Ja ipak mislim da je bila 10 dc 🧐🤔
A ako je bila i 11 dc nadam se da smo ok pokrili pa sto bude. Kao da mozemo utjecati na to, sto je do nas smo napravili 😉🤞🏻
Izgleda i meni da je to bilo 10 tog dana!
Super pratimo dalje nastavak!👌👌👍👍
Nisam mogla izdrzat pa sam sama sebe pokopala i uneredila s raspoloženjem za naredne dane, iako sam znala da ce test pokazat -, morala sam ja, nebi bila ziva a do termina M jos 5dana
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Nisam mogla izdrzat pa sam sama sebe pokopala i uneredila s raspoloženjem za naredne dane, iako sam znala da ce test pokazat -, morala sam ja, nebi bila ziva a do termina M jos 5dana
Ima jos vremena 5 dana, nemoj se unaprijed zalostiti. Nekima se od danas do sutra pojavi crtica tako da za 5 dana jos stigne 😊👍
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Test negativan, sad mogu mirno čekati M...
TiNa ti si možda ipak prerano radila test, ima još nade...
Martina mene pliz stavi na listu za plus 27.06. 😁 ff kaze tako pa cemo vidjeti nakon ulovljenog pika 😊
Test negativan, sad mogu mirno čekati M…
TiNa ti si možda ipak prerano radila test, ima još nade…
Saljem ti zagrljaje 🤗😘
Test negativan, sad mogu mirno čekati M…
TiNa ti si možda ipak prerano radila test, ima još nade…
Joooj bas mi je zao, drzi se. :*
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
drage mamice lijep pozdrav, zanima me sljedece, radimo na bebi vec skoro godinu, prva beba bila iz prve, a ova nikak jer su mi se ciklusi uzasno poremetili nakon trudnoce i odlucila ja pratiti malo ovulaciju, ovo mi je prvi mj da sam pocela sa testicima pa me zanima dal su ova zadnja dva testica pozitivna? Znaci li to da bi ovulacija trebala nastupiti u roku 24 sata od pozitivnog testa? Nova sam u tome pa to i ne kuzim bas, hvala svima super ste mi 😊
Hvala curke! Ovaj put nisam toliko razočarana, nešto nisam ni pomislila da sam trudna do jučer... do ovog puta sam si našla milion simptoma... sada jedino cice, jer me inače bole dan i prestanu brzo ... dobro je, novi ciklus, nova nada... ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji