Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    06. Svibanj 2019. 11:19

vuky

Sve znam i sama sebi zvučim ludo, sto je najgore rastužim dragog jer se samo povučem u sebe! Jučer je rekao da ide on raditi sve pretrage i da će piti profertil i svašta nešto sam od sebe jer me ne može gledati tak, a onda mi bude još gore :/ a ne mogu sakriti osjećaje. Ništa, ovaj mjesec ću se opustiti, ionako ne gađamo O, pa sto bude …. samo nek sada dođe, a ne da mi se produži ciklus bzvz ….
    Btw. Bazalnu mjeriš pod pazuhom ili? Je gledala sam kako sve imate puno vise temp od mene …. meni temp rijetko bude preko 36,5…

Ja sam ustvari od ovog ciklusa prvi put pocela mjerit oralno odmah po budjenju a sve ostalo sam mjerila kako stignem tako da su i meni jos uvijek temperature niske i cekam da vidim kako ce izgledati graf.
    Ovo mi je tzv pokusni ciklus3🤭🤗

Bette
    06. Svibanj 2019. 11:19

Hvala cure, ma joj već sam luda, ah- kak bu bu :P

tera_
    06. Svibanj 2019. 11:28

Vuky i ja tako volim da dode na vrijeme nego da me zeza :) ja po b temp znam da cu dobiti uvjek jer mi se bas spusti dan dva prije..

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    06. Svibanj 2019. 11:29

Bette sto manje razmisljanja i u hopsanje 😂

Kbc St

Bette
    06. Svibanj 2019. 11:32

haha istina.
    A sam da pitam, kak vi mjerite bazalnu temperaturu? Pod pazuhom? Običnim toplomjerom? Kak onda znate da vam je ovulacija? Koliko se mora povisiti? Ja sam totalna tabula raada kaj se tog tiče haha

06. Svibanj 2019. 12:14

Bette

haha istina.
    A sam da pitam, kak vi mjerite bazalnu temperaturu? Pod pazuhom? Običnim toplomjerom? Kak onda znate da vam je ovulacija? Koliko se mora povisiti? Ja sam totalna tabula raada kaj se tog tiče haha

Prvo dobro nam dosla Bette. Pa gle evo ti moj slucaj...prosli ciklus. Mjerila tem u ustima. Sve stimalo. Imala pad i porast temperature. Graf na aplikaciji super. Trakica za O pozitivna. Sluz prisutna.Dobim 😈 13 dan od O. Ne moze bolje biti. Kad ono  par dana nakon ja zavrsim na hitnoj zbog anoovulacijskog ciklusa. Ispostavilo se da do ovulacije nije doslo. E sad...hebajga...ne mozes tocno znati. Ok ovo sr u vecini slucajeva ne desava. Moze se desiti kod zene al nece joj biti tako svaki ciklus. Tak da. Mislim da je najispravnija folikulometrija i pregled kod ginica. To je ono moje misljenje. Trakice nam mogu pomoci al.ne mozemo tocno znati dal.se desila.O i dal.je folikul pukao.

06. Svibanj 2019. 12:17

vuky

Jutro curke, da javim… moj test je negativan, M još nije došla, ali još jučer sam osjetila da će doći…. test radila samo da prestanem sa nadom. Ne znam je ovo s vremenom popusti, ali ne mogu ja to ovako… pa prolupati ću :/

Ej nemoj tako. Znam da ti je tesko i da imas osjecaj da ces prolupati ali neces. To je samo jos jedan zid koji moras zaobici. Nekada do onoga sta zelimo imamo prepreka koje moramo proci. Al proci ces ih. Vjerujem u to. Hrabra si i imas snage da prodes sve sta treba da bi dosla do svog konacnog cilja tj.bebice. i tada ces se na sve ovo smijati. Samo polako i hrabro. 👍👍👍❤❤❤🥰🥰🥰💋💋💋👭👭👭

06. Svibanj 2019. 12:19

zvjezdica37

Vuky zao mi je i znam kako se osjecas jer sve se ovako osjecamo kada se nesto nadas i onda ta nada samo nestane i vrati te u stvarnost ,i ponovo krece krug ispocetka…osluskivanje trud iscekivanje…
    Ja sam nesto cure moje zakazala ovaj mjesec
    Trakice mi jos nisu stigle za pracenje pika a niti toplomjer,iako mi je predvidjena O za 4dana
    Jedino svako jutro mjerim bazalnu koja je jos uvijek skroz nisko.
    Hahah ocito cu ovaj ciklus bit bez aparature 🤗🤗😊
    Inace samo osjecam plodne dane a drugo nista nemam.
    Onu macu nemogu piti ma kakvi🤪🤪🤢
    Uzas od caja!!!!
    Sta ima kod vas

Ti da si zakazala??? Ma neeeemoguceeee 😂😂😂😂 pa dobro i mjerenje tem nesto znaci. A sta se tice mace bljakkkk🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮 ja sam pila prah i uzas. Zato sam nabavila kapsule ( koje ne pijem) pa probaj s tim. 

06. Svibanj 2019. 12:21

Bette

Hej cure :)
    Ima tko kome trakice nisu pokazale ovulaciju?
    Naime, ja sam ovaj mjesec počela koristiti trakice i ni jednom mi nisu pokazale pozitivan rezultat… a na ultrazvuku mi je fin rekla da ovuliram…? :/

Hmmmmm...bas svasta. Al dobro da ti je rekla ginica da ovuliras....a sta se tice trakica stvarno ne znam zasto bi to tako bilo.....al ja ih i ne koristim dugo...

tera_
    06. Svibanj 2019. 12:25

Bette

haha istina.

Ja mjerim cim otvorim oci svako jutro ako je moguce u isto sati, oralno sa obicnim toplomjerom na zivu. Trebala bi se povisiti za 0,2-0,3

Kbc St

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.