Evo me!!!Odusevljena pod broj jedan sa dr Matkovic iz Osijeka.
Primili mene i supruga ,ekstra ljubazni ,profesionalni!
Doktor je vidio vodeci folikul i vidio moju sluz koja je po njegovom odlicna-pitao kad smo imali odnos-pa reko evo danas prije pregleda-🤪🤗-kaze on pametan potez i ode pod mikroskop pogledat spermice te je zvao i mene i muza.Ludilo a oni brzi pokretni,milion ih ima…Znaci i kod njega odmah rijesio stvar.Predlozio da odmah izazove ovulaciju sa injekcijom na sto smo pristali.Ja dobila injekciju koju kupis u apoteci i sutra u noc cu imati ovulaciju.sutra moramo imati odnos.
Ako je sve ok onda test na trudnocu 24.6 a do tad pocinjem piti duphaston.
Ako ne ostanem teudna onda su jajovodi problem pa cemo se naknadno javiti opet da to rijesimo.
Cure moje sve ovo je jedno veliko pozitivno iskustvo kod mene da nemam rijeci.Covijek je vrh👍👍👍👍
200kn kosta injekcija…
Evo …pitajte ako vas sta jos zamima
Tu injekciju moze koristiti bilo tko ili? Ide na recept ili?
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Zvjezdice wooow pa to je neki ultra dobar gin. Prvi put čujem za injekciju takvu ali odlično. Čekamo sve simptome i detaljčiće
url=https://lilypie.com]
Zvjezdice 🥰 super vijesti i super ginic 💞
Cek on je tvoju sluz gledao pod mikroskopom i vidio je spermije jer ste taman prije pregleda imali odnos!?
Kako foraaa 😊😊😊
Sto nije to štoperica, injekcija sto si dobila?
“Nebo strpljive voli.”
Cek on je tvoju sluz gledao pod mikroskopom i vidio je spermije jer ste taman prije pregleda imali odnos!?
Kako foraaa 😊😊😊
Da gledao je kakve je kvalitete ali pri pregledu me pitao kada su bili odnosi i cim sam rekla taj dan odmah je htio pogledati spermije pod mikroskopom tako da nam je izasao maksimalno u susret i napravio nalaz i za muza😊
Neznam dali je to pravi nalaz kao kad bi nosio na citologiju ali ocitao je stanje pokretnih i progresivnih
Zvjezdice wooow pa to je neki ultra dobar gin. Prvi put čujem za injekciju takvu ali odlično. Čekamo sve simptome i detaljčiće
Ni ja nisam ocekivala takav ishod.vecinom hodas okolo par ciklusa dok se netko odluci nesto konkretnije.Mislim da je to hcg injekcija .
Evo me!!!Odusevljena pod broj jedan sa dr Matkovic iz Osijeka.
Primili mene i supruga ,ekstra ljubazni ,profesionalni!
Doktor je vidio vodeci folikul i vidio moju sluz koja je po njegovom odlicna-pitao kad smo imali odnos-pa reko evo danas prije pregleda-🤪🤗-kaze on pametan potez i ode pod mikroskop pogledat spermice te je zvao i mene i muza.Ludilo a oni brzi pokretni,milion ih ima…Znaci i kod njega odmah rijesio stvar.Predlozio da odmah izazove ovulaciju sa injekcijom na sto smo pristali.Ja dobila injekciju koju kupis u apoteci i sutra u noc cu imati ovulaciju.sutra moramo imati odnos.
Ako je sve ok onda test na trudnocu 24.6 a do tad pocinjem piti duphaston.
Ako ne ostanem teudna onda su jajovodi problem pa cemo se naknadno javiti opet da to rijesimo.
Cure moje sve ovo je jedno veliko pozitivno iskustvo kod mene da nemam rijeci.Covijek je vrh👍👍👍👍
200kn kosta injekcija…
Evo …pitajte ako vas sta jos zamima
Tu injekciju moze koristiti bilo tko ili? Ide na recept ili?
Meni je doktor objasnio da sam ja potrefila period folikula i vrijeme kada se daje injekcija.S obzirom da su mi svi nalazi hormina dobri i nalazi briseva te štitne i spermija on je odmah preporucio Taj Brevactid 50000 koji ce vecers izazvat ovulaciju sto posto.Meni je zive spermije nasao dubiko u cerviksu,znaci nema razloga da ne ostanem T osim ako mi jajovodi ne prave problem a to cu sad vidjeti kad budem radila test.
Injekciju on prepise i odes kupiti u ljekarnu ,tj moj muz je odmah otisao.i sestra mi dala
Cure,
ovakva je situacija, pa mi malo rasvjetlite 😀
Znači, nije povišena ni bazalna, ni dnevna, nikakvih simptoma rane T, ni PMS-a(14.6. vrujeme M), za PMS nije problem, to zna buknut u dan-dva, čak ni grudi tokom O ni poslije nit su bolile nit napuhane, ama baš ništa i zbog toga ja se već oprostila sa ovim ciklusom, skroz isključila mogućnost plusa :(
Upravo zbog toga, danas odlučim početi sa macom (čaj), popila soljicu jednu samo. Znam da se ona pije samo do O, ali stvarno sam ubjeđena da se nemam čemu nadat. I nakon par sati od popijenog čaja, lijevi jajnik koji me boluckao tokom O me toliko zažigao da sam morala momentalno sjest i tako bit 5 min, nikad do sad se to nije desilo. Nakon toga odem piškit i ugledam malo nekakvog bjelog iscjedka, slično kao pred O, ni to mi se nikad do sad nije desilo. I sad nemam pojma šta mislit, jel moguće da je jedna šoljica mace imala odmah učinak, ili se ipak imam čemu nadat, bar malo, ovaj ciklus…U svakom slučaju, sa macom neću nastavit dok ne bude sve jasno 😀
Mislim da ti nece naskoditi jedna salica caja.zato ja uvije pijem do 12 iki 13 dana ciklusa pomalo.Iako znam zene koje su pile macu kao vodu bez prestanka 40dana i onda stop.
Tako da ne brini
Aaaaaaaa zvjezdiceee tako sam sretna zbog tebe, ti ces nam biti iduci plusic 100% :)) popravila si mi ovaj sugav dan :) sretnooo
Tera zasto nebi i ti kao i ja isla po injekciju.Ja nisam nikakav specijalan slucaj osim sto sam u pravo vrijeme se nasla kod pravog doktora.Mi smo to sve odradili u 40min
Kako foraaa 😊😊😊
Hm iskreno nisam jos izguglala o toj injekciji sve.To mi je nesto novo.Da-trebalo bi biti nesto poput tog sto kazes
Mislim da ce ti dobar gin uraditi isto.treba se samo malo potruditi s tim da on tamo ima dosta svoje opreme.recimo radit ce mi i ono propuhivanje jajovoda aako bude trebalo.znaci dobra oprema i znanje cuda rade
Sortiraj odgovore
Najstariji