Ja sam sad kod zubara pa cu ici kupit test, osjećam pritisak dole, ali nista ne boli, prdim nonstop, sise bole na dodir i tako
Ja danas prijavljujem, bolne grudi, i svrbez grudi, povremeno probadanje u desnim jajniku, neki glupi ljigavi iscjedak i povremeno malo mucnina..
Menga nebi trebala doci u subotu ili nedjelju..
Ooo Hope.... To bi mogao biti +, pogotovo to što prdiš 😉 navijam.
url=https://lilypie.com]
Nova19 daaa 22.12.
Isto kažem 2020 mi se baš sviđa pa nek bude dobitna. Moja isto stalno hoće bebama pa baš bi bilo lijepo dovesti kući jednu bebu.
url=https://lilypie.com]
A bila kod zubara i desni mi jako krvarili sta god da je takla i kaze to ti moze bit trudnoca, i otisla uzet test, napravila, negativan
Hej cure, nisam puno ovdje pisala, ali sam vas zustro pratila. Puno vas prolazi slicno sto sam ja prolazila. Eto ja docekala svoj plus, no zbog dva pobacaja sam dosta oprezna sa slavljem te cekam UZV, no imam dobar osjecaj i saljem pozitivnu vibru.
Podijelit cu s vama svoje iskustvo, mozda nekome pomogne, naime kako sam pocela uzimati maticnu mlijec, ici spavati oko 22 h, te malo bolje paziti na prehranu ciklusi su se izregulirali (inace imam PCOS). A ono najbolje od svega, ovaj mjesec nisam uopce mjerila temperaturu, pisala po trakicama, nista i dogodilo se! Ja sam najvise mrzila kad su mi ljudi govorili da pustim, da ce se dogoditi, no eto, izgleda da je bas to bilo potrebno.
Zelim vam svima jedan veeeliki plus, a meni drzite fige da konacno cujem to srceko kako kuca 😘
Nestrpljiva hvala i uzivaj u srceku kad ga cujes! Jesi li jos sta osim maticne uzimala?
Hope bas mi je zao :( bit ce uskoro, sigurna sam!
Ja sam danas napravila test jer me mucilo to sto mi je M trajala sveukupno dan i pol. Negativan je, ocito je tako ovaj mjesec. I dalje cesto piskim i sad sam vec sigurna da je neka upala u pitanju pogotovo zato sto me danas bas bolilo u podrucju jajnika. Nikad nisam imala upalu, da pitam doktoricu svoju antibiotik ili sto?
Ste spekle kolace, ocistile kucu? Evo ja tek sad malo uzela stanku, bas sam se ufurala
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji