Martina1982 A šta je s tobom? Jesi radila test?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jutro…. Kod mene sve po starom. Danas mi je 10ti dan ciklusa, tako da popodne kad dodem s posla pisnem po lh trakici, prvi put, kolko sam čitala ona bi trebala imat dvije crtice, koje bi trebale ukazivati na skoru ovulaciju, i kako će crtica tamniti , tako se ovulacija blizi.
Jel tako?!
ne mora biti da će ti pokazati 2 crtice… to treba uloviti, ovisi koliko su ti ciklusi… ja kada počinjem sa 10dc, druga crtica se nazire oko 12dc, tamna bude 13dc i 14dc… ali to nije isto svaki mjesec… uglavnom, ako imaš redovne cikluse, počni piškiti 10dc popodne i tako svaki dan u isto vrijeme dok ne uloviš pik… sretno!
Hvala...
vrlo ne redovite cikluse imam, ali sam sad pod terapijom pa je doktor tako rekao. Danas kad dođem doma piškim, pa ćemo vidjeti, bit će kako mora biti.
Jutro…. Kod mene sve po starom. Danas mi je 10ti dan ciklusa, tako da popodne kad dodem s posla pisnem po lh trakici, prvi put, kolko sam čitala ona bi trebala imat dvije crtice, koje bi trebale ukazivati na skoru ovulaciju, i kako će crtica tamniti , tako se ovulacija blizi.
Jel tako?!
ne mora biti da će ti pokazati 2 crtice… to treba uloviti, ovisi koliko su ti ciklusi… ja kada počinjem sa 10dc, druga crtica se nazire oko 12dc, tamna bude 13dc i 14dc… ali to nije isto svaki mjesec… uglavnom, ako imaš redovne cikluse, počni piškiti 10dc popodne i tako svaki dan u isto vrijeme dok ne uloviš pik… sretno!
Hvala…
vrlo ne redovite cikluse imam, ali sam sad pod terapijom pa je doktor tako rekao. Danas kad dođem doma piškim, pa ćemo vidjeti, bit će kako mora biti.
Ma bit će, samo treba biti strpljiv... to je moja najveća mana, ja bih odmah sve sada
Ja sam odlučila da ovaj mjesec neću piškiti trakice ali ćemo se držati da svaki drugi dan imamo odnos.. tim više da bi mi O trebala biti kada sam na godišnjem pa eto, nadamo se samo sve opušteno
Cure meni danas 9 dpo,i naravno nestrpljiva ja isla radit test..jel vi vidite sta?https://ibb.co/Pt8f3sD
Alisa ne želim ubijati tvoje nadanje. al ja ne vidim plusić, vidim u prvom prozorčiću vodoravnu liniju a a u drugom prozorčiću okomitu liniju ( gledajući s lijeva na desno) .
Alisa ne želim ubijati tvoje nadanje. al ja ne vidim plusić, vidim u prvom prozorčiću vodoravnu liniju a a u drugom prozorčiću okomitu liniju ( gledajući s lijeva na desno) .
Ok,hvala..meni se ucinila sjenica..ah sta ti radi zelja! 😀
Ja vidim na prvoj i na drugoj sjenicu ali kod tih clearblue to nist ne znaci. Samo ako je jace plava okomita onda vrijedi kolko sam ja skuzila. :-(
Martina1982 A šta je s tobom? Jesi radila test?
Jesam neki dan. Minus. Ali nemam pojma kad je i dal je uopce bila O. Jer mi se sve zbrckalo sa mjerenjem tempice a trakice nisam koriszila. Ali ni ne marim vise jer tak i tak se moramo cuvat naredna 3 mjeseca pa mi to vise nis ne znaci trenutno.
Jel tako?!
Hvala…
Ma bit će, samo treba biti strpljiv… to je moja najveća mana, ja bih odmah sve sada
Ja sam odlučila da ovaj mjesec neću piškiti trakice ali ćemo se držati da svaki drugi dan imamo odnos.. tim više da bi mi O trebala biti kada sam na godišnjem pa eto, nadamo se samo sve opušteno
Jel ovo tvoja curka ima rođendan! Neka joj je sretan i želimo joj jednu bebu da je ljuti i raduje ❤️ Moja princeza je jučer proslavila 3god. A čini se da je meni O bila jučer. Ovaj ciklus nisam radila trakice, mjerila san bazalnu ali kako kad pa se u ništa ne mogu posigurati. Vidjet ćemo iza Nove godine jesmo li skuhali što....
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji