Zenice jedno pitanje u vezi grafa, kod vas sam primjetila da bas ide gore dole temp, a kod mene isto ima pada-porasta al ne tako naglo, pa sad ne kuzim jel moj onda graf u redu ili ne stima nesto?
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Hvala cure na podrsci…danas akcijanje i onda cekam…
Btw trakica mi je jucer pokazala pik sto znaci da se poklapa sa terminom kako bi inace trebala uslijediti ovulacija
Aaaaaaa vidim pratimo se na isti dan 😜 24.6. 😎😉…wuhuuuuuuu 🤣
Super skupa piskamo👌👌👍
Ako su to kapsule mace ja bih uzela ali naravmo tek ako bude minus...Svakaki sam planirala poceti piti nesto osim vrkute😊
Zenice jedno pitanje u vezi grafa, kod vas sam primjetila da bas ide gore dole temp, a kod mene isto ima pada-porasta al ne tako naglo, pa sad ne kuzim jel moj onda graf u redu ili ne stima nesto?
Ja mislim da je sve ok i u granicam normale, dokle god je tem. ispod crte prije O i preko crte poslje O. Bar tako ja mislim i time se vodim.
Hvala cure na podrsci…danas akcijanje i onda cekam…
Btw trakica mi je jucer pokazala pik sto znaci da se poklapa sa terminom kako bi inace trebala uslijediti ovulacija
Aaaaaaa vidim pratimo se na isti dan 😜 24.6. 😎😉…wuhuuuuuuu 🤣
Super skupa piskamo👌👌👍
Ako su to kapsule mace ja bih uzela ali naravmo tek ako bude minus…Svakaki sam planirala poceti piti nesto osim vrkute😊
Daaa moze. Vazi dogovoreno. I ako ne ulovim pik na trakici piskiti cu LH tada, bas me briga. Dugo nisam 🤭🤭🤭🤭 a danas mi krecu plodni dani. Tako kaze FF i onaj menstrualni klendar. Poklopili su se pa valjda bude. Mi imamo 2 dana akcija pa dan pauza. Ne mremo bas svaki dan. I onda se ja mislim a mozda je bas taj dan presudan kad nismo. Recite da sam luda 🤦♀️
Joj ne Lh nego Hcg poludila sam vec 🤣🤣🤣🤣
A mi dobili napismeno upute od doktora kad treba imati odnos.hehehe joooj svega cemo se jos nacitat i naslusat...a bas je zanimljivo ovako
‼pitanje cure
🦋stigao mi je digitalni toplomjer na decimale sa e baya.medjutim on pokazuje cak stupanj vise nego ovaj moj prastari digitalac.
Sta radit iduci ciklus...
Mozda da se ravnam za zivinim toplomjerom.bas mi nekako velika ta razlika a vama ko vas?
Aaaaaaaa zvjezdiceee tako sam sretna zbog tebe, ti ces nam biti iduci plusic 100% :)) popravila si mi ovaj sugav dan :) sretnooo
Tera zasto nebi i ti kao i ja isla po injekciju.Ja nisam nikakav specijalan slucaj osim sto sam u pravo vrijeme se nasla kod pravog doktora.Mi smo to sve odradili u 40min
Nakon tvog posta mislila sam odmah se narucujem za pon, ali moja ovulacija treba biti sutra ili preksutra :/
Ali da privatna gin mi je to spominjala da dodem tako i da imam odnose prije, samo sto je malo gruba pa je zaobilazim, ali iduci ciklus ako dode m, mogla i ja se naruciti, hvala na savjetu :)
Zauzmi malo odlucniji stav na sljedecem pregledu.
Ipak ti treba pomoci ako imas mogucnost...zasto da ne
E zvjezdice ako si čtomila hcg injekciju nemoj testirati prije 24.6 jer je Hcg već u tvom tijelu. Držim fige za 24 ti, dobra oprema čuda čini.
Meni FF promjenio postavke jer naravno temp ne pokazuje da je bila O.
Hvala za info...evo preostaje mi samo cekati
Terra ja mislim da ti je dobar graf sve dok nema nekih prevelikih odstupanja, a kod tebe nema. Tempica ima neki svoj raspon u kojem se krece, kod nekog je to vise, a kod nekog manje.
Zvjezdice meni se isto temp razlikuje s 2 toplomjera za puni stupanj, a nekad i vise. Na jednom je 36.5, a na drugom nekom prastarom 35.2. Tak da koristim ovaj koji sam od pocetka koristila
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji