Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    26. Prosinac 2019. 00:30

Curke moja menga trajala 3 dana...bilo dosta prva 2 dana i 3.i 4.dan samo smeđarenje za cijeli dan jedan dnevni uložak...jel ikome tak kratko trajala M?

Malamala
    26. Prosinac 2019. 08:38

crnerupe

Tajchy00

Sretan Božić cure :)
    Dali je koja koristila lh trakice iz Mullera? Uopce ži nike jasno dali je bio pik ili ne.. Crtica je bila nijanse kao kontrolna ali jako jako tanka, duplo tanja od kontrolne.. Ima koja mozda iskustava s tim trakicama?

Ajde uploadaj trakice preko stranice ibb.com pa cemo ri tako lakse reci misljenje,ovako je pucanje u prazno :)

https://ibb.co/rQgYYd8
    Evo, ovaj najniži je zasnji... Sad kad se osušilo i djeluje malo deblje, ali dali je bilo pik ili ne?
    Hvala vam na odg. :) 

Mala

MalaD
    26. Prosinac 2019. 08:55

justagirl2201

Curke moja menga trajala 3 dana…bilo dosta prva 2 dana i 3.i 4.dan samo smeđarenje za cijeli dan jedan dnevni uložak…jel ikome tak kratko trajala M?

Jesi napravila sad test? 

MalaD
    26. Prosinac 2019. 09:03

Meni je malo mucno, ujutro opet bolni donji dio leda-kao kad imam ovulaciji (skroz mi se leda ukoce i bole) i imam osjecaj da ce menstruacija stici.. :-(
    Justagirl napravi test! 

Slee
    26. Prosinac 2019. 09:49

Justagirl, meni je ovaj mjesec tako bilo. Imala sam prvi dan smedje, drugi dan ful slabo crveno i treci dan smedje i to je to. Nikad prije u zivotu tako. 
    Tajchi pisaj opet danas, po meni bi danas mogao biti pik, ali mozda bolje kazu iskusnije. 
    MalaD kad trebas dobiti? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• anaid
    26. Prosinac 2019. 09:56

justagirl2201

Curke moja menga trajala 3 dana…bilo dosta prva 2 dana i 3.i 4.dan samo smeđarenje za cijeli dan jedan dnevni uložak…jel ikome tak kratko trajala M?

Ok, mi cemo stvarno i plus skupa docekat..
    Nedjelja smedarenje cijeli dan, pon i utorak M ali duplo manje i slabije nego inace..i eto sad jos imma samo dnevni... isto slabo ovaj mjesec, a zadnja e su bas bila obilna krvarenja..
    E da, pocela sam pit nocurak pa cemo vidit rezultate :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Mallla
    26. Prosinac 2019. 09:57

Tajchy00

crnerupe

Tajchy00

Sretan Božić cure :)
    Dali je koja koristila lh trakice iz Mullera? Uopce ži nike jasno dali je bio pik ili ne.. Crtica je bila nijanse kao kontrolna ali jako jako tanka, duplo tanja od kontrolne.. Ima koja mozda iskustava s tim trakicama?

Ajde uploadaj trakice preko stranice ibb.com pa cemo ri tako lakse reci misljenje,ovako je pucanje u prazno :)

https://ibb.co/rQgYYd8
    Evo, ovaj najniži je zasnji… Sad kad se osušilo i djeluje malo deblje, ali dali je bilo pik ili ne?
    Hvala vam na odg. :)

Ja bi rekla da ni jedan os tih nije pik ali će uskoro! 

url=https://lilypie.com]

MalaD
    26. Prosinac 2019. 10:13

Slee

Justagirl, meni je ovaj mjesec tako bilo. Imala sam prvi dan smedje, drugi dan ful slabo crveno i treci dan smedje i to je to. Nikad prije u zivotu tako.
    Tajchi pisaj opet danas, po meni bi danas mogao biti pik, ali mozda bolje kazu iskusnije.
    MalaDkad trebas dobiti?

Trebam dobiti 28 ili 29.12.

peggy95
    26. Prosinac 2019. 11:16

Cure drage zelim vam sretan i blagoslovljen Bozic❤
    Eto, ja sam jucer na Bozic imala ovulaciju..napokon.. 25.dan ciklusa mi je bio. Samo ne kuzim kako kad mi je ginekolog rekao da zuto tijelo ne vidi i vjerojatno nece biti ovulacije ovaj mjesec. Osjetila sam neka bockanja u oba jajnika i reko aj da napravim test a on za minutu pokazao dvije tamne crte 😊

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Mallla
    26. Prosinac 2019. 11:49

peggy95

Cure drage zelim vam sretan i blagoslovljen Bozic❤
    Eto, ja sam jucer na Bozic imala ovulaciju..napokon.. 25.dan ciklusa mi je bio. Samo ne kuzim kako kad mi je ginekolog rekao da zuto tijelo ne vidi i vjerojatno nece biti ovulacije ovaj mjesec. Osjetila sam neka bockanja u oba jajnika i reko aj da napravim test a on za minutu pokazao dvije tamne crte 😊

Žuto tijelo se vidi tek nakon Ovulacije zato ga nije ni vidio. Ako ti je jučer bio pik tj 2 tamne crte onda je otprilike danas ovulacija.
    Meni je isto odštetala na 21dc. Bar mislim da je, nisam radila testove al nekako po osjećaju je bila jučer. Temperatura mi ovaj ciklus nije pouzdana za sad... Čekam skok temperature ali ga nema... A imala sam simptome koji mi se u zadnje vrijeme jave kad je O u pitanju. 
    Vidjet ćemo što će se događati kroz iduća 2 tjedna. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.