Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy
    12. Siječanj 2020. 14:25

Martina1982

Anchyy

crnerupe

Anchyy

Slee

Crnerupe, drzim fige da nase sjene potamne i da je to stvarno to! Ova gornja se jace vidi!
    Ja cu dat popodne muzu da pisa po testovima da vidim hoce li i on biti trudan i valjaju li testovi 🤣🤣

Ostale zene, kak ste danas? Kako se osjecate

..mi došli sa šetnje, jedva sam hodala.. niš ne mogu, sise me bole do ludila..
    Važem dal da odem po test ili ne 😁
    …uglavnom ona koja nece doci nije došla 😁😁

Otidi po testove. Uzmi dva :D jedan za popodne u slucaju da bude negativan i jedan sutra ujutro s prvim urinom 🥳🥳🥳🥳😃🙈

Evo mlada damo.. izvolite.. jedva sam ispiškila tih 0.5
    https://ibb.co/LdcmBs0

Vidim plavu sjenu. Ponovi sutra ili za koji dan. Nazalost ne bi ubijala nadu ali ja sam ju isto imala prije nekih dva tjedna ali eto nisam trudna. Ali zelim ti da ti ipak jesi i da ce tamniti 🤞🤞🤞🤞🤞❤❤

Kaj pa se desilo ? Kasnila ti je M ?
    Meni je danas 8dan od ovulacije

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 14:31

ibb.co/LdcmBs0

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 14:31

Anchyy

ibb.co/LdcmBs0

Hahahaha... plavuša.. neznam 

12. Siječanj 2020. 14:33

Anchyy

Martina1982

Anchyy

crnerupe

Anchyy

Slee

Crnerupe, drzim fige da nase sjene potamne i da je to stvarno to! Ova gornja se jace vidi!
    Ja cu dat popodne muzu da pisa po testovima da vidim hoce li i on biti trudan i valjaju li testovi 🤣🤣

Ostale zene, kak ste danas? Kako se osjecate

..mi došli sa šetnje, jedva sam hodala.. niš ne mogu, sise me bole do ludila..
    Važem dal da odem po test ili ne 😁
    …uglavnom ona koja nece doci nije došla 😁😁

Otidi po testove. Uzmi dva :D jedan za popodne u slucaju da bude negativan i jedan sutra ujutro s prvim urinom 🥳🥳🥳🥳😃🙈

Evo mlada damo.. izvolite.. jedva sam ispiškila tih 0.5
    https://ibb.co/LdcmBs0

Vidim plavu sjenu. Ponovi sutra ili za koji dan. Nazalost ne bi ubijala nadu ali ja sam ju isto imala prije nekih dva tjedna ali eto nisam trudna. Ali zelim ti da ti ipak jesi i da ce tamniti 🤞🤞🤞🤞🤞❤❤

Kaj pa se desilo ? Kasnila ti je M ?
    Meni je danas 8dan od ovulacije

Bio mi je 35 dan ciklusa. Danas je 47 a jos nisam ni Ovulaciju imala. A dobila sam sjenu na takvom testu. 

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 14:34

Marinalin

Super anchy crtica je tu👌👌
    Eto sad ce tamnit mogla bih ti cestitat vec jer danas je M trebala doc
    Stoga sretno👌👌🥰

Hvala ti..
    Sad objasni plavuši kak sliku postavit umjesto linka 😁

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 14:36

Pa kak.. jesi mozda imala biokemijsku ?
    Redovite cikluse imaš ?

12. Siječanj 2020. 14:36

Anchyy

Anchyy

ibb.co/LdcmBs0

Hahahaha… plavuša.. neznam

Kad napravis upload na stranici ibb.co stisnes strelicu u kucici iznad di stoji link i tamo odaberes BBC thumbnails linked i kad ti stavi link taj link kopiras i zaljepis ovdje u komentar i automatski ce ti se odmah pokazat slika prije nego posaljes komnetar

12. Siječanj 2020. 14:37

Martina1982

anaa123

Bok cure, prvi put koristim trakice pa me zanima vaše mišljenje. Da li je crtica presvijetla da bi bila ovulacija i da li bi trebala opet ponoviti za dan, dva?
    https://ibb.co/GcBSpVK

Da presvijetla je. Koji ti je dan ciklusa?

13ti, a ciklusi mi traju 27-33 dana

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 14:40

..ooo hvala..
    ..inace kak dam napisala 8 dan od ovulacije mi je

12. Siječanj 2020. 14:42

Anchyy

..ooo hvala..
    ..inace kak dam napisala 8 dan od ovulacije mi je

Vidim crticuuu! Navijam da tamni kako i treba 🥳🥳🥳 ali ako ti je 8DPO onda kako si trebala danas dobiti? Inace ti je ova faza kraca ili? Jesi probala kojeg kineza napravit osim digitalca? 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.