Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    07. Lipanj 2019. 09:33

Hvala cure na podrsci...danas akcijanje i onda cekam...
    Btw trakica mi je jucer pokazala pik sto znaci da se poklapa sa terminom kako bi inace trebala uslijediti ovulacija

Sunčica5
    07. Lipanj 2019. 09:36

Jesi je pisnula prije injekcije?

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    07. Lipanj 2019. 09:39

Sunčica5

Ta injekcija se koristi za poticanje ovulacije odnosno kad se primi ta injekcija ovulacija nastupa za 36-38 sati.
    Ona je okidac za konacno dozrijevanje jajne stanice.
    Da, moze se koristiti i u prirodnom ciklusu a i kod mpo.
    Sretno zvjezdice ❤️

Evo hvala na konacnoj info...cure evo mogle bi i vi malo svoje ginekologe pitat o tome💗

zvjezdica37
    07. Lipanj 2019. 09:39

Sunčica5

Jesi je pisnula prije injekcije?

Prije injekcije pisnuta

tera_
    07. Lipanj 2019. 09:46

zvjezdica37

tera_

Aaaaaaaa zvjezdiceee tako sam sretna zbog tebe, ti ces nam biti iduci plusic 100% :)) popravila si mi ovaj sugav dan :) sretnooo

Tera zasto nebi i ti kao i ja isla po injekciju.Ja nisam nikakav specijalan slucaj osim sto sam u pravo vrijeme se nasla kod pravog doktora.Mi smo to sve odradili u 40min

Nakon tvog posta mislila sam odmah se narucujem za pon, ali moja ovulacija treba biti sutra ili preksutra :/ 
    Ali da privatna gin mi je to spominjala da dodem tako i da imam odnose prije, samo sto je malo gruba pa je zaobilazim, ali iduci ciklus ako dode m, mogla i ja se naruciti, hvala na savjetu :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Sunčica5
    07. Lipanj 2019. 10:13

Zvjezdice 👍 
    Jos graf stavi kroz koji dan 😊

“Nebo strpljive voli.”

07. Lipanj 2019. 11:15

zvjezdica37

TiNa

zvjezdica37

Evo me!!!Odusevljena pod broj jedan sa dr Matkovic iz Osijeka.
    Primili mene i supruga ,ekstra ljubazni ,profesionalni!
    Doktor je vidio vodeci folikul i vidio moju sluz koja je po njegovom odlicna-pitao kad smo imali odnos-pa reko evo danas prije pregleda-🤪🤗-kaze on pametan potez i ode pod mikroskop pogledat spermice te je zvao i mene i muza.Ludilo a oni brzi pokretni,milion ih ima…Znaci i kod njega odmah rijesio stvar.Predlozio da odmah izazove ovulaciju sa injekcijom na sto smo pristali.Ja dobila injekciju koju kupis u apoteci i sutra u noc cu imati ovulaciju.sutra moramo imati odnos.
    Ako je sve ok onda test na trudnocu 24.6 a do tad pocinjem piti duphaston.
    Ako ne ostanem teudna onda su jajovodi problem pa cemo se naknadno javiti opet da to rijesimo.
    Cure moje sve ovo je jedno veliko pozitivno iskustvo kod mene da nemam rijeci.Covijek je vrh👍👍👍👍
    200kn kosta injekcija…
    Evo …pitajte ako vas sta jos zamima

Tu injekciju moze koristiti bilo tko ili? Ide na recept ili?

Meni je doktor objasnio da sam ja potrefila period folikula i vrijeme kada se daje injekcija.S obzirom da su mi svi nalazi hormina dobri i nalazi briseva te štitne i spermija on je odmah preporucio Taj Brevactid 50000 koji ce vecers izazvat ovulaciju sto posto.Meni je zive spermije nasao dubiko u cerviksu,znaci nema razloga da ne ostanem T osim ako mi jajovodi ne prave problem a to cu sad vidjeti kad budem radila test.
    Injekciju on prepise i odes kupiti u ljekarnu ,tj moj muz je odmah otisao.i sestra mi dala

Jaoooooo superrrr zvjezdice. Bas si mi uljepsal dan vjestima. Ma ja vjerujem da ce uspjeti. Znam o cemu pricas sa inekcijom. Samo opusteno i bit ce sve super. Ja vjerujem u to da ce vam se ostvariti ➕. 🥰🥰🥰🥰😘😘😘😊😊😊

07. Lipanj 2019. 11:17

zvjezdica37

Hvala cure na podrsci…danas akcijanje i onda cekam…
    Btw trakica mi je jucer pokazala pik sto znaci da se poklapa sa terminom kako bi inace trebala uslijediti ovulacija

Aaaaaaa vidim pratimo se na isti dan 😜 24.6. 😎😉...wuhuuuuuuu 🤣

07. Lipanj 2019. 11:20

Mallla

Martina će nam se vratiti trudna 😊
    Ljubičice No No piti macu u Lutealnoj fazi. Tek nakon što M prođe. Mislim da se svaka od nas uvijek ima čemu nadat dok god ne procuri. Nikad ne znaš kada će biti implatacija. Ja mislim da se imaš čemu nadati..
    Ovaj moj trudnički graf je isto bio mjerenje pod pazuhom. Nikad prije i nikad iza mi temp nije bila 2 dana na 36.9 ili više.

Hhhhhh da bar 😍

07. Lipanj 2019. 11:23
    Zene ja ne koristim ovo. Ako netko zeli koristiti poklanjm. Rok je do 9/2019
    Zene ja ne koristim ovo. Ako netko zeli koristiti poklanjm. Rok je do 9/2019
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.