Nocas oko 2h sam se probudila i izmjerim temp 36.6, ponovno odem spavat i probudim se jutros kao inace i 37 je i sta sad da ja mislim????
Tako ti i kod mene.ja obicno u 4sata mjerim jer poslje ustajem na wc.Jutros ovako niska u 4sata dok u 6h bila 36.8…evo ja sam ubiljezila onu temperaturu iz prvog sna
Ja jos nisam upisala jer neznam sta je ispravno, do prve temp nisam dovoljno spavala(oko 2sata sna),uz ventilar i rasrvorene prozore i prije spavanja sam pila paracetamol jer sam imala jaku glavobolju...
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Nocas oko 2h sam se probudila i izmjerim temp 36.6, ponovno odem spavat i probudim se jutros kao inace i 37 je i sta sad da ja mislim????
Tako ti i kod mene.ja obicno u 4sata mjerim jer poslje ustajem na wc.Jutros ovako niska u 4sata dok u 6h bila 36.8…evo ja sam ubiljezila onu temperaturu iz prvog sna
Ja jos nisam upisala jer neznam sta je ispravno, do prve temp nisam dovoljno spavala(oko 2sata sna),uz ventilar i rasrvorene prozore i prije spavanja sam pila paracetamol jer sam imala jaku glavobolju…
Mislim da je realnija temperatura ona poslije 6sati sna-ili barem 4sata.
A s obzirom da si popila paracetamol mozda je utjecalo i to na temp.Kao i preznijavanje.
Noge su mi se malo pothladile od prozora nocas ali nisam primjetila da mi je hladno.I meni je ovaj pad temperature glupav.Mada mi se priblizava realno vrijeme kada bih trebala dobiti M.
Sto kaze Mallla ova priroda covijeka je zanimljiva uvijek i ponekad cudna.Nikad neznas sta ocekivat .
Ja jos nisam upisala jer neznam sta je ispravno, do prve temp nisam dovoljno spavala(oko 2sata sna),uz ventilar i rasrvorene prozore i prije spavanja sam pila paracetamol jer sam imala jaku glavobolju…
Mislim da je realnija temperatura ona poslije 6sati sna-ili barem 4sata.
A s obzirom da si popila paracetamol mozda je utjecalo i to na temp.Kao i preznijavanje.
Noge su mi se malo pothladile od prozora nocas ali nisam primjetila da mi je hladno.I meni je ovaj pad temperature glupav.Mada mi se priblizava realno vrijeme kada bih trebala dobiti M.
Sto kaze Mallla ova priroda covijeka je zanimljiva uvijek i ponekad cudna.Nikad neznas sta ocekivat .
Vidit cemo sta malla kaze.... ali ako se temp zna padati tako sto se rashladjujemo skidanjem ili otvorenim prozorom ili ventilatorom, nadam se da je od toga pad..a kod mene je valjda i tableta djelovala. Sad treba pricekat sta ce ujutro biti s temp
Kbc St
Tera pusti graf ovdje..moguce da i ove promjene utjecu isto.evo ja sad iz fore mjerim u ustima i imam 37.2..bas prevelika razlika ..ovo mi vec djeluje kao temperatura pod progesteronom.a nista...valja cekati
Evo upisala sam u graf ovu drugu temp, iako nevjerujwm da je i prva i druga realna, sutra cu vidit sta je u stvari :
Kbc St
Evo upisala sam u graf ovu drugu temp, iako nevjerujwm da je i prva i druga realna, sutra cu vidit sta je u stvari :
Moje trenutno mjerenje u ustima je 37,2… Ja inace mjerim oralno, a ti?
I ja zasada samo oralno.
Drage moje, koje me se sjećaju, došla sam baciti mali trudničke prašine po vama.
Ne stignem vas čitati ali mislim na vas i želim vam da nam se pridružite na temi za trudnice uskoro.
Mene još uvijek peru mučnine, radim i čekam godišnji. Radila sam nifty, nalaz je uredan i za Novu godinu snam tiže nam još jedan mali dječak.
Veliki zagrljaj svima
[iimg]
Monalisa žao mi je ali idemo u novo odbrojavanje!
Tera ja bi uzela ovu drugu temp. U obzir, ova u 2h ništa. Ali ventilator utječe na temp. Kao i paracetamol on na 4h spušta temp. tijela.
Tera ovo je obećavajuće!
url=https://lilypie.com]
Hello Anika neka si nam dobro, i nek je sve u redu.
Kada ti je termim?
url=https://lilypie.com]
Di Annika kućo stara🙋♀️
Joj mali decko stize...ej bit ce veselja.Evo mi ti se jos bakćemo tuda i druzimo se-kako smo krenule docekat cemo i zimu ali nije nam ni lose...uzivaj svakako 😊🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji