Opaaa Slee to je to! To je sada crta, više nije sjena! E sad ti čestitam i navijam da se razvija kako treba. Možda da se odma javiš gin pa da napraviš sve što treba tj. Terapiju dobiješ! Bravooo! Ma tko bi rekao prije 10 dana da će to ovako završit 😘❤️
Čekamo i kod vas druge cure ovakav razvoj situacije!
url=https://lilypie.com]
..upravo sam pišnula sam LH test, čist bezveze.. 3 dan kak mi kasni
Vidis mene to izluduje,kada mi se blizi kraj ciklusa meni je testna crtica na tim LH trakicama skoro nevidljiva,slabija puno jos i od ove tvoje,a zadnjih par dana je poprilicno jaka…drzim fige da je sve to jedan dobar znak🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙈
..tamnija je više nego na slici, a prije 3 dana ni c od crtice 🤔
...kaj fakat ovulacijski test može pokazat trudnoču ?
Hvalaa cure, ja sam van sebe! Nazvala sam odmah gin i dobila progesteron. Idem vaditi betu da budem sigurna.
Mislite da nema veze sto sam ovaj drugi moraa razmontirati da vidim?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvalaa cure, ja sam van sebe! Nazvala sam odmah gin i dobila progesteron. Idem vaditi betu da budem sigurna.
Mislite da nema veze sto sam ovaj drugi moraa razmontirati da vidim?
Ako dva pokazu crtu,a digitalni razmontiras onda je to vise od 50% sanse,opusti se,vadi betu i javi nam brojku! 😘
Vidis mene to izluduje,kada mi se blizi kraj ciklusa meni je testna crtica na tim LH trakicama skoro nevidljiva,slabija puno jos i od ove tvoje,a zadnjih par dana je poprilicno jaka…drzim fige da je sve to jedan dobar znak🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙈
…kaj fakat ovulacijski test može pokazat trudnoču ?
Kod nekih moze pokazati jako ranu trudnocu jer su u samom pocetku alfa lanci jaci sto detektira ta LH trakica,a kasnije postaju jaci beta lanci pa se radi beta iz krvi ili HCG test
Nije digitalni, nego neki obican samo ima oklop preko sebe 😂
Crnerupe sto je s tobom?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sretno s betom! Naravno ds nema veze, taj plastični okvir je tu radi lakše izvedbe, ništa drugo. Često ta plastika samo ometa vidno polje. Javi nam brojku!
…kaj fakat ovulacijski test može pokazat trudnoču ?
Samo ako je LH trakica tamna znači ako pokazuje pik ili skoro pik onda se može posumnjati u trudnoću. Ili ako inače nankraju ciklusa ne bude nikakva crta a onda se pojavi prilično tamna crta može se posumnjati u tridnoću. Tada našraviš HCG test i ako on da sjenu bar onda se ima šanse nadati. Ovako LH sam po sebi nije test na trudnoću niti je može dokazati ali može nas natjerati da posumnjamo.
I ja sam znala Slee jer meni iz mullera nikad ni dan do M ne prikazu sjenu😂
Sortiraj odgovore
Najstariji