojavanju. Nastavljam od sutra 🥰😘. 

26. Lipanj 2019. 14:15

tera_

Da shvacam, ja bi se zato zamjenila za razmisljanje od mog m, jucer mu kazem moram kupiti test, a onmeni to je nepotrebno ako si trudna znat ces hahahah kaze ja ma kako cu znat kaze pa nece ti doc mengai nastavi kao to ti je kao da se popiskis na pare, kupis piskis iplus bacis u smece, zar nije bolje ic u dr nakon nekog vremena….hahahahah ja sam se samo smijala i kontala po glavi joooj blago tebia stas opet nemozemo bez njih kakvi su takvi su nasi su

Hhhhh eh ti muski. Meni moj svaki put kaze e trudna si ovaj put sto posto i ono nis. E reko nemoj vise to pricat. Onda kad budes reko ma nisi bit cu 😂😂😂😂..

26. Lipanj 2019. 14:17

LjubičicaX

Cure odlučili mi još ovaj mjesec, dok mi traje probni rad, da pokušamo još jednom pa ako ne bude, odgađamo na godinu dana pokušaje i posvećujem se novom poslu. Ovulacija mi bude 12-13 dc ali par dana prije bude najava, svi mogući pokazatelji: sluz, bolovi, ziganje jajnika, lh pik… Danas evo 14dc ništa, baš ništa, trakica nije ni počela tamnit, nikakvih bolova, sluzi ni na vidiku… Pratit ću ja i dalje, piškit trakice, mjerit temp ali uvjerena sam da je ovo anovulacijski ciklus 😔 Ako stvarno bude tako, onda je to ogroman znak da prihvatim posao a planove za T ostavim za neko drugo, bolje vrijeme 😁

E mozda se samo malo oduzila O. Budes vidla. Ali svakako drzim 🤞 da bude ➕. A kako i kazes sama. Sve ima svoje vrijeme pa tako i to. Mozda je tako sa nekim dobrim razlogom. ❤🥰

26. Lipanj 2019. 14:18

zvjezdica37

Martina1982

Moje M isto nema. Tem jutros 36.2 simptoma nemam nikakvih. Ja mislim da se O nije desila.i da mi je zato tako. Odo kod ginici da vidi sta je. Tera ma ti si trudna sigurno. Nestrpljivo cekamo ➕❤😘🥰

Martina ovaj put otvori ta svoja usta i govori naglas sto zelis!👍🤞🤞🤞🌝🌝🌝🥰

E bome cu pricat iz peta. 😂😂😂 evo zovem za termin 😎

tera_
    26. Lipanj 2019. 15:01

Martina1982

tera_

Da shvacam, ja bi se zato zamjenila za razmisljanje od mog m, jucer mu kazem moram kupiti test, a onmeni to je nepotrebno ako si trudna znat ces hahahah kaze ja ma kako cu znat kaze pa nece ti doc mengai nastavi kao to ti je kao da se popiskis na pare, kupis piskis iplus bacis u smece, zar nije bolje ic u dr nakon nekog vremena….hahahahah ja sam se samo smijala i kontala po glavi joooj blago tebia stas opet nemozemo bez njih kakvi su takvi su nasi su

Hhhhh eh ti muski. Meni moj svaki put kaze e trudna si ovaj put sto posto i ono nis. E reko nemoj vise to pricat. Onda kad budes reko ma nisi bit cu 😂😂😂😂..

Moj je pesimista, ali znao je rec mozda jesi :D
    Sretno na pregledu draga

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

26. Lipanj 2019. 15:09

tera_

Martina1982

tera_

Sretno na pregledu draga

Hvala 😘 evo termin je iduci petak u 8:30. Pa bumo vidli. Al definitivno cu joj rec da probamo malo tu O potaknuti i da opet napravimo folikulometriju te da mi vadi hormone i sta jos ide uz to. Sve sta moze nek uradi i nek me posalje. Moram jos ici kod geneticarke da vidimo za tak Aspirin sta da uzimam umjesto njega kad mi izaziva krvarenje. 🤦‍♀️

tera_
    26. Lipanj 2019. 15:20

Martina1982

tera_

Martina1982

tera_

Sretno na pregledu draga

Hvala 😘 evo termin je iduci petak u 8:30. Pa bumo vidli. Al definitivno cu joj rec da probamo malo tu O potaknuti i da opet napravimo folikulometriju te da mi vadi hormone i sta jos ide uz to. Sve sta moze nek uradi i nek me posalje. Moram jos ici kod geneticarke da vidimo za tak Aspirin sta da uzimam umjesto njega kad mi izaziva krvarenje. 🤦‍♀️

Drzim fige da sve prode kako treba i da ti gin udovolji u svemu i jos najbitnije da to sve sretno zavrsi plusom koji ti tako puno zasluzujes :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• tinchy-_-
    26. Lipanj 2019. 15:41

Joj Terra po svemu tome meni djeluje da je to siguran plusić😊😊 držim ti fige🤞🤞🤞 
    Ja se isto odmaram od svega..samo opuštanje..pratiti ću vas naravno😘😘😘

ribi1234
    26. Lipanj 2019. 17:31

Cure, samo da vam javim da sam nakon svojih anemicnih i dvojbenih testova napokon izvadila betu koja je 560! Inace, koristila sam  Clearblue ovulacijske trakice, one za najgluplje koje ti nacrtaju smajlica kad O. Nisu jeftine al evo, meni su ocito pogodile dane. 

• tinchy-_-
    26. Lipanj 2019. 17:45

Ajme ribiiiiiii superrrrrrrrr😊😊😊😊😊 to znači da si trudna jeliiiiiiiiii...čestitam ti od sveg srcaaaaaaa...😍😍😍😍😍😍😍😍neka je sa srećom😄😄😄😄😄
    Znači koristila si taj clear Blue.. a dali si imala odnose prije smajlića ili kad ti ga je pokazalo🙂🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.