Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    22. Prosinac 2019. 14:14

Brunoibrankica,dobro dosla 💋😉

• anaid
    22. Prosinac 2019. 14:50

justagirl2201

Anaid skupa idemo u nove pobjede 💪💪 kad ti inace bude O?

Evo vidi mi grafic, skoro pa skolski 14,13,13 i sad ovaj mj 15 dan. A tebi ? Slijedeca cca 4.1
    https://ibb.co/2KNFWWH

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Aneee
    22. Prosinac 2019. 15:08

Brunoibrankica dobro došla...😁
    Klomifen se dobija sam na recept ili?
    Jer sam čitala da je jako dobar u poticanju ovulacija pa me zanima jel može ovak kupiti ili samo recept?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Brunoibrankica
    22. Prosinac 2019. 15:25

ana.b.

Brunoibrankica dobro došla…😁
    Jer sam čitala da je jako dobar u poticanju ovulacija pa me zanima jel može ovak kupiti ili samo recept?

Samo na recept... I ako doktor misli da je potrebno, iz razloga sto je moguća višeplodna trudnoća. 
    A pošto ja uopće nemam ovulacija, kandidat sam za to. 
    Prosli ciklus sam bila i na folikulometriji, uboba jajnika bilo je stanica, čak lijepih velikih... Ali muž je bio onemogućen ... 
    A sad .... Kao da nema volju... Cijeli dan sami od sinoć, ni dotakli se nismo.   
    Pitala sam ga sta mu je, ništa jw odgovor .
    Očito problemi u glavi !

• anaid
    22. Prosinac 2019. 15:57

Brunoibrankica

ana.b.

Samo na recept… I ako doktor misli da je potrebno, iz razloga sto je moguća višeplodna trudnoća.
    Prosli ciklus sam bila i na folikulometriji, uboba jajnika bilo je stanica, čak lijepih velikih… Ali muž je bio onemogućen …
    A sad …. Kao da nema volju… Cijeli dan sami od sinoć, ni dotakli se nismo.
    Očito problemi u glavi !

Bok, dobro dosla...po cemu znas da nemas ovulacije,koji su ti simptomi ? (Osim potvrdeno od strane ginekologa) 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

Aneee
    22. Prosinac 2019. 16:08

Voljela bih blizance al kad ni ovo jedno da se potrefi 😅
    Da nije možda stres na poslu? 
    Jer mi zdanja 2 mj baš imamo stres na poslu...čak sam i dobila ranije najvjerovatnije zbog stresa...

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Brunoibrankica
    22. Prosinac 2019. 17:26

anaid

Brunoibrankica

ana.b.

Samo na recept… I ako doktor misli da je potrebno, iz razloga sto je moguća višeplodna trudnoća.
    Prosli ciklus sam bila i na folikulometriji, uboba jajnika bilo je stanica, čak lijepih velikih… Ali muž je bio onemogućen …
    Očito problemi u glavi !

Bok, dobro dosla…po cemu znas da nemas ovulacije,koji su ti simptomi ? (Osim potvrdeno od strane ginekologa)

Pošto sam svako malo kod ginekologa, da mi nešto daju da dobim m (duphastoni) ,  svaki put je onda i uzv, i tamo se vidi, a ovako ja na svom tijelu nikad ne osjetim ovulacije, to sam mozda dva puta u životu osjetila, probadanja i sluz..
    A svaki put kad jesam doktor mi potvrdi, nije bilo ovulacije ovaj mjesec. 
    A i eto 7 godina opustenog keksa, nikad nista, zadnjih tri mj sam ja vise u tome, u toj želji za ostvarenje cilja.
    A i prije nego sto sam zanijela Brunu, prosli smo dosta pregleda, muz dva puta spermiogram, koji je uredu.

• anaid
    22. Prosinac 2019. 18:41

Brunoibrankica

anaid

Brunoibrankica

ana.b.

Očito problemi u glavi !

Bok, dobro dosla…po cemu znas da nemas ovulacije,koji su ti simptomi ? (Osim potvrdeno od strane ginekologa)

Pošto sam svako malo kod ginekologa, da mi nešto daju da dobim m (duphastoni) , svaki put je onda i uzv, i tamo se vidi, a ovako ja na svom tijelu nikad ne osjetim ovulacije, to sam mozda dva puta u životu osjetila, probadanja i sluz..
    A svaki put kad jesam doktor mi potvrdi, nije bilo ovulacije ovaj mjesec.
    A i eto 7 godina opustenog keksa, nikad nista, zadnjih tri mj sam ja vise u tome, u toj želji za ostvarenje cilja.
    A i prije nego sto sam zanijela Brunu, prosli smo dosta pregleda, muz dva puta spermiogram, koji je uredu.

Da to sto si napisala za muza, ni njima nije lako jos dok znaju kako saki dolazak M utjece na nas...
    Zelim ti puno puno srece, kao i svima nama 😍

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

Napokon 2804
    22. Prosinac 2019. 22:20

Meni jos nista. Malo iscjedka, sise samo na dodir.. Tu i tamo koji grcic.. 

Nova19
    22. Prosinac 2019. 22:23

Hope2804

Meni jos nista. Malo iscjedka, sise samo na dodir.. Tu i tamo koji grcic..

Hope meni dalje pojačan iscjedak, sise osjetljive i osječam probadanje u lijevom jajniku... sutra kupujem test, ako ne procurim do Božića onda piškim... ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.