Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    23. Prosinac 2019. 14:58

Ja sam sad kod zubara pa cu ici kupit test, osjećam pritisak dole, ali nista ne boli, prdim nonstop, sise bole na dodir i tako

MalaD
    23. Prosinac 2019. 15:01

Ja danas prijavljujem, bolne grudi, i svrbez grudi,  povremeno probadanje u desnim jajniku, neki glupi ljigavi iscjedak i povremeno malo mucnina.. 
    Menga nebi trebala doci u subotu ili nedjelju.. 

Nova19
    23. Prosinac 2019. 15:04

MalaD i Hope simptomi vam super zvuče piškite i razveselite nas!!!

• justagirl2201
    23. Prosinac 2019. 15:09

Čekamo testićeeee 💪💪💪

Mallla
    23. Prosinac 2019. 16:11

Ooo Hope.... To bi mogao biti +, pogotovo to što prdiš 😉 navijam.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    23. Prosinac 2019. 16:12

Nova19 daaa 22.12.
    Isto kažem 2020 mi se baš sviđa pa nek bude dobitna. Moja isto stalno hoće bebama pa baš bi bilo lijepo dovesti kući jednu bebu. 

url=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    23. Prosinac 2019. 16:30

Negativan, nema ni sjene

Napokon 2804
    23. Prosinac 2019. 16:32

A bila kod zubara i desni mi jako krvarili sta god da je takla i kaze to ti moze bit trudnoca, i otisla uzet test, napravila, negativan

• nestrpljiva18
    23. Prosinac 2019. 19:57

Hej cure, nisam puno ovdje pisala, ali sam vas zustro pratila. Puno vas prolazi slicno sto sam ja prolazila. Eto ja docekala svoj plus, no zbog dva pobacaja sam dosta oprezna sa slavljem te cekam UZV, no imam dobar osjecaj i saljem pozitivnu vibru.
    Podijelit cu s vama svoje iskustvo, mozda nekome pomogne, naime kako sam pocela uzimati maticnu mlijec, ici spavati oko 22 h, te malo bolje paziti na prehranu ciklusi su se izregulirali (inace imam PCOS). A ono najbolje od svega, ovaj mjesec nisam uopce mjerila temperaturu, pisala po trakicama, nista i dogodilo se! Ja sam najvise mrzila kad su mi ljudi govorili da pustim, da ce se dogoditi, no eto, izgleda da je bas to bilo potrebno.
    Zelim vam svima jedan veeeliki plus, a meni drzite fige da konacno cujem to srceko kako kuca 😘

Slee
    23. Prosinac 2019. 22:11

Nestrpljiva hvala i uzivaj u srceku kad ga cujes! Jesi li jos sta osim maticne uzimala? 
    Hope bas mi je zao :( bit ce uskoro, sigurna sam!

Ja sam danas napravila test jer me mucilo to sto mi je M trajala sveukupno dan i pol. Negativan je, ocito je tako ovaj mjesec. I dalje cesto piskim i sad sam vec sigurna da je neka upala u pitanju pogotovo zato sto me danas bas bolilo u podrucju jajnika. Nikad nisam imala upalu, da pitam doktoricu svoju antibiotik ili sto?

Ste spekle kolace, ocistile kucu? Evo ja tek sad malo uzela stanku, bas sam se ufurala

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.