Malla 😍🥰
Ljibicice To mi je bilo super kad imas vip na FF onda mozes svoj graf usporedivati sa slicnim koji su zavrsili trudnocom 😊
“Nebo strpljive voli.”
Martina će nam se vratiti trudna 😊
Ljubičice No No piti macu u Lutealnoj fazi. Tek nakon što M prođe. Mislim da se svaka od nas uvijek ima čemu nadat dok god ne procuri. Nikad ne znaš kada će biti implatacija. Ja mislim da se imaš čemu nadati..
Ovaj moj trudnički graf je isto bio mjerenje pod pazuhom. Nikad prije i nikad iza mi temp nije bila 2 dana na 36.9 ili više.
url=https://lilypie.com]
Ja prijavljujem dolazak vjestice. Skratili se ciklusi zadnja 2-3 mjeseca, ovo je vec drugi mjesec da je 25 dana… inace je po 29 bilo. Pijem maca prah 3 mjeseca skoro i vrkutu mjesec dana. Bolje da urani, barem se postedim razmisljanja o testu 😒 u novo odbrojavanje!
A joooj, odboluj danas i već od sutra opet da nam budeš puna nade i u nove pobjede da idemo 💜
I ja sam jedan ciklus koristila maca prah i tad mi poranila 5 dana, ali tih 5 dana bilo samo smećkarenje i tek 6ti dan krenulo kako treba. A nisam ni redovno baš pila maca prah, možda nekih 5 dana, ali očito ima nekog djelovanja. Ja se tad uplašila i odustala od njeg 😀
I ja si sve mislim da cu odustat od tog praska, da vidimo je li on krivac za skracene m. Svaka 3 mjeseca probat nesto novo pa da vidimo ucinak svakog, a onda sve forumasice zajedno knjigu napisat 😂
Evo me!!!Odusevljena pod broj jedan sa dr Matkovic iz Osijeka.
Primili mene i supruga ,ekstra ljubazni ,profesionalni!
Doktor je vidio vodeci folikul i vidio moju sluz koja je po njegovom odlicna-pitao kad smo imali odnos-pa reko evo danas prije pregleda-🤪🤗-kaze on pametan potez i ode pod mikroskop pogledat spermice te je zvao i mene i muza.Ludilo a oni brzi pokretni,milion ih ima...Znaci i kod njega odmah rijesio stvar.Predlozio da odmah izazove ovulaciju sa injekcijom na sto smo pristali.Ja dobila injekciju koju kupis u apoteci i sutra u noc cu imati ovulaciju.sutra moramo imati odnos.
Ako je sve ok onda test na trudnocu 24.6 a do tad pocinjem piti duphaston.
Ako ne ostanem teudna onda su jajovodi problem pa cemo se naknadno javiti opet da to rijesimo.
Cure moje sve ovo je jedno veliko pozitivno iskustvo kod mene da nemam rijeci.Covijek je vrh👍👍👍👍
200kn kosta injekcija...
Evo ...pitajte ako vas sta jos zamima
Aaaaaaaa zvjezdiceee tako sam sretna zbog tebe, ti ces nam biti iduci plusic 100% :)) popravila si mi ovaj sugav dan :) sretnooo
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Zvjezdice, u nekoj sam trci-frci al sam uletila samo da vidim jesi li pisala. Bolje vijesti od tebe nismo mogli pročitat, super sve i sigurna sam u pozitivan ishod 24.6. 💜 Posebno iz razloga jer ćete se sad fino opustit oboje, znajući da je sve ok. Sretno od srca 💜
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Martina će nam se vratiti trudna 😊
Ljubičice No No piti macu u Lutealnoj fazi. Tek nakon što M prođe. Mislim da se svaka od nas uvijek ima čemu nadat dok god ne procuri. Nikad ne znaš kada će biti implatacija. Ja mislim da se imaš čemu nadati..
Ovaj moj trudnički graf je isto bio mjerenje pod pazuhom. Nikad prije i nikad iza mi temp nije bila 2 dana na 36.9 ili više.
Naučila lekciju o maci! Nikad više ovako, ali stvarno sam se bila otpisala jer nema značajnog porasta temp., al ipak dok ne dođe M nema više predaje 😁
10/2020 biohemijska
Malla 😍🥰
LjibiciceTo mi je bilo super kad imas vip na FF onda mozes svoj graf usporedivati sa slicnim koji su zavrsili trudnocom 😊
Vidiš, taj detalj za FF nisam znala...sve mi se čini da se ozbiljno počinjem zaljubljivat u FF, a do prije par dana nisam znala da postoji 😂😂😂
10/2020 biohemijska
Ja prijavljujem dolazak vjestice. Skratili se ciklusi zadnja 2-3 mjeseca, ovo je vec drugi mjesec da je 25 dana… inace je po 29 bilo. Pijem maca prah 3 mjeseca skoro i vrkutu mjesec dana. Bolje da urani, barem se postedim razmisljanja o testu 😒 u novo odbrojavanje!
A joooj, odboluj danas i već od sutra opet da nam budeš puna nade i u nove pobjede da idemo 💜
I ja sam jedan ciklus koristila maca prah i tad mi poranila 5 dana, ali tih 5 dana bilo samo smećkarenje i tek 6ti dan krenulo kako treba. A nisam ni redovno baš pila maca prah, možda nekih 5 dana, ali očito ima nekog djelovanja. Ja se tad uplašila i odustala od njeg 😀
I ja si sve mislim da cu odustat od tog praska, da vidimo je li on krivac za skracene m. Svaka 3 mjeseca probat nesto novo pa da vidimo ucinak svakog, a onda sve forumasice zajedno knjigu napisat 😂
Super ideja 😁 Ne sumnjam da bi ogromnu lovu zgrnule 😁
10/2020 biohemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji