Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Prosinac 2019. 11:22

Sretan Bozic svima!!
    Nova sam ovdje, ali dugo vas citam. Ovo je prvi put da pratim ovulaciju lh trakicama pa nisam bas sigurna kako treba izgledati. Trebala bi dobiti 7.1. pa držite fige da ne dode 😊😊

MalaD
    25. Prosinac 2019. 12:08

Ja napravila test danas i vidi se neka sjena na clearblue..-poslikala ali sam slucajno obrisala pa nemam sliku.. Prerano  je i za njega valjda da bi bipa tamnija crta.. Imam jos test iz dm-a first sign zanima me hoce li on pokazati ista 3 dana prije menge?? Ima koga da je taj pokazao pozitivno toliko prije??
    Hvala. 

sanja0508
    25. Prosinac 2019. 13:02

Drage moje trudilice, žene, majke, kraljice. Sretan Bozic želim svima koje ga slave. Uzivajte danas odmorite se, najedite se, otvarajte poklone, vodite ljubav i budite sretne.
    🎄❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Aneee
    25. Prosinac 2019. 13:22

Drage cure sretan i blagoslovljen Božić vam želim od srca i da što prije ugledamo + i što prije dočekamo naše bebice  😊🥰🎄🎅😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

25. Prosinac 2019. 13:58

Brunoibrankica

crnerupe

Brunoibrankica

Sretan Božić svima koje slavite…
    Ja piskila jucer i danas po lh trakicama.. jucer se vidjele obje linije,jednako… A danas samo kontrolna …znači jos nista od ovulacije ..

Ako si vidla kontrolnu i testnu jednako pik je bio kroz narednih par sati,sto znaci da se ovulacija dogada oko nekih 36 sati otkad si radila testove! Sretno i drzim fige da se nesto primiii 😍😍😍

Curke zelim Vam svima koje slavite sretan i blagoslovljen Bozoc,da ga provedete u miru sa najmilijima 🥳🥳🥳😘😁

Hmmmmmm… A nebi trebala biti jedna tamnija od druge , kad bi to bilo To

Ako je testna tamnija od kontrolne onda znaci da je Pik bio ili je u tom trenutku i onda pocne blijediti crtica jer do O treba doci :)

• justagirl2201
    25. Prosinac 2019. 14:53

Sretan i blagoslovljen Božić svima koji slave!! 🌲🥂😍 2020.je naša godina i neka nam svima bude + u Novoj godini! ❤😊😍😚

25. Prosinac 2019. 19:54

Curke ima li koji novi plusic mozda?
    Imam jedno pitanjce...naime danas mi je 9DC, a od toga sesti dan kako mi je zavrsila M... e sad..danas me cijeli dan mucnina neka drzi i imam grceve ko da cu dobiti a vec je prosla ovaj mjesec? Kada sam legla nakon rucka,tocno u podrucju maternice sam osjetila ko neku bol,bockanje,ali nije bilo neugodno toliko koliko sam mislila da bi moglo biti i sad ne znam sto bi to moglo biti? Zna li koja od vas? Je li koja imala takvu situaciju?

Slee
    25. Prosinac 2019. 21:38

Sretna Bozic svima! Nadam se da ste se odmorile i zabavile u krugu najdrazih!
    Ja sam se prejela i jucer smo malo popili muz i ja pa sutra lagano oporavak! 
    Crnerupe me zna bas jako boliti oko O, isto kao da trebam dobiti. Mozda je to to?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

25. Prosinac 2019. 21:42

..Slee

Sretna Bozic svima! Nadam se da ste se odmorile i zabavile u krugu najdrazih!
    Ja sam se prejela i jucer smo malo popili muz i ja pa sutra lagano oporavak!
    Crnerupeme zna bas jako boliti oko O, isto kao da trebam dobiti. Mozda je to to?

Nadam se da je to obzirom da treba biti O po kalendaru 2.1.,a do sada sam imala samo od simptoma O ovulacijsko krvarenje i bockanje u jajnicima,dosta jako,ali samo to uz iscjedak naravno...

Malamala
    25. Prosinac 2019. 22:01

Sretan Božić cure :)
    Dali je koja koristila lh trakice iz Mullera? Uopce ži nike jasno dali je bio pik ili ne.. Crtica je bila nijanse kao kontrolna ali jako jako tanka, duplo tanja od kontrolne.. Ima koja mozda iskustava s tim trakicama? 

Mala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.