Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2019. 19:37

tera_

Zvijezdica37 bas si kraljica…i ja sam nocas imala hopa cupa a jutros pokaza test da je vrijeme, neznam jel se stignu popraviti plivaci al danas opet akcija…e i ja sam na vrkuti😂😂😂😂

Ahahaahaha ove zenske lude na vrkuti ...ocu i ja piti vrkutuuuuuuu.....🤣🤣🤣🤣🤣da vidim kak je to na vrkuti 😂😂😂😂😂

tera_
    09. Svibanj 2019. 19:40

Martina1982

tera_

Zvijezdica37 bas si kraljica…i ja sam nocas imala hopa cupa a jutros pokaza test da je vrijeme, neznam jel se stignu popraviti plivaci al danas opet akcija…e i ja sam na vrkuti😂😂😂😂

Ahahaahaha ove zenske lude na vrkuti …ocu i ja piti vrkutuuuuuuu…..🤣🤣🤣🤣🤣da vidim kak je to na vrkuti 😂😂😂😂😂

Mislim da cu ja mm nositi brufen da nebi poceo govorit da ga boli glava 😂😂

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

09. Svibanj 2019. 20:23

tera_

Martina1982

tera_

Ahahaahaha ove zenske lude na vrkuti …ocu i ja piti vrkutuuuuuuu…..🤣🤣🤣🤣🤣da vidim kak je to na vrkuti 😂😂😂😂😂

Mislim da cu ja mm nositi brufen da nebi poceo govorit da ga boli glava😂😂

Hhhhhhhhh to bi bilo presmjesno da M pocne vikat da ga boli glava 🤪🤪🤪😂😂😂😂😂😂😂

• Andrejnedo19
    09. Svibanj 2019. 20:58

Dobra večer žene drage. Ja sad idem 3put i milum Boga da uspije. Jako sam sumnjičava jer su velike razlike u Njemačkoj od 5zemlja gdje sam se raspitala. Meni 9dan vadi jajne stanice,nisu mi tad uopce plodni dani. Pitala sam zasto ne mogu gledati dok vraca u mene kaze da to ne rade,onda koga sam god pitala za ove zadnje sprice. Svi daju si u butinu ja sve u stomak . Ne zamjerite mi kako sam sve s brda-dola napisala jako sam nervozna i sumnjicava. Rekli su nam da je ova privatna klinika u Ulmu najbolja a ja sumnjam . Sretno svima od ❤️.

09. Svibanj 2019. 21:09

Andrejnedo19

Dobra večer žene drage. Ja sad idem 3put i milum Boga da uspije. Jako sam sumnjičava jer su velike razlike u Njemačkoj od 5zemlja gdje sam se raspitala. Meni 9dan vadi jajne stanice,nisu mi tad uopce plodni dani. Pitala sam zasto ne mogu gledati dok vraca u mene kaze da to ne rade,onda koga sam god pitala za ove zadnje sprice. Svi daju si u butinu ja sve u stomak . Ne zamjerite mi kako sam sve s brda-dola napisala jako sam nervozna i sumnjicava. Rekli su nam da je ova privatna klinika u Ulmu najbolja a ja sumnjam . Sretno svima od ❤️.

Pozdrav i tebi. Nisam sigurna, ali mislim da si fulala temu u koju ces napisati kometar. Ali nema veze. Slucajno znam o cemu pricas i moja seka si je davala u trbuh isto. Zelim sve najbolje i drzim vam 🤞 

• Andrejnedo19
    09. Svibanj 2019. 21:11

Martina1982

Andrejnedo19

Pozdrav i tebi. Nisam sigurna, ali mislim da si fulala temu u koju ces napisati kometar. Ali nema veze. Slucajno znam o cemu pricas i moja seka si je davala u trbuh isto. Zelim sve najbolje i drzim vam 🤞

Oooo ,sorry . Onda sam otisla na krivu temu. Hvala draga ❤️

09. Svibanj 2019. 21:15

Andrejnedo19

Martina1982

Andrejnedo19

Oooo ,sorry . Onda sam otisla na krivu temu. Hvala draga ❤️

Sve pet 👍 samo polako ❤ Sretno ovaj put 😉

• baby
    09. Svibanj 2019. 21:26

Martina1982

baby

Drugi tjedan budu rezultati pa vam javim…danas mi je 3.dan ciklusa, jos 3-4dana i m bude otisla…pricekat cu s vrkutom dok ne dobijem nalaze hormona, ak je sve ok pocela budem piti vrkutu i stolisnik…a trakice sam odlucila ne pisati ovaj mjesec nego budemo imali odnose svaka 2-3 dana pa sta bude bude. Mozda pisnem kad budem sumnjala da je ovulacija ali prije ne budem

Ajde super…ja sam jednom vadila te hormone…bilo mi nes malo muskih povecano al iskreno ne sjecam se sta mi je i dal mi je sta dala da pijem…..pa da i to je dobra motedoa definitivn….e pa zelim da bude i uspjesno 🤞🤞🤞

Zadnji ciklus smo pokrili prije o, na dan o i 2 dana poslje o tak da smo napravili sve a nije uspjelo..sad idem drugom taktikom.

Mallla
    09. Svibanj 2019. 23:02

Eee baby nema recepta koji 100% uspjeva. Da je bar cijeli posao nagodit na O. Ma ko zna koliko puta smo i nagodile a npr. Bio loš spermić ili loše jaje....nemoj da te to frustrira al taktike svakako isprobavaj 😊
    Zvjezdice točno sam zamislila scenu, mislim da ti je dragom danas sretan dan. 
    Pohotnice, ovaj hocu rec lalaa  opisuješ dragog ko kakvu životinjicu koju sad njeguješ pa da može u borbe 😂😂😂 dobro ste me nasmijale. 

Moja sluz je bila vodenasta zadnjih 5 dana, ja se ne sjećam da je ikad toliko dugo bila. A večeras mi se čini kremasta. Ma tko zna što će tu na kraju ispast. Sad me zanima kakva će u jutro biti temp. 
    Inače radila sam još dvije trakice i mogu samo reć 😣 a ostala još jedna. Nisam ni skužila da sam potrošila. Al dobro

url=https://lilypie.com]

vuky
    10. Svibanj 2019. 07:18

Ja sam dobila trakice, pa ću sad pratiti ciklus da vidim kako to ide, iako sam ulovila PIK sa onih 5 trakica iz Mullera. I probati ćemo odnose svaki drugi dan a ne 2x dnevno ko inače... eto, ako uspijemo biti skupa u tom periodu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.